Hoe leuk en snel en tof kwam dit pakket aan!

Top zoals altijd

Altijd een fijne ervaring: kledij netjes ingepakt en leuke handmade snoepjes erbij. Je voelt dat de kledij met respect werd behandeld.

Goede pasvorm en kwaliteit

Ik ben erg blij met mijn aankopen. De prijzen vind ik wel wat hoog maar de kwaliteit is echt top. Veel natuurlijke stoffen waar ik van hou. Mooie stoffen en prints en een erg goede pasvorm. Top!

Prachtige kleding en een fijne webshop!

Een bijzondere webshop met mooie kleding en een persoonlijke benadering! En dan ook nog eens verpakt als een cadeautje.

Later betalen en snelle verzending

Ik heb een super mooie warme Surkana jurk gekocht, was alleen hier nog te koop, fijn dat je achteraf kunt betalen en de verzending was weer erg snel, de volgende dag al in huis Wel jammer dat ik paar dagen later zag dat deze jurken 20 % korting hadden, dat scheelt toch weer in deze dure tijd

Persoonlijke aandacht en advies op maat.

super: mooie kleding + uitstekende service

Heel mooie muts, heel goede kwaliteit. De snelle levering was voor een deel uitgevoerd door een fietskoerier - volgens mij passt dat heel goed bij een shop met duurzame kleding. Bovenal was ik onder de indruk van de liefdevolle verpakking met veel aandacht voor detail. Zeker niet de laatste keer dat ik hier gewinkeld heb.

Snel, kwaliteit en komen afspraken adequaat na.

Product is uitstekend

Snel bezorgd

Mooie website. Kleding snel bezorgd en goed verpakt. Één dingetje: ik miste op de website het materiaal waarvan het kledingstuk is gemaakt. Nu een trui die op zich mooi is, maar ik had warm wol/acryl verwacht en de trui blijkt vnl van viscose. Ook willen mensen soms geen polyester oid. Dit kun je nu nergens uit afleiden.

Heel leuk

Heel leuk en snelle levering met fietskoerier

Mooie selectie kleding

Mooie eerlijke kleding, netjes bezorgd

Snelle verzending. Mooie kwaliteit

Snelle verzending. Mooie kwaliteit

Snelle duurzame levering, met zorg verpakt

Makkelijke website, duidelijke informatie. Mooi product (wollen trui) besteld en dit werd snel en zorgvuldig geleverd in mooie verpakking met heerlijke snoepjes… Super! Ga zo door!

Altijd mooie spullen met oog voor het milieu

Mooie, duurzame kleding, zorgvuldig en liefdevol ingepakt en zeer vlot afgeleverd.

Altijd mooie spullen met oog voor het milieu

Geweldig goed advies prachtig verpakt.

Na telefonisch contact prima advies over de maat.

Geweldig goed advies prachtig verpakt.

Na telefonisch contact prima advies over de maat.

Persoonlijke service

Leuk jong team, denkt mee en wil graag helpen. Ook de verzending met deels fietskoeriers is sympathiek.

Goede kwaliteit en duidelijke maataangeving

De kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend. De maataanduiding is duidelijk en klopt. Snelle levering van de goederen.

Goede kwaliteit en duidelijke maataangeving

Hele mooie collectie. Duurzaam vind ik belangrijk. Dat is terug te zien in de hoge kwaliteit van de producten en alle informatie die gegeven wordt. Mijn bestelling was heel netjes verpakt. Een heel groot compliment voor de informatie omtrent het goed omgaan met eventuele retouren. Heel goed bezig wat mij betreft!

Leuke jurken, netjes ingepakt en snel bezorgd.

Leuke jurken, netjes ingepakt en snel bezorgd.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen