Wederom helemaal prima

Opnieuw iets moois besteld. Snelle service, prachtig ingepakt en kleding nog mooier live dan op de website. Helemaal goed!

super fijne webshop waar persoonlijk contact voorop staat.

Ik heb altijd snel en vriendelijk contact wanneer ik vragen heb. Mooie website en veel kleurrijke kleding te koop, ook voor de rondere vrouw. super fijn

Snelle levering,super leuk ingepakt en mooie produkten

Snel bezorgd, mooi verpakt!

Hoewel op de website stond dat de levering door drukte langer kon duren, had ik mijn pakje heel snel. Het was ook nog eens heel mooi ingepakt. Echt een cadeautje voor mezelf!

Weer een succes!

Wat blijft dit een fijne webwinkel. Ik ben weer heel blij met mijn aankoop!

Goede service en kwaliteit

Erg leuke artikelen op de webshop. Snelle levering en leuke presentatie (doos, ingepakt).

Goed, snel en mooie kwaliteit van het artikel!

Goede en snelle verzending en een prachtig vest van Inti voor de rest van m’n leven!

Leukste webshop!

Super leuke kleding! Goede service, je krijgt de kleding mooi ingepakt in een doos. Echt een cadeautje. Bij bestellen denken ze ook mee en krijg ik fijne reacties per mail.

Fijne website met mooie kleding

Milieuvriendelijke bezorging! Keurig, gezellig uitziend postpakketje! Leuke stoffen van de jurkjes!

Prima, nelle service

Met zorg verpakte schoenen snel ontvangen. De schoenen zouden met een fietskoerier, dus duurzaam, bezorgd worden. Een dag voor levering ontving ik het volgende bericht: "Onze fietskoeriers sprinten het hele land door. Bìjna dan... jouw regio ligt nog niet op onze route. Daarom neemt onze partner DHL For You het stokje over. Of dat nog wel duurzaam is? Jazeker. Je pakket gaat namelijk mee met een koerier die toch al rijdt! Oftewel, de bezorging kost geen extra CO2-uitstoot." "Een koerier die toch al rijdt..." Haal deze zin alsjeblieft uit de mail. Dit heeft niets met duurzaamheid te maken.

Snelle en complete levering

Hoewel op de website stond dat de levering langer zou kunnen duren, was het pakket er heel snel. De kleding is heel zorgvuldig ingepakt, met nog een kleine verrassing erbij. Top!

Ik bestelde een leuke trui, en ondanks de waarschuwing over drukte op de website werd hij snel bezorgd. Mooie duurzame trui, keurig ingepakt en goed op maat. Ik had hier nog nooit gekocht maar kom zeker nog eens terug.

Betalen voor verzending en geen retour regeling, heel onsympathiek voor deze relatief dure producte.

Zie boven, als ik dit had geweten had ik niets gekocht. Neem als goed voorbeeld de verzend en retour regeling van Gudrun Shogren.

Jammer van de retourkosten

IU gaf bij bestelling aan dat de retourkosten 3,95 zijn. Net zoveel als jullie verzendkosten. Bij het servicepunt van DHL bleek echter dat de retourkosten 6,75 waren. Dat vind ik dan wel weer jammer……. Een behoorlijke domper

Mooi, duurzaam, duidelijk en goeie service

Mooie kleding met duidelijke omschrijving. Altijd weer een feestje als ik weer iets heb besteld en door de maattabellen weet je ook goed of t past.

Leuke kleding, net even wat anders.

Altijd blij met mijn aankopen bij deze zaak. Kleding voldoet helemaal aan de verwachtingen. Dus foto's en beschrijving kloppen. En bestelling uitpakken is als een cadeautje. Heel verzorgd en mooi gedaan. Dat is toch net dat extraatje dat het bijzonder maakt. En als de kleding dan ook nog net zo leuk of zelfs leuker is dan verwacht..

Hartstikke goed!

Mooie artikelen, snelle levering en zeer goede kwaliteit!

Content!

Snelle levering Fijne communicatie En natuurlijk schone kleertjes!

Fijne webshop met prachtige kleding!

Het is altijd heerlijk snuffelen op de website van Love, Peace & Joy. Ik word er altijd blij van! En wat ik ook heel fijn vind, is dat er veel katoenen items te vinden zijn.

Perfect!

Snelle levering, netjes, snelle reactie, een waar kadootje :) prachtig rokje, ik ben blij!

Snelle levering. Erg mooi verpakt, voelt echt als een kadootje. En kleding voldeed helemaal aan de verwachting, juiste maat, juiste kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering en mooie producten

Keurig verzorgd duidelijke communicatie, niks op aan te merken.

Voor de eerste keer iets besteld. Alles keurig verzorgd. Milieu vriendelijkheid hoog in het vaandel.

snelle levering, prima producten

in lockdown zocht ik blutgeschwister artikelen die ik ken en opnieuw wilde kopen. snel kunnen vinden, bestellen en ontvangen.

Perfecte service

Mijn bestelling heb ik opgehaald, deze was mooi verpakt. De communicatie was heel erg zorgvuldig. Ik kreeg een duidelijke routebeschrijving en zelfs de parkeermogelijkheden werden aangegeven. Toen zij even niet aanwezig waren, werd ik daarvan op de hoogte gebracht,erg persoonlijk en fijn.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen