Netjes geleverd

product en bezorging helemaal goed

Het is een heel fijn shirt; en de bestelling, afhandeling en levering gingen zoals je hopt: soepel en volgens verwachting

Mooie kleding en fijn dat er bezorgd wordt per fiets.

Zie bovenstaand.

Service goed, kwaliteit valt erg tegen

Ik heb een dure Inti trui besteld van €200 die bij de eerste x dragen (doordat ik mijn jas uittrok en bleef hangen achter een knoop) meteen een groot gat “op liep”. Het ging echt niet hard, ik deed erg voorzichtig met zo’n nieuwe dure trui, maar de wol trok onmiddellijk kapot.

Een cadeautje over de post.

Goede duidelijke website. Artikel goed en mooi verpakt. Leuk een persoonlijke touch, bij je aankoop. Ze proberen zo zuinig en milieu vriendelijk te werken. Een aanrader, naar vrienden.

Goed, snel geleverd en netjes verpakt

Goed, netjes en snel verstuurd. Duidelijk goede website. Netjes verpakt

Snel

Goede en snelle levering, mooi verpakt. Duidelijk.

Een echt kadootje voor jezelf

Er is veel aandacht besteed aan het pakket wat ik heb besteld. De persoonlijke touch is echt top!

Snelle bezorging!

Mooie kleding en prima service

Het pakketje heb ik snel ontvangen, een mooie jas die duidelijk met veel aandacht en liefde mooi was ingepakt. Fijn dat er gebruik wordt gemaakt van een milieuvriendelijke bezorgdienst, fietscouriers is helaas (nog) niet in onze regio actief, maar waar dat wel kan prima natuurlijk!

Duidelijk en netjes

Er wordt duidelijk gecommuniceerd, snelle afhandeling en de artikelen zijn netjes verpakt.

goede service en advies

Het is een cadeautje om hun pakketje te ontvangen. Met zorg ingepakt & oog voor detail. Als dan ook de inhoud naar je zin is, dan kom je gewoon steeds weer bij hen terug!

heel erg tevreden op alle vlak ga zo door liefs Gerda

De levering is ok en de produkten zijn zeer mooi , de communicatie is zeer aangenaam . Dank voor dit alles Gerda

Helemaal goed

Makkelijk te bestellen, vlot opgehaald en nog een prijsje gewonnen ook. Prima service . Helemaal blij.

Geweldig!

Goede service, snelle levering. Mooi product.

Mooie kleding, snelle levering, leuk verpakt

Mooie producten, snelle levering, goede service

Fijne winkel, snelle service

Fijne winkel, hele mooie collectie en een goede service.

Fijne webshop

Fijne duurzame webshop met fleurige, mooie kleding. Ik shop er graag.

Heerlijk shoppen

Geweldige keuze, vlotte levering van een pakketje dat eruit ziet als een cadeautje!

Snelle levering en leuk verpakt!

Fijne winkel dus!

Heel goed!

Ten eerste een hele leuke webshop, maar zeker ook één met een hele goede service. Ik heb onlangs een artikel besteld, maar er bleek een foutje in te zitten. Dit is snel en goed opgelost, ook rondom de verzendkosten en verdere betaling.

Goede service!

Bestelling was snel in huis. Jurk pastte.

Origineel, gevarieerd, goede kwaliteit en snelle levering

Kleurrijke en gevarieerde kleding, leuke accessoires en een prima service.

Mooie webshop met goede producten

Voor aankoop van een blouse advies gevraagd over de te kiezen maat. Goede reactie gekregen en precies de goede maat gekozen. Super!

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen