snelle levering en mooie producten

Mooie tops van goede kwaliteit en snel geleverd! Zeker aan te bevelen om hier te bestellen!

Wat een heerlijk warm, zacht vestje!

Mooie producten maar wel een dure grap als je items terug moet sturen

De producten zijn echt mooi. Niks op aan te merken. Maar als je én voor de heenweg én voor de evenuele retouren portokosten moet betalen , dan shop ik toch liever bij de grote concurrenten, hoe graag ik de lokale bevolking winkels ook zou willen ondersteunen.

Goede service,verpakt zoals het hoort

Prachtige kleding!

Prachtige kleding, erg blij mee. Alleen de levering kan wel wat vlotter. Als ik op donderdag iets bestel en de week daarna op woensdag de bestelling pas krijg, dat kan echt niet.

goede service

Pakketje via fietskoerier ontvangen. Link gekregen via de mail over het tijdvlak. De aankomst tijd viel daar mooi binnen. Bestellingen doen die de volgende dag al moeten worden geleverd lukt de laatste tijd niet meer. Dat wordt wel duidelijk op de site gecommuniceerd. Extra netjes verzorgd was de verpakking. Een luxe stevige kartonnen doos. Zacht papier om de kleding gevouwen. En een folder met heldere instructies voor het passen zodat er geen beschadigde, vuile, in huis gebruikte of vies ruikende kleding gaat rouleren - nadat iemand iets heeft geretourneerd. Zo krijg je ook een onbeschadigd en nieuw product geleverd. Het vestje wat ik kocht zag er exact zo uit als op foto op de site - ook de kleuren. Een prettige ervaring met deze winkel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooi kleding aanbod in deze winkel, goede prijs kwaliteit verhouding en prima levering. Wat ik alleen toch mis, zijn de videootjes van jullie personeel die de kleding zelf showen, want dit gaf mij een heel realistisch beeld. Ik hoop dat dit weer terugkomt..?

Hele mooie jurk besteld. Levering was ontzettend snel Kwaliteit van de jurk is super En hoe het was verpakt was al een cadeautje op zich En natuurlijk heel goed voor het milieu door per fietskoerier te leveren. Ik ben fan ♡

Fijn, maar lang wachten op geld retour...

Bestellen en ontvangen gaat vlot. Retour ontvangen duurt lang. 16 januari getour gestuurd, 18 januari is mijn retourpakket afgeleverd in de winkel ( volgens track and trace), maar nog geen geld retour. Ik vind dit persoonlijk wel wat lang duren. Ik hoop dus dat dit goed komt...

Onderscheidend zijn jullie in de service. Mooi verpakt lijkt of je een kadootje krijgt. Product is mooi zit geweldig! Ik ben erg tevreden.

Een woord subliem

Snelle levering prachtig verpakt duidelijk verhaal voor eventuele retour zending

Top levering en mooi verpakt! Echt een cadeautje!

Top levering en mooi verpakt. Echt een cadeautje!

Een prettige benadering van de klant hebben jullie gekozen. Best bijzonder is dat jullie kleding willen verkopen en tegelijkertijd ook de klant willen laten nadenken over de impact van zoveel kleding, incl de verzending ervan. Van mij een pluim daarvoor!

Voelt helemaal goed aan

Alleen die mooie doos al. Geen onnodige plastic verpakking. En dan de inhoud! Die prachtige, behagelijke wollen trui, zo licht als een veertje, zo warm als een zonnetje.

Helemaal prima!

Heel fijn dat er bij elk kledingstuk een duidelijke omschrijving staat en maattabellen. Ik ben dol op de kleurrijke kleding die je lang niet overal kan vinden. Ik sta er helemaal achter dat terug sturen ook geld kost en dat je dus niet zomaar wat maten besteld.

Supersnelle levering, keurige retourverwerking

Heel netjes verpakt! A++++ Hier zal ik vaker bestellen. Ook de retourafhanding vindt snel en keurig plaats!

Super vrolijke stijlvolle en duurzame kleding, fijne webshop, snel geleverd en prachtig verpakt!

Zeer vriendelijke en snelle webshop

De pakketjes komen als prachtige kadootjes bij je aan. Met een snoepje en een hartje begint het uitpakken van je bestelde item als een feestje. Het is met recht: liefde, vrede en vreugde!

Uitstekende service

Tijdige levering, goede communicatie en prachtig verpakt. Het was als een cadeautje voor mezelf.

Topservice. Snel geleverd

Al een tijdje op zoek naar mijn wensbroek.... en gelukkig nog kunnen vinden. Snelle levering. Top in 1 woord

Omschrijving van jas was niet volledig. Jas weer retour gestuurd. Helaas door de groene maatregelen van uw bedrijf wel flink wat verzendkosten moeten betalen.

heel goed

snelle levering, mooi pakket, goede kwaliteit kleding

Snelle levering, leuke collectie

Jammer dat ik iets bestel en 2x verzendkosten moet betalen als t artikel niet past. Dat weerhoudt mij er wel van om nog eens iets te bestellen. Maar ik snap ook dat het de bedoeling is om niet zomaar impulsaankopen te doen en dit helpt daar zeker bij

Heel snelle levering

Het vestje wat ik besteld had werd na drie dagen al bezorgd. Het was net of ik een cadeautje kreeg wat ik uit mocht pakken. Alleen de doos is al een feestje en dan de kleine kleurige snoepjes. Het bestelde vest was nog mooier dan op het plaatje, al met al een leuke beleving.

Supersnel en zo leuk ingepakt!

Heel blij met mijn bestelling. Altijd een kadootje!

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen