Alles goed

Van bestelling tot levering alles goed. Goede prijs, duidelijke communicatie en levering volgens toezegging. Goed verpakt en in mijn geval ook speciaal aangepast aan het artikel. Compliment voor de creatieve geest die dit ingepakt heeft.

Ik ben zeer tevreden over DecoAction

Het product voldoet aan de verwachting, snelle levering.

Een aanrader

Zeer mooie toekan

Bij decoaction een tuin toekan besteld. 2 dagen later al in huis en in het echt is die nog mooier. Heel blij mee. Morgen laat ik de toekan ook aan mijn moeder zien en de kans is zeer groot dat ik m dus nog een keer ga bestellen. Bedankt decoaction

netjes en correct ga zo door

mijn ervaring netjes en verzorgd

Snelle bezorging

Helaas was er een deeltje dubbel geklapt. Heeft waarschijnlijk in de verpakking iets te veel ruimte gehad waardoor het bij het schuiven in de doos de boven kant geraakt heeft en dubbel is geklapt. De oplossing is denk ik tussen 2 kartonnetjes vastzetten zodat dit niet kan gebeuren

Mooie paraplu

Mooie grote paraplu voor weinig geld. Hartelijk dank.

Ik ben zeer tevreden over DecoAction

Snelle levering, mooie wanddecoratie exact zoals verwacht op grond van uitstekende webshop.

Positieve ervaring

Product zoals verwacht, vlotte snelle levering, geen enkele aanmerking, doe zo verder!

Leuke producten snelle levering

2 bewaarblikken van Ot en Sien gekocht. Veel voordeliger dan de winkel van Bol. Ook nog met de verzendkosten erbij. Snel en goed geleverd en goed ingepakt. Zien er leuk uit.

zeer tevreden, vandaag besteld , morgen geleverd , netjes verpakt

zeer stipt bedrijf, is de tweede maal dat ik bij jullie bestel, vlotte afwerking en voldoet volledig aan wat een klant kan wensen

goed produkt

Prima snelle levering, artikel was zoals beschreven.

Het artikel was netjes verpakt en werdt volgens afspraak binnen 2 werkdagen geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Leisteen thermometer

Jammer dat het binnenste plastic is. Anders wel mooi. Dank u.

Superleuk product maar met veel te hoge verzendkosten

Leuke flamingogieter maar lijkt op de foto veel groter dan in het echt, dusneven afmetingen erbij

Keurig

Mooi naambord besteld, netjes afgeleverd in een redelijke termijn

Prima in orde

Levering was er de volgende dag. Goed verpakt. Aanrader!

Slecht

Nog niets ontvangen, en dat na bijna 2 maanden

super mooi spul

Heerlijk ouderwets gietijzer, dat gaat lang mee. Veel keus en iemand aan de telefoon die verstand heeft van zakenman

Nooit van gehoord. Maar prima prijs en snelle bezorging

Klantvriendelijk

Goede service, beantwoord mail snel, echt aan te raden.

Super kwalitiet

Top bedrijf

Gemakkelijk en Snel Geleverd

Snelle levering, Zoals beloofd. Meteen antwoord op mijn vragen.

Ik ben zeer tevreden

En ik ben blij met mijn aankoop

Keupenstraat 33

7091xe Dinxperlo

Over DecoAction

In de webwinkel van DecoAction kun je heerlijk rond gaan kijken. Je vindt hier de mooiste tuinaccessoires, woonaccessoires, wanddecoraties en deuraccessoires. Je kunt hier voor jezelf veel leuke dingen aanschaffen, maar ook voor je beste vriend of vriendin kun je hier leuke dingen voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor een andere gelegenheid. √ Gratis verzending vanaf € 50,00 √ Geldt voor NL en B. √ 14 kalenderdagen Retourrecht √ Heeft u een vraag? ma-vr 09.00-19.00 Tel: +31(0)315-655078 √ Voor 14.00 uur besteld.98% wordt de volgende werkdag geleverd! √ Track & Trace: volg uw pakket bij GLS transport √ Achteraf betalen via Riverty