Super service en mooi product

Super service en mooi product

Bij Brizjied is de klant echt de koning

Meerdere keren kleding besteld. En Brizjiet doet er alles aan om jou als klant. Een tevrede gevoel te geven. Ook aan de telefoon een zeer aardig en oprecht persoon.

Goede afhandeling en communicatie

Ondanks dat de levering twee weken duurde was de afhandeling en de communicatie hierover goed.

Kwaliteit

Duidelijke informatie bij vertraging. Na ontvangst de mooie goede kwaliteit kunnen vaststellen. Blij met de broek.

Super kwaliteit en service

Reeds enkele kleding stukken aangeschaft. Een broek die aangepast moest worden helemaal naar wens retour. Zojuist weer een bestelling gedaan. Brizjied is jezelf verwennen!

Goede kwaliteit en correcte levering.

Hoi Brizjied, Het was voor mij niet de eerste ervaring met lak kleding. Wat mij positief opviel van het materiaal dat jij gebruikt is dat het op een of andere manier toch ademt, en dat draagt bij aan het comfort. Pasvorm is goed. Ook de rek in het materiaal maakt het dragen comfortabel. Ben benieuwd hoe het zich houdt op termijn. Het is natuurlijk een heel ander materiaal dan latex, wat ik echt fantastisch vind om te dragen. Groet, Ronald

Super website

Alles is naar wens verlopen

Geweldig!!

Geweldig!!!

Kortom goede producten en zeer klant vriendelijk

Goede producten en een zeer vriendelijke klantenservice.

Geweldig en goede service

Geduld is een schone zaak, zeggen ze... Dat is in dit geval ook zo. Snelle reacties en goede service en kwaliteit krijg je er nog eens voor terug. Ze doet wat ze je belooft..

Mooi vakwerk!

Goede communicatie vooraf over de maatvoering. Mooie pasvorm, zit als gegoten. Het geheel is mooi in elkaar gezet. Materiaal rekt goed mee, kleuren zoals ik verwacht had en de twee aangeschafte items zien er goed uit! Blij mee!

Prachtige en goed gemaakte kleding, duurde wel wat langer dan 14 dagen

Prachtig plooi minirokje, goed genaaid met heel goede pasvorm.

Mooi maat werk.

Uitstekende service, uitstekende produkten

Mooi

Mooi product. Levertijd was wat lang maar na een mail had ik het snel in huis.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en super service :-)

Goed advies vooraf en super goede levering

Fijn materiaal

Communicatie is prima ;-)

BF levert op de afgesproken dag en het past altijd. Dit was mijn derde bestelling.

Voldoet aan verwachtingen

Kledingstuk met prima pasvorm en fraai uiterlijk

Korte lijnen,keurig werk

Verslavend

Zo veel mooie items, reageren direct en bij misverstand geen twijfel maar oplossingsgericht,,heel fijn bedrijf!

Zeer goed en heel netjes

Snelle levering en opmaat gemaakt

Doet wat het beloofd

Ik heb een positieve ervaring met deze leverancier.

Mijn ervaring is zeer goed

Zeer behulpzaam en uitstekende materialen en afwerking de levering is ivm de Kerstdagen door bezorgdienst aangepast en later geleverd

Kwaliteit erg goed en levering zoals belooft

Erg tevreden.

Punterdiep 10

8032TV Zwolle

Over Brizjied Fashion

Al sinds 1998 specialist op het gebied van exclusieve trendy uitgaanskleding en promotionele kleding. Altijd origineel en op maat gemaakt voor hem en haar. Persoonlijk contact. Bestel uit de collectie of laat een eigen idee exclusief voor jezelf maken.