De schoenen waren gedragen
Ik heb hier in de sale een paar schoenen besteld van El Natura Lista. Ik heb meer schoenen van dit merk. Het zijn dure schoenen en het ziet er altijd heel verzorgd uit. Vaak met een doekje en informatie over het merk. Nu niet. de doos was gescheurd en niks geen lekkere nieuwe schoenengeur. ze waren gewikkeld in rommelig papier. het bovenleer/ was vlekkerig en de linker had een lichte kras. . De zolen waren vies. El Natura Lista heeft op de onderkant een groen zegel met een kikkertje, ook vies. Ze waren overduidelijk al gedragen! Ik heb de volgende dag gebeld. In de reactie kreeg ik excuses en dat deze er mogelijk tussendoor was geslipt, dat soms modellen de schoenen dragen. Ik vond dat kwalijk temeer daar in de doos twee brieven zitten van Love, peace en Joy waarin ze uitvoerig een beroep doen op het bewustzijn van klanten de schoenen niet zomaar te retourneren en ze vooral niet in te lopen als je twijfelt. Ik heb ze teruggestuurd en geen retourskosten hoeven betalen. Betaald via paypal dus snel mij geld terug. Wel jammer