Prachtig

In één woord prachtig. De kleding, de verpakking, het comfort. Allemachtig prachtig. Het was een kadootje om uit te pakken en aan te trekken. Mooi ook hoe ze met zorg met de kleding omgaan. Het geeft allemaal een heel goed gevoel. De foto's, filmpjes en instructies geven een heel goed beeld van het kledingstuk waardoor je een goede keus kan maken. Ik wordt er vrolijk van. En voel me prachtig in hun kleding.

Fijne communicatie, goede service en prachtige producten!

Fijne site, mooie kleding en fijne en goede service. Alles Helder en goed!

Super klant vriendelijk

Mooie kleding en erg klantvriendelijk!

Zo als altijd weer top!

Leuke rok, voldoet volledig aan verwachting, zoals uitgelegd op de site. Snelle bezorging en met liefde ingepakt. Echt een cadeautje om bij jullie iets te bestellen.

Snelle afhandeling en attent verpakt van een mooi product!

Snelle afhandeling, zonder al teveel correspondentie. Maar wel goed gecommuniceerd mbt het levermoment! Het mooie product was zorgvuldig verpakt met attentie! Mooi product!

Prachtige kleding en goeie service

Het is een kadootje om een pakje van Love Peace & Joy te ontvangen! Wanneer je mailt met de klantenservice heb je snel reactie terug. Ik zou deze webshop zeker aanraden.

mooie vrolijke shirts

leuke shirts en snel geleverd , ze hebben vrolijke retro kleding van tante Betsy

Super service

Fijne snelle levering in een mooie doos en mooi ingepakt

Snelle levering en fijne kwaliteit

Mijn aankoop werd snel geleverd en was mooi ingepakt. Fijne kwaliteit van biologisch katoen.

Heerlijke top, mooi en met liefde ingepakt

Altijd weer een feestje om online te winkelen bij Love, Peace & Joy. Even een persoonlijk berichtje bij de bestelling over de maat en je krijgt een antwoord dat je de juiste maat hebt gekozen. Perfect. Het pakketje wordt snel en milieuvriendelijk verzonden - met de fiets. Mooi ingepakt mét kleine, lekkere snoepjes die hier thuis gretig worden op gesmikkeld. Mijn tip: bezoek ook eens de showroom om te zien hoe leuk LPJ en haar team zijn :-).

snelle verzending

Mooi ingepakt. heel blij met mijn blouse!

Topservice, mooie collectie

Snelle service, mooi verpakt, topkwaliteit!! Zeer tevreden!

Mooie kleding en goede snelle service

Mooie kleding en goede snelle service

Eerlijke kleding, prima service

Nog nooit problemen gehad, omschrijvingen zijn goed en als er iets toch niet is wat verwacht was, kan het zonder problemen terug gestuurd worden en het bedrag staat binnen een week weer terug op de rekening.

Snel, biologisch, plasticloos verpakt, vriendelijk

Erg mooi assortiment

Erg mooi assortiment, prachtige kleuren en een fijne kwaliteit. Alles keurig en mooi verpakt, met een leuk extraatje! Als enige opmerking zou ik willen noemen dat het erg fijn zou zijn als er meer kleding in grote maten zou worden toegevoegd. Heerlijke winkel!

Snelle levering, goede maatvoering

Superleuke jurken gekocht. De maat vergeleken met een passend kledingstuk. Dat doen ze goed! Het pakketje openen was een kadootje op zich met de leuke binnenkant en een kleine verrassing.

Hele leuke kleding, goed verzorgde webshop

Superleuke spullen, vlotte verzending en het wordt mooi verpakt. Erg blij met mijn aankoop!

Mijn bestelling kwam niet

Ik had een jurkje besteld en betaald. Maar de volgende dag kreeg ik een mail dat het jurkje uitverkocht was. Het was mijn eerste bestelling bij jullie. Zal nu twijfelen om weer iets bij jullie te bestellen. Jammer

Snel geleverd en als een cadeautje! Er wordt zorgvuldig omgegaan met de kleding en dat verwachten ze terecht ook van de klant

Prachtige jurk

Het is een genot om in de " digitale winkel " van Love, Peace & Joy te shoppen. Een mooi aanbod en ik heb deze keer een mooie jurk gekocht. Ik ben er blij mee, mooie pasvorm. Jammer dat het toch nog 4 dagen duurde voordat de jurk werd bezorgd. ( de service van het bezorgbedrijf kan verbeterd worden )

Je voelt je als klant gezien!

Ik ben prettig geholpen bij de keuze van mijn kleding in de winkel. Kleding die wordt thuis bezorgd, is verzorgd ingepakt met kleine attenties.

Kwalitatieve, milieubewust gekozen kleding en nog eens vriendelijk verpakt.

Ben erg blij wanneer mijn bestelling er is en draag de kleding erg graag.

Goede kwaliteit

Ik vind het een fijne winkel, groot assortiment, alleen goede merken en hele duidelijke maataanduiding waardoor je nooit iets besteld dat niet past.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen