Helemaal top, zit perfect en mooi afgewerkt ook!

Wat een mooi latex jurkje, past perfect, sexy, niet te ordinair. Hier kan ik mijn vriend eens mooi mee verassen!

Heel leuk concept

Vandaag na exact twee weken zoals op de site was aangegeven is mijn imitatie lederen herenbroek aangekomen met PostNL, spannend voor eerste keer bestelt hier en alles is op maat gemaakt dus hopelijk had ik alles juist aangevinkt op de site. Zit heel goed, kwaliteit zelfs beter dan verwacht. Van ver zou je zelfs denken dat het echt leer is. Leuk, licht stofje maar toch stevig. Als ik 1 tip mag geven voor de site, wat meer modellen bij de foto's die verschillende kleuren aan hebben.

Waar voor je geld!

Goede service en overleg!

Perfect maatwerk

Altijd een feestje om het bestelde te ontvangen en te passen. Onderscheidend en opvallend. Krijgen vaak complimenten

Brizjied doet wat ze beloofd!

Ze doet echt moeite om het je naar de zin te maken. Contact via de mail gaat snel en bij de bestelling zit soms een aardigheidje. Heel attent, ga zo door Brizjied.

De jurk pas zo goed en lekker. Onverwacht leuk. De stof is super lekker en zit prima.

Juiste maat

Juiste maat in 1 x en snelle bezorging

prachtige kwaliteit, perfect op maat gemaakt en uitstekende communicatie

zit heerlijk, prachtige pasvorm.

Wat een vak werk

Mooie kwaliteit materiaal, super af gewerkt

De lak strings zijn geweldig

Kwaliteit kent geen tijd

Alles handgemaakt waardoor het wel iets langer duurt dan : vandaag besteld, morgen in huis. Hou daar dus rekening mee maar kwaliteit kent geen tijd. Goede pasvorm, netjes afgewerkt, precies zoals voorgesteld als op de site. Helemaal tevreden.

Geweldig!

Ben heel blij met mijn mooie outfit. Snel bezorgd en ook prachtig op maat gemaakt. Het zit als gegoten en mijn vriend werd helemaal gek haha!

De dame levert vakwerk.

Niet idioot lang wachten en uitstekende spullen.

Keurig werk geleverd

Keurig werk gemaakt

Leveren vakwerk.

Leveren maatwerk. Past goed mits confectiemaat juist gemeten...... Spannende kleding om nasr uit te kijken.

Zit uitstekend en ziet er super uit!

Rood geruite broek lengte maat besteld, past perfect!

Goede kwaliteit spullen en op maat mogelijk.

zeer professioneel goed

zeer klantvriendelijk en goed klantgericht. service uitstekend.

Topkwaliteit en pasvorm

Eindelijk een adres om echte kwaliteitskleding in dit genre te kunnen bestellen. Uitstekende kwaliteit en binnen de termijn ontvangen.

Echt geweldig

Goede, informatieve en duidelijke site. Tijdige levering, zorgvulfig verpakt en topservice. Maar vooral: het geleverde is van heel goede kwaliteit, goede fit en mooie uitstraling. Abdoluut een aanrader.

Heel tevreden

Heel goed contact gehad, zal zekering een keer terugkomen alles is van goede kwaliteit.

pakketje nog steeds niet ontvangen

het pakketje zou afgelopen zaterdag bezorgd worden, maar helaas..... dus ik kan nog geen review schrijven.

Perfect maatwerk met mooie materialen

Bestelde producten zijn precies op maat gemaakt en staan geweldig mooi .

Broek was niet helemaal de goede maat wordt zonder problemen aangepast!

Goede dienstverlening

Punterdiep 10

8032TV Zwolle

brizjied@hotmail.com

Over Brizjied Fashion

Al sinds 1998 specialist op het gebied van exclusieve trendy uitgaanskleding en promotionele kleding. Altijd origineel en op maat gemaakt voor hem en haar. Persoonlijk contact. Bestel uit de collectie of laat een eigen idee exclusief voor jezelf maken.