Prima no nonsense

Promoot duurzaam en doet zelf ook duurzaam. Bv met het bewuste retour beleid. Dat waardeer ik.

Wat een mooie , kleurrijke kleding! Goede omschrijving bij elk artikel. Met veel zorg verpakt en er zat een kleine attentie bij, leuk. Tip voor bij de schoenen. Het zou makkelijk zijn mocht erbij vermeld zijn of de binnenzool uitneembaar is, zodat ze draagbaar zijn met steunzolen.

Goede service, snelle levering!

Overzichtelijke website, goede omschrijving van de kleding

Mooie, kleurrijke kleding & snelle verzending

Mooie, kleurrijke kleding met goede pasvorm en gave prints & snelle verzending.

Alles is met zo veel liefde en aandacht ingepakt en opgestuurd. Bijzonder om dat zo te krijgen . De oorbelletjes zijn perfect en de haarband ook. Maar wat een leuk bedrijf, t maakt je dag goed. Oprecht love peace and joy!

Mooie kleding, goede pasvorm

Snelle levering. T shirts passen goed en dragen erg comfortabel. Maten tabel klopt.

Vlot en verzorgd

Weer snel een mooi en verzorgd pakketje van mijn bestelling ontvangen. Blij mee!

Helemaal goed

Fijne website, duidelijk in wat je kunt verwachten èn een persoonlijk pakket, een cadeautje om uit te pakken!

Een feest om mijn bestelling te ontvangen

Prachtige producten, voor een eerlijke prijs, kwalitatieve en feestelijke verzending, met veel oog voor duurzaamheid

Erg tevreden!

Blij met mijn jurk, snelle bezorging en jurk zoals op foto’s getoond

Even gebeld over de maat van de jas. Goed advies gekregen en geslaagd. Ik kom graag nog een keer terug!

Snel geleverd en de beschrijving was perfect!

De beste kledingwinkel die ik ken.

Mooie en verantwoorde kleding, ruime keus, supersnelle afhandeling en fijn dat het door de fietskoerier gebracht wordt.

Slecht, wat betreft de verzendkosten

Je betaalt voor verzenden én terugsturen. Mijn jurkje in de sale paste helaas niet en toen was ik ruim 9 euro kwijt en had ik niets.

Goede ervaring.

Goede service en vooral niet te vergeten... mooie producten.

Mooie kleding. Mooi verpakt en keurig bezorgd. Voelde als cadeautje.

Snelle levering. Goede presentatie op de website. Intuïtief bestelproces. Mooie bezorgbox (herbruikbaar voor het opbergen van spullen)

Snelle levering. Via de mail word je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Gewoon helemaal prima.

Erg leuke winkel met mooi selectie (retro)ledin

Snelle levering. Fijne service. Mooie kleding. Goede sale. Maar wat ik vooral heel fijn vind aan de website: * duidelijke maattabel * de home-videoclipjes met de eigen eb diverse modellen geven mij een goed beeld van de kleding. Ik hoop dat dit gehandhaafd blijft!!

Superfijne online kledingzaak

Mooie kleding, goede omschrijving van de maat en mooie foto’s en filmpjes.

Leuke site snelle levering goed verpakt

Keurig verpakt met een leuke en vooral lekkere attentie Snelle levering Leuke site

Leuke kleding, snelle levering

Snelle en goede levering.

Razendsnel verzonden en door de verpakking echt een cadeautje.

Liefdevol verpakt en prachtige kwaliteit!

Een kadootje aan jezelf…

Verpakking is een cadeautje

Wat een mooie creatieve manier hebben jullie gevonden om je kleding in te versturen, het was bijna een cadeautje zo'n mooie doos. Ik verklap verder niks ;-). Leuke site met originele kleding en prima levering!

heel goed

Waterstraat 8