Snelle verzending en afhandeling ook van de retouren

Ik woon in een ander deel van het land. Jammer dat ik niet kon afspreken toen ik in de buurt was. DHL levert slecht. 2x niet "kunnen bezorgen " terwijl we thuis waren. Prima kleding. Maar de volgende keer kom ik liever langs zodat ik niet meer dan de helft hoef terug te sturen

Altijd betrouwbaar met kwaliteit

Zorgvuldig ingepakte kwaliteitsspullen, lekker vlotte levering

Prachtig jurkje

Kleedt mooi af. Bij 1.74 net over de knie. Lekkere stof, stretcht. Prachtige kleur.

Enorme leuke kleding en alles goed geregeld

Twee shirtjes en twee rokjes besteld, snelle levering. Persoonlijke verpakking met kaartje erbij, mooi ingepakt en nog 3 lekkere snoepjes in het pakketje. Echt een kadootje om dit zo te ontvangen. Kleding past goed en is exact zoals op de site vermeld staat

Snel, correct en tevreden.

Hele fijne kleding, past bij mijn smaak. Aardige service. Zoeken milieuvriendelijke oplossingen. Top

Super dat jullie de maattabel zo secuur aangeven

Dat scheelt mij twee maten bestellen (en er dus weer minstens één moeten retourneren). Veel beter voor mijzelf en het milieu. Ben heel blij met jullie hergebruik van verpakkingen. Fijn om op deze manier (toch nog enigszins) duurzaam en online te kunnen bestellen. Voor mij een enorme pré.

Prettig contact en mooie spullen

Gewoon fijn contact, advies en het zijn kleren van goede kwaliteit.

Mooie producten goede service

Duidelijke website, mooie producten, goede service

Makkelijk te bestellen, snelle levering, mooi en veilig verpakt. En vooral goede kwaliteit!

Dol op de printjes!

Superleuke kleding in een mooie doos bezorgd! Ik wil het liefst de hele collectie bestellen!

Fijne website met vrolijke, duurzame en tend-on mode.

Geweldig!

Aandacht voor snelle en milieuvriendelijke levering: fietskoerier. Aandacht voor de verpakking. Aandacht hoe de kleding is in gepakt. Aandacht voor een kleine gadget: handgemaakte snoepjes. Aandacht voor prachtig gemaakte kwalitatief goede, mooie, vrolijke betaalbare kleding. Voor elke leeftijd! Ik ben 63 jaar. Werkelijk een groot plezier en een feestje om te winkelen, op hun site, bij Love Peace & Joy.

Goede service!

Ik had een rok gezien die ik graag wilde, maar vanaf een foto vond ik het lastig om de juiste kleur shirt te vinden. Er werd speciaal voor mij een foto gemaakt van de mogelijkheden die ik had aangegeven zodat ik beter kon kiezen. Super fijn!

Helemaal tevreden.

Prachtige rok! Nog mooier dan op het plaatje! Dank. Meteen een tweede in een andere kleur besteld.

Fantastische kleding en superservice

Een ruime keuze aan leuke en hippe kleding. Het pakket is altijd keurig verpakt en tijdig bezorgd. Ik word altijd blij als ik het uitpak!

Fijne winkel

Prima service en snelle verzending. Jammer dat het via DHL bezorgt werd, dat gaat hier vaak mis (nu ook dus) ondanks dat heel blij met de prachtige kleding!

Zonder problemen de bestelling bij mij thuis.

Fijn dat een fietser de bestelling bezorgd. Positief. De bestelling is digitaal goed te volgen.

Betrouwbaar en goed.

Het concept van de webwinkel spreekt mij aan en daarom een aankoop gedaan. Het pakketje kwam keurig en met zorg verpakt aan. Een vriendelijke, duidelijke brief met voorschriften en retourgegevens was ingesloten. De maat was goed. De broek voldoet aan mijn verwachting en past perfect. Ik hoop het met plezier te dragen.

Wat mooi!

Zelden zo'n leuke online winkelervaring gehad; de shirts die ik kreeg zijn super, maar dat niet alleen: - Het is sneller bezorgd dan wat ik via track & trace vernam - Het is prachtig verpakt - Er zaten snoepjes bij! * blij *

Snel bezorgd en mooi verpakt.

Prachtige kleren en heel snel in huis!

Geweldige collectie en super service!

Altijd hele leuke kleding, duidelijke omschrijvingen, snelle verzending en goede service, kortom een topzaak!!

Blij ei !

Heerlijke vrolijke jurk van Lalamour & prachtige sneakers. Goede beschrijving van de producten. Daardoor voor de sneakers maatje groter genomen . Passen perfect ! Heel blij mee. En dan nog een leuke korting ook.

Uitstekend!

Tot nu toe heb ik nog niets terug hoeven sturen en het is een feest om het bestelde uit te pakken!

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen