Pluspunten
Goede prijs, snelle en goede levering, duidelijke website
VerbeterpuntenN.v.t.
De heer Freriks is hier denk ik intussen van op de hoogte jammer dat het zo gelopen is Frans Malachowski
Pluspunten
Ben tevreden over zowel communicatie als levering.Lange levertijd was bekend, dus ook geen probleem.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
+677
Pluspunten
Supersnelle en correct levering ! Alles mooi verpakt...een dikke pluim !
Pluspunten
Telefonisch advies gekregen ivm aankoop donzen dekbed en hoofdkussens. Kennis en verdere afhandeling van order perfect verlopen.
Pluspunten
Het initiatief van de eigenaar om contact op te nemen of de maten van de bestelling correct waren. Ze waren fout en daardoor kon meteen gecorrigeerd worden en de juiste maat worden afgeleverd.
VerbeterpuntenTijdstip van aflevering was snel de volgende dag al, maar het werd niet afgestemd met de ontvanger. Toeval dat we thuis waren dus.
Pluspunten
snelle levering ook naar het buitenland. Afspraken vervullt.
Pluspunten
Toegankelijke site. Overzichtelijk. Snelle levering.
Pluspunten
Alles was keurig in gepakt en het personeel was aardig en netjes
Pluspunten
Informatieve website en fijne bestelmodule. Ook de afhandeling en levering was precies zoals beloofd. Scherpe prijs, per matras 25% lager (incl. actie en zelf ophalen) dan bij andere Norma-dealers. Dit zelfs zonder onderhandelen! Ik haalde de matrassen zelf op bij de winkel in Ulft. De verkoper was erg vriendelijk en hielp de matrassen in de auto te plaatsen.
VerbeterpuntenAls ik iets moet noemen, de verkoper had bij het ophalen misschien nog specifieke tips over het onderhoud kunnen geven.