Mooie handgemaakte kleding

Mooie kleding en heel netjes afgewerkt Mijn rokje was toch wat te ruim dit werd vlot opgelost

Duidelijk en snelle antwoorden

De maatvoering was onduidelijk voor mij en klopte niet. Door snel mailcontact kon me broek gemaakt worden en paste perfect.

Past perfect op mij gemaakt!

Echt knap dat je een dergelijke strak zittende catsuit kunt maken alleen met behulp van enkele maten. Ziet er heel mooi uit, dank je wel!

Kwaliteit op maat.

Mooi vervaardigd. Past goed, Persoonlijke aanpassingen goed verwerkt.

Geweldige service

Hele goede service, door spoed achter mijn bestelling te zetten kon ik mijn nieuwe roze pakje op mijn feestje na een week al aan. Heel veel leuke reacties gehad op mijn outfit. Het is een goede kwaliteit en het allerleukste is nog dat je bij iedere bestelling je eigen kleur kan bepalen. Een keer geen zwart op een kinky feestje maar een gezellig kleurtje. Wat ook fijn is dat je je eigen maten door kan geven omdat het toch op jouw maat word gemaakt. Een goed contact via mail over het verloop van de bestelling. Kortom, in een woord geweldig, kan niet beter!!

Aan alle wensen voldaan, top

Mijn ervaring met Brizjied is altijd dik in orde

Had een lak broek besteld, en als je niet kunt passen is dat altijd tricky. Niet hier, broek past perfect!

Past prima. Zit lekker. Mooie kleuren.

Top geregeld hier echt een aanrader

Heel blij met dit bedrijf zeker meer bestellen.

Goede communicatie, klantvriendelijkheid

Houd zich aan de afspraak, proffesonele afhandeling en fijne samenwerking.

Kortom super!

Pakje was perfect op maat en op tijd geleverd!

Top service, mooie prijs !

Had m'n item telaat besteld, met veel moeite hebben ze mijn item toch nog optijd kunnen maken en opsturen! Zeker een aanrader

Uitstekende service en geweldig vakwerk

Vond de mooiste outfit van alle opties via Google bij Brizjied Fashion. Perfect op je eigen maat toegesneden en in overleg zelfs snel gemaakt en thuis afgeleverd. Ik ben zeer onder de indruk. Een zekere aanbeveling dit.

Uitstekend!

Hele goeie site waar je leuke kleding kan shoppen, veel keus en voor een betaalbare prijs! Heb zelf al 2x kleding besteld en alle keren soepel gelopen! Kleding zit als gegoten!☺️

Heren singlet past perfect (volgens maat tabel) Op aanvraag ook nog eerder geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Prettig contact, snelle reactie en levering op tijd. Professioneel maatwerk van hoge kwaliteit.

The best

Kwaliteit, communicatie, correcte prijzen.

Super klantenservice

Nieuw ontwerp besproken snelle levering en resultaat is geweldig !!!

Erg klant gericht

Ik wilde mijn outfit best snel hebben, en dat us gelukt zonder van de kwaliteit af te dingen,

Mooie producten snel geleverd

Producten goed van kwaliteit, maat, keurig verpakt en snel verzonden

Kleding ziet er goed uit! Ben zeker tevreden.

Kleding is aan te raden!

Geweldig (al-weer!)

Mooie product, goede levering en perfecte service!

Goed.

Goede kwaliteit en eerlijke maten.

Geweldig,goede service

Wederom weer super fijn geholpen. De informatie en service zijn hartstikke goed

Kwaliteit van kleding zeer goed !

Punterdiep 10

8032TV Zwolle

Over Brizjied Fashion

Al sinds 1998 specialist op het gebied van exclusieve trendy uitgaanskleding en promotionele kleding. Altijd origineel en op maat gemaakt voor hem en haar. Persoonlijk contact. Bestel uit de collectie of laat een eigen idee exclusief voor jezelf maken.