Pluspunten
Komt vriendelijk en betrouwbaar over.
VerbeterpuntenIets te rommelig. Ik zou het wat strakker inrichten, En soort bij soort. Wat lichter verven en verlichten met Led spotten. Ik kom wel advies geven
Tip: wanneer door Post Nl bezorgd laat worden ook een handtekening laten zetten. Er werd niet gevraagd of dit het juiste adres was. Pakket wed in mijn handen geduwd.
Pluspunten
Niet twijfelen, doen!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Goede communicatie, vriendelijke mensen, al met al erg tevreden
Pluspunten
Snel en goed geleverd!
Pluspunten
Open en heldere communicatie. Afspraken nagekomen. Snelle en correcte levering door aardige meedenkende medewerkers.
VerbeterpuntenDe webshop suggereerde dat gewenst bed op voorraad was. Dit bleek niet het geval.
Pluspunten
snel en goed geleverd..mooi cadeau !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en nette levering
vond de communicatie over levering beetje vaag. Op mijn reply dat een datum niet uit kwam, kreeg ik geen reactie. Moest zelf weer contact opnemen.
Pluspunten
Goed advies en perfecte levering en montage
Pluspunten
Snelle levering, prima product die elders niet meer voorradig was.
Pluspunten
Snelle levering goede service.
Pluspunten
Prima product geleverd met mooi overtrek.
VerbeterpuntenLevering mag sneller. Het gaat hier om een "dozenschuiver", dus de webshop bestelt bij de leverancier en stuurt vervolgens door en dat geeft altijd vertraging.
Pluspunten
Snelle en goede afhandeling van bestelling.
Pluspunten
Keurig bedrijf
VerbeterpuntenLevertijden
beloofde e-mail/sms over het tijdstip van levering niet ontvangen!
Pluspunten
Jaap is een hele aardige en kundige man.
VerbeterpuntenLevertijd was wel erg lang.