Reactie van het bedrijf
Hallo,
heel betreurenswaardig om een review als dit te ontvangen!
Ik heb u nog een mail gestuurd, maar daar geen antwoord meer op gekregen, tot nu deze review.
Voordat ik aan uw kledingstuk begon hebben we via de mail nog contact gehad, omdat ik nog een vraag over het ontwerp had en daarop heeft u toen ook gereageerd. Het kwam op mij over dat u wel degelijk begreep dat dit kledingstuk speciaal voor u gemaakt werd.
Tijdens ons telefoon gesprek vertelde u dat het kledingstuk niet past en de kleur anders is dan verwacht.
Ik heb u toen verteld dat de kleding gratis voor u vermaakt wordt indien het niet past. Wat de kleur betreft, tijdens de bestelling kunt u een keuze maken uit heel veel kleuren, u heeft daar een kleur aangeklikt en aan de hand daarvan heb ik het kledingstuk voor u gemaakt. Op de site staat een pagina waar u alle kleuren goed kunt bekijken.
U vind de website onduidelijk doordat er veel informatie is en daardoor zeer misleidend zou zijn. Kunt u mij aangeven waar ik mijn klanten misleid? En wat er dan niet duidelijk is? Al ruim 15 jaar werk ik op deze manier en gelukkig zijn mijn meeste klanten wel tevreden. Wel is mijn streven dat het voor iedereen duidelijk is. Ik maak ieder kledingstuk of accessoire met mijn eigen handen. Bij ieder bedrijf dat kleding op maat maakt kunt u het dan niet even "ruilen"voor een andere kleur of maat.
Op mijn verzoek, die ik zowel telefonisch als via mail heb gedaan, om het kledingstuk gratis voor u aan te passen heb ik tot op heden geen antwoord ontvangen.
Inderdaad ik rook en dat is een slechte gewoonte, dat heb ik u in de mail geantwoord. Ook heb ik u gemaild dat de kleding gewassen kan worden in de wasmachine op 30 graden en dat dat sowiezo wordt aangeraden om de stof mooi te houden en de vuiltresten er uit te wassen.
Ik begrijp niet waarom u het kledingstuk niet door mij laat aanpassen, ook wil het het dan voor u wassen, zodat u alsnog een tevreden klant kunt zijn.
Met vriendelijke groet Brizjied