Bestelling met aandacht

Ik kon aan mijn pakket zo zien dat ze alles met aandacht doen. Mooi ingepakt in een stevige doos, een vriendelijke brief erbij hoe je kleding hoort te passen en eventueel terug te sturen zodat het nog door een ander gekocht kan worden. Helemaal mee eens! Met mijn aankoop ben ik erg tevreden, een mooi en kwalitatief goed wollen jasje!

Zeer blij verrast!

Snelle levering, een echt cadeautje om op deze manier een pakketje te krijgen.

De schoenen waren gedragen

Ik heb hier in de sale een paar schoenen besteld van El Natura Lista. Ik heb meer schoenen van dit merk. Het zijn dure schoenen en het ziet er altijd heel verzorgd uit. Vaak met een doekje en informatie over het merk. Nu niet. de doos was gescheurd en niks geen lekkere nieuwe schoenengeur. ze waren gewikkeld in rommelig papier. het bovenleer/ was vlekkerig en de linker had een lichte kras. . De zolen waren vies. El Natura Lista heeft op de onderkant een groen zegel met een kikkertje, ook vies. Ze waren overduidelijk al gedragen! Ik heb de volgende dag gebeld. In de reactie kreeg ik excuses en dat deze er mogelijk tussendoor was geslipt, dat soms modellen de schoenen dragen. Ik vond dat kwalijk temeer daar in de doos twee brieven zitten van Love, peace en Joy waarin ze uitvoerig een beroep doen op het bewustzijn van klanten de schoenen niet zomaar te retourneren en ze vooral niet in te lopen als je twijfelt. Ik heb ze teruggestuurd en geen retourskosten hoeven betalen. Betaald via paypal dus snel mij geld terug. Wel jammer

Snelle levering, bestelling was mooi ingepakt.

Prima.

Bezoek aan de showroom aanrader

Omdat ik een complete outfit zoeken altijd erg lastig vind, heb ik een afspraak gemaakt in de showroom. Ik heb vaak nog gedacht om de afspraak te annuleren aangezien ik er ruim een uur voor moest rijden maar ik ben blij dat ik ben gegaan. Het is me erg goed bevallen. Ze denken goed mee en houden rekening met je situatie en kijken naar wat voor type je bent. Ze maken ook leuke combinaties en met je eigen kleding. Ik ben met een tas vol kleding de zaak uit gegaan.

Prachtige leuke mode

Prima!!!

Goede en snelle levering g!

Goede en snelle levering. Kleurrijke kleding..leuke merken!!

2 de keer en zeer goed, snel en zeer behulpzaam !

Hele mooie en aparte kleding. En een snelle en goede ingepakte levering van het product. Een echte aanrader.

Duidelijke mooie website en snelle levering

De jurk die ik bestelde is erg mooi en zit lekker. Voldoet aan mijn verwachtingen.

Mooie jurk

Onlangs voor de kerst een jurk besteld. Goede pasvorm en mooie kwaliteit. Heel blij mee!

Goede kwaliteit, kleding past volgens maattabel, vlotte bezorging.

Ben erg blij met kledingstuk.

Leuke kleding, snelle levering!

Al meerdere keren iets besteld. Prettige site.

Heel vriendelijk en snel!

Omdat ik zelf in Zutphen woon kon ik mijn jurk gewoon ophalen bij de webwinkel, op de vrijdag voor kerst! Superservice, ik werd vriendelijk ontvangen en het pakje lag al klaar.

Heel tevreden!

Super snel en pracht vest goede kwaliteit. Pasvorm uitstekend!

Leuke kleding, snel verzonden en super goede customer service. Helemaal top!

Leuke kleding, snel verzonden en super goede customer service. Helemaal top!

Prachtige doos, als een cadeautje verpakt. Goede uitleg.

Heel fijne winkel

Ruime keus, geleverd als aangegeven, netjes verpakt, ik werd er blij van

Snel binnen gekregen en goede service.

Mooie eerlijke artikelen

Het is toch heel fijn om te weten dat alle kleding die je koopt op een eerlijke manier is gemaakt. Dàt is voor mij heel belangrijk! Daarbij is de kleding ook modieus en van hoge kwaliteit.

Mooi vest

Mijn bestelling werd keurig snel in een gerecyclede doos geleverd. Het vest valt zoals gehoopt. De kleur is iets minder fel pink dan ik had verwacht.

Super snel!

Mijn prachtige trui was keurig op tijd geleverd, super bedankt!!

Prachtig en goede kwaliteit

Lang vest fuchsia.Hele mooie kleur, mooie kwaliteit. Snel bezorgd.

Goede kwaliteit, met zorg ingepakt

De kleding van Love, Peace en Joy is altijd van goede kwaliteit en met zorg ingepakt. En snelle levering.

zeer tevreden!

Prachtige kleding van goede kwaliteit. Regelmatig mooie aanbiedingen. Kleding wordt netjes en snel geleverd. Goede retourservice.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen