Pluspunten
laag drempelig
VerbeterpuntenIets sneller leveren zou maar mooi zijn (niet echt een groot ding).
Pluspunten
Goede communicatie. Prima service en zeer behulpzaam. Ondanks dat de bezorgers het erg druk hadden, hebben ze voor ons de matraskernen in de hoezen geplaatst, zonder dat wij ernaar gevraagd hadden.
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering,netjes verpakt en lekker dekbed met fijne kussens!
Pluspunten
overzichtelijke site, leuke najaarsaanbieding met 5% extra korting
Verbeterpuntenaf en toe een mailtje met de stand van zaken zou geen kwaad kunnen
Pluspunten
Snelle reactie op vraag om info en daarna snelle correcte levering
Pluspunten
Ik heb ze even gebeld en werd zeer vriendelijk geholpen. Binnen korte tijd kreeg ik via de email een betaallink en de volgende dag had ik mijn product al in huis.
VerbeterpuntenIk kon mijn bestelling niet betalen via hun website. Ik provpbeerde dit met mijn ipad, dus mogelijk zat daar het probleem.
Pluspunten
Het bestelde product de volgende dag al in huis !
Pluspunten
Na veel zoeken op internet, een heel fijn latex hoofdkussen bij jullie gevonden!!
Pluspunten
makkelijk te vinden, snelle reactie via mail
Verbeterpunten1. communiceer duidelijk wat je als klant kan verwachten. levertijd is niet nagekomen, en tot 2 keer toe pas gecommuniceerd ná vraag van mijzelf.
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
we Hadden een dekbed besteld wat niet meer verkrijgbaar was vanuit de fabrikant. We hebben toen de duurdere uitvoering van het dekbed gekregen van Matrasshop.com voor de prijs van het origineel bestelde dekbed. Super service en zeer tevreden!
Beter communiceren, sneller leveren, geen beloften doen die niet kunnen worden nagekomen. En het verzoek om Matrasshop.com te beoordelen stond vol met taalfouten.
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling en levering
Verbeterpuntengeen