Pluspunten
Kleding in veel kleuren leverbaar tegen zeer scherpe prijzen. Ik had de kleding snel nodig voor een feest en de order is gelijk in behandeling genomen en verstuurd.
Pluspunten
Wordt op maat gemaakt en kleding zit daarom als gegoten! Ook aanpassingen zijn geen probleem. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenCommunicatie vooral via automatisch aangemaakte mails en dat vind ik jammer. Wel krijg je persoonlijk antwoord wanneer je vragen hebt.
Pluspunten
Mooi, snel, service op maat!!!! 3 dingen besteld deze maand en ben zeer te vrede
VerbeterpuntenNiets... Ga zo door en kom zeker vaker terug..
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vragen per mail. Nette levering, product netjes afgewerkt.
Pluspunten
Ziet er goed uit geen flutkwaliteit
Pluspunten
Super snelle levering in overleg. Zelfs nog sneller dan afgesproken
Pluspunten
netjes en snel geregeld
Verbeterpuntenvooralsnog geen minpunten
Pluspunten
Uitgebreide informatie van de aangebodene op de website. Inbreng persoonlijke wensen. Tussentijds informeren status behandeling order.
Pluspunten
Ik heb kleding besteld. Keurig en snel antwoord op mijn vragen. Ook is de afgesproken levertijd correct nagekomen. Kleding is geheel volgens verwachting. Top!
Góed
Pluspunten
Prima maatwerk, alles past perfect. Goede communicatie. Top Service.
Pluspunten
Super kwaliteit kleding, lakkleding is superkwaliteit, niet de standaard lakstof, wat snel slijt en verouderd!
Pluspunten
Na teruggestuurd te hebben,ivm met verkeerde meting meteen actie ondernomen
Pluspunten
Goede communicatie en professionaliteit.
VerbeterpuntenAangetekend versturen of versturen onder rembours zou voor velen een welkome extra service zijn.
Pluspunten
Klantvriendelijk, later doorgegeven maten worden doorgegeven
VerbeterpuntenOp afbeelding van het product staat een complete jurk afgebeeld, Maar er wordt alleen een rok geleverd. Terwijl door mij als aanvulling mijn borstomvang maat nog is doorgegeven. Staat ook op de bestellijst, maar door de afbeelding wordt je op het verkeerde been gezet.
De afbeelding is een rok en een top, nergens staat dat het om een jurk gaat! Deze foto wordt al langer dan 6 jaar op mijn site gebruikt en heb nog niet eerder gehad dat een klant dacht dat het om een jurk ging. Bij de omschrijving staat dit ook duidelijk aangegeven. Ook op de bestellijst staat dat het om de rok gaat, de foto naast de rok staat de afbeelding van de top. Het laatste wat ik wil is een klant misleiden. Bij het maken van de kleding gebruik ik de maten die ik nodig heb, beter te veel maatgegevens dan te weinig. Ik ben erg teleurgesteld dat ik eerst een zeer slecht beoordeling krijg en daarna pas de uitleg. Dat terwijl ik zo erg mijn best doe voor al mijn klanten, dan is dit echt een enorme teleurstelling!
heb ik niet
Pluspunten
Uitgebreid mogelijkheden maten, oftewel op maat gemaakt. Levert kwaliteit. Op de website uitgebreide informatie over kleding/producten. Kortom ik kom nog eens terug.
VerbeterpuntenKleine suggestie: voor metingen bij catsuit ook bovenarmomvang en onderarmomvang.
Goedemorgen Kasper, Gelukkig dat het allemaal wel in orde was. Zou u misschien het totaal cijfer dan willen aanpassen? Met vriendelijke groet, Brizjied
Pluspunten
duidelijke afspraken en toch nog snelle levering ondanks de schriftelijke voorwaarden dat levering geschiedt binnen 14 werkdagen
Pluspunten
Zeer snelle levering en reacties
Pluspunten
Service en betrouwbaarheid
VerbeterpuntenRooklucht aan producten
Punterdiep 10
8032TV Zwolle
Al sinds 1998 specialist op het gebied van exclusieve trendy uitgaanskleding en promotionele kleding. Altijd origineel en op maat gemaakt voor hem en haar. Persoonlijk contact. Bestel uit de collectie of laat een eigen idee exclusief voor jezelf maken.