Prima op de hoogte gehouden van de wat verlate levering

Leuk om een de kleding bijna als cadeautje te ontvangen.

Jammer dat er geen fysieke winkel is, Eerbeek-Zutphen is kleine afstand.

Snelle afhandeling. Kleding van mooie kwaliteit.

Fijne kleding

Veel mooie kleding van heerlijk draagbaar materiaal..wel prijzig, maar als je wacht op de sale dan heb je iets betaalbaar moois.

Bevrijdend en hoopgevend voor de samenleving

Ik koop nooit via internet maar vanwege de Fairtrade labels heb ik de gok gewaagd. Goed gegaan .

Super snelle levering en snel antwoord op vragen

Snelle reactie bij vragen, denken mee en geven een goede oplossing. Super snelle levering dat mooi verpakt is en wat het gevoel geeft dat het een oadootje is.

Mooi blauw shirt

Mooi blauw shirt, voldoet volledig aan mijn verwachtingen qua kleur, model en maat; tevens met zorg ingepakt

Was weer een leuk doosje met 2 mooie shirts wat binnen kwam, blij mee! Bedankt voor de snelle levering en tot de volgende keer!

Fijne webshop met groen hart

Jurkje was er snel en updates over de levering dik in orde. Tevreden!

Vriendelijk, snelle levering en lekkere snoepjes als klein cadeautje.

Vriendelijk, snelle levering en lekkere snoepjes als klein cadeautje bijgevoegd.

Helemaal volgens verwachting.

Mooie kleurrijke duurzame kleding. Altijd ingepakt als een cadeau. Keurig op tijd bezorgd.

Geweldig!

Mooie prijs, snelle verzending, heerlijke snoepjes!

Immer wieder Top

Mit Liebe verpackt hnd schnell angekommen.

Mooie jurk, goede kwaliteit, mooie pasvorm, en leuke verpakking. Echt een kado voor jezelf heel blij mee.

Mooi onderjurkje, dikke gladde stof, die mooi glad valt.Het beste onderjurkje ooit. Wel prijzig, maar zeker waard

Duidelijke site met leuke kleding , snel geleverd met kleine attentie . Ziet er verzorgd uit allemaal, ik kom.zeker terug hier !

Mooi verpakte snelle levering

Product in goede staat geleverd. Ik bestel normaal niet online, dus goede ervaring. Alleen past het jurkje me niet en terug sturen vind ik lastig om ecologische redenen... Volgende keer beter de maattabel bekijken dus.

Mooie vrolijke kleding. Wordt goed en netjes verpakt opgestuurd.

Snel, vriendelijk, verzorgd, vrolijk

LPJ zet altijd net een stapje meer. De bestellingen worden snel verwerkt, ingepakt en verstuurd. Er zit ook altijd een lekker presentje bij. Ook retouren worden snel verwerkt. Hele fijne service!

Mooie collectie, goede service snelle levering. Mooi ingepakt alsof je een kadootje krijgt .

Snelle perfecte levering

De jumpsuits waren helemaal goed en de levering ging ook perfect!

Snelle levering!

Prachtige kleren en snel geleverd.

Sandra

Mooi duurzaam materiaal, vlotte levering en leuke persoonlijke touch.

Drie keer verzendkosten

Leuke kleding. Ik had twee dezelfde rokken van verschillende maten besteld maar kreeg het advies via de site bij twijfel naar de maattabel te kijken. Dus ik heb dit gedaan maar het rokje van mijn maat bleek toch veel te groot. Naast verzendkosten dus ook weer retour kosten en daarna opnieuw verzendkosten voor een nieuw rokje. Plus geen antwoord op mijn mail hierover. Drie keer kosten is te veel.

Snelle levering, klimaatneutraal, mooie produkten, leuke verpakking altijd met een presentje. Kortom top.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen