De foto laat precies zien, hoe het in werkelijkheid is!

Mooie kwaliteit kleding!

Snelle levering, netjes verpakt.

Leuke website om bijzondere kleding te vinden

Ik ben een fybromyalgie patiënt en zachte comfortable kleding is niet makkelijk om te vinden. Veel druk en spanning op mijn lichaam zorgt snel voor klachten. Maar daarnaast wil ik me ook wel leuk aankleden en niet in een trainingsbroek gaan werken. Dus ik vond hier zeker en vast al leuke spullen die me goed zitten en die ik mooi vind. Ik hou ook van veel kleur in mijn kleding, dus ik heb hier gevonden wat ik zocht.

Erg goed

Pakket zorgvuldig en met persoonlijke aandacht ingepakt en verstuurd!

Mooie kleding en snelle levering

Altijd mooie merken en groot aanbod. Verzending is uitstekend.

Mooie kleding verpakt als een cadeautje.

Levering laat soms te wensen over. Laatste cadeautje lag in de regen dus mijn nieuwe mooie rokje kwam nat uit de verpakking. Maar erg tevreden over de kleding.

perfect!

mooie items met liefde verpakt, snoepje erbij ;-) en snel verstuurd.

i love it

duurzame kwaliteit en in stelling want alles ontstaat vanuit liefde

alles prima!

snelle en verzorgde levering, goed op de hoogte van de status, retour ook prima afgerond

Ik had een vraag en kreeg direct antwoord, top hoor.

Prima, fijne communicatie.

Ze doen net dat stapje extra!

Mooie kleding, fijne service. Mijn maat van een jurk was net te krap, maar er was geen grotere maat meer. Toen ik contact opnam, keken ze in de mail met retouren en zie er kwam er 1 retour! Ze stuurden de factuur en de volgende dag was mijn jurk binnen!

Leuke kleding en heel mooi en milieu bewust ingepakt.

Goed.

mooie kleding en snelle levering

Voor het eerst kennisgemaakt met deze site en merken kleding. De kleding is gemaakt van mooie stoffen met een uitstekende pasvorm, zit comfortabel. Ik kreeg de pakjes snel bezorgd en met vragen kan je via de mail terecht waarop je snel en uitgebreid antwoord krijgt/advies. Ben erg blij met de kleding!

Snelle levering, fijne website

Jammer alleen dat je twee keer porto betaalt als je moet retourneren Dat mag beter Ook Wordt t niet geleverd met de fiets

Snelle levering, ondanks dat op de website stond dat het 1-2 dagen langer kon duren. Mooie kwaliteit shirtjes, keurig en gezellig verpakt.

Zeer goede sevice

Fantastisch! Snel bezorgd en een feestje om uit te pakken!

Leuke kleding, mooie merken en prima service

Altijd hele goede service, snel verzonden en hele leuke kleding!

Snelle levering en goede producten.

De foto's op de webshop waren duidelijk. Product was ook netjes ingepakt. Tevens snel geleverd.

Keurig op tijd bezorgd.

Website is duidelijk. Kledingstuk is precies wat ik er van verwachtte. Lekkere, warme wollen trui voor de volgende winter. Ook de kleur is perfect.

Super service

Er was iets misgegaan met de bezorging. Dit is keurig opgelost terwijl het niet eens hun fout was maar van de DHL. Super klantenservice!!

Mooie kleding, bezorging volgens afspraak.

Ik moest de rok helaas terugsturen omdat hij wat groot uitviel voor mij, (heb maat 38-40 en L viel ruim in de taille) maar de service was helemaal goed! Jammer dat er geen fysieke winkel is want ik had de rok uiteraard graag eerst even gepast.

Sehr gut

Fixe Lieferung sogar aus den Niederlanden und liebevoll verpackt vielen Dank

Fijne winkel

Snelle levering, aparte kleding etc

Prima. snel, goed, netjes en klein verpakt.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen