Altijd een goeie service

Ik bestel graag bij Love Peace &Joy snelle service duidelijke website en overzichtelijk. Ook de optie After Pay vind ik fijn daarom bestel ik vaker bij deze webshop.

Snelle en goede levering

Ik had maar iets kleins besteld maar ben erg tevreden met de snelle en goede levering.

Mooie duurzame kleding, goede service

Mooie kleding die merendeels duurzaam is. De truien en vesten van INTE en Eribe zijn bijzonder en mooi en koop je voor het gebruik van jaren. . Het is wat duurder maar dan heb je ook echt iets waar je heel lang plezier van hebt.

Het zag er perfect uit

Prettige service

Na een emailtje kon ik bij de showroom langskomen om de jassen die ik op het oog had te passen. Ze hingen al klaar voor me in het pashokje. En toen de rits van de jas die ik graag wilde een beetje haperde kreeg ik een andere jas aangeboden. Prettige en snelle service. Een hele fijne winkel om te shoppen.

God materiaal, mooie pasvorm. Goed en zuinig verpakt en opgestuurd. Voorbeeld voor duurzaamheid!

Super service

Snelle en goede service.

Goede en snelle levering. Mooi kledingaanbod.

Mooi verpakt én met fietskoeriers. Prachtige diverse collectie. Jammer van het aanmelden van het retour via email Goed dat er aandacht is voor duurzaamheid Duidelijke site met maten en filmpjes. Wel snel uitverkocht met bepaalde maten, vaak de mijne.

Snelle bezorging en mooi verpakt!

Mooi verpakt en snelle levering.

Persoonlijk en met aandacht

Jullie ontvangst was alle twee de keren heel fijn ! Het mee kijken en denken en dat ik überhaupt kan komen passen waardeer ik enorm.

Fijne site, fijne service!

Fijne site, overzichtelijk en prettige communicatie. En heel belangrijk: mooie kleding!

Love, Peace & Joy

Love, Peace & Joy zijn de grond beginselen voor elke leven op aarde en als je vanuit liefde creëert ontstaat vrede en plezier

Blij met mijn regenjas hij is super

zo blij met mijn nieuwe jas,heel mooi.Speciale details.Met een extraatje erbij!!!

Very nice

Very nice

Zorgvuldig

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een bericht dat één van de items een printfout had. Het leveren duurde dus iets langer omdat ze via de leverancier een nieuwe hebben geregeld. Waar maak je dat nog mee, zorgvuldige controle? Natuurlijk alles weer heel mooi ingepakt, een cadeautje om te ontvangen! Ik geef geen 10 omdat je zelf voor retourkosten moet betalen. Ik weet dat veel bedrijven dit oplossen door alles bijv. €1,- duurder te maken waardoor de klant het uiteindelijk zelf betaalt, maar het zou wel bijdragen aan een nóg klantvriendelijker gevoel.

Uitstekender ervaring

Kledij in tip top staat van iets andere merken dan de normale kledingzaak en oog voor details voor de klant: ingepakt in papiertje met handgemaakte heerlijke snoepjes. Topervaring!

Goed verpakt, snelle verzending en mooie kleding. Helemaal top! Aanrader om bij te bestellen.

Super winkel - super service

Erg leuk aanbod en snelle levering via een fietskoerier. Ik ben helemaal tevreden!

Heel leuk tasje voor telefoon, volgende dag in huis!

Tevreden!! Volgens dag in huis. Daar hou ik van ;) En heel leuk handig tasje!

Netjes verzorgd

Vlotte bestelling,en goed verzorgde pakket !!

Mooi ingepakt, goed verzorgd. Mooie kleding, een aanrader!

Snel verzonden, heldere uitleg , mooi verpakt , verrassing bijgevoegd , kritisch , snel geld retour , helder antwoord op vragen ….kortom ….subliem

Snelle levering en betaalbaar

Prachtige kleding gekocht. Eerst heel snel geleverd. Niks duurder dan in de winkel

Super snelle bezorging en Top product

Geweldig!

Super mooie kleding. Snel en netjes geleverd. Hele leuke snoepjes toegevoegd. Word er vrolijk van!

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen