Een webwinkel waar je blij van wordt….

Een webwinkel waar je blij van wordt. Duidelijk en overzichtelijk, gevuld met mooie kleding ondersteund met filmpjes en een maattabel. Het pakket is stevig verpakt in een leuk doosje. Alles met zorg ingepakt, echt een feestje om te ontvangen. En dan de persoonlijke touch, een zakje met snoepjes en daarbij een boodschap voor jou. Ik ben zeer tevreden, mooie kwaliteit kleding, persoonlijke aanpak dat schept vertrouwen voor de volgende keer.

Netjes verpakt en snel verzonden

Ik heb vaker besteld bij Love, Peace & Joy, mooie merken, snelle verzending en mooi verpakt. Helaas nu 1 artikel geretourneerd (van de 5). Ik 'winkel' graag hier.

Prima levering, oog voor duurzaamheid en fijn contact!

De bestelde kleding werd keurig geleverd in een verzorgde en mooie verpakking waar je blij van wordt. Cadeautje :) Wat ik heel fijn en belangrijk vind is dat ze nadruk leggen op niet onnodig bestellen (carbon footprint), waarde hechten aan eerlijke en duurzame materialen, mooie website en diverse adviezen hoe om te gaan met de bestelling alswel retourneren. Helaas was een door mij besteld vestje te krap. Prettig telefonisch overleg gehad en samen tijd genomen/gekregen om te zoeken naar alternatief dat er helaas niet was. Het geleverde shirtje is echter van een hele mooie kwaliteit en zit perfect. Dat retourkosten voor eigen rekening zijn vind ik fair, dit helpt mee voorkomen dat er onnodig besteld en vervoerd moet worden. Ook compliment voor het gebruikmaken van fietskoeriers waar mogelijk. Naast de prachtige duurzame kleding ook nog eens de daad bij het woord voegen op meerdere duurzame manieren, top! Ik kom vaker virtueel bij jullie langs!

Heel goed. Goede service

Prima communicatie en levering

Er wordt erg leuke kleding aangeboden op de website. Dat er dmv fietskoeriers rekening wordt gehouden met het milieu vind ik ook een plus punt Hoop snel een keer in Zutphen de winkel live te bezoeken.

Leuke kleding, top service.

Leuke duurzame zomerbroek gekocht. Wordt snel bezorgd, ook duurzaam, met fietskoerier. Mooi ingepakt.

super fijn shoppen!

Ik kende de webshop nog niet, maar ben prettig verrast. De rok die ik had besteld zat in een leuk pakketje - er was echt aandacht aan besteed. Ik kom zeker nog eens terug.

Aankoop waar ik blij van word.

Top! Doet de naam eer aan.

2 prachtige jurkjes gekocht, mooi en netjes verpakt en met oog voor duurzaamheid, daar hou ik van!

Fijne webshop met fantastische service

Allereerst is LovePeaceJoy een ontzettend leuke en gezellige webshop, de kleuren, de uitstraling, gewoon te leuk! En als je twijfelt hoe iets valt, of staat. Neem gewoon contact op, want dan laten ze dat even zien door een foto. De maattabellen zijn super handig, zo voorkom je miskopen. Tot slot, het wordt ook nog als kadootje ingepakt.. Dus, gewoon top!

Goed. Leuk verpakt.

Goed. Zorg besteedt aan de verpakking.

Prima webshop met goede service

Mooie producten en snelle levering.

Altijd mooi verzorgd geleverde kwaliteitsproducten

Prachtige luchtige broek in een lief pakje snel bezorgd

Fijne kleding

Mooi materiaal, goede pasvorm, snelle en milieuvriendelijke levering

Supergoede service!

Ik bestelde een broek en daar was helaas iets mee. Ik kreeg meteen een nieuwe broek opgestuurd en een retourlabel voor de andere broek. Super!

Snel geleverd en achteraf betalen en een super kwaliteit en prachtige kleuren ja..5sterren waardig!!

Ik voel het als 2e huid over me heen! De kleuren zijn fantastisch! Maar ik heb 46 en xxl of soms xxxl Ligt aan modelletje

Ik had een keer een shirtje besteld en bij het invoeren van mijn postcode een typefout gemaakt, waardoor het shirtje verkeerd bezorgd werd. Ik heb contact opgenomen met de Love, Peace & Kit en zij hebben (na het shirt terug te hebben ontvangen van de koerier) opnieuw aan mij gestuurd met de juiste postcode.

Prachtige jas

Heerlijke jas, mooie stof en is wind en waterdicht. Zeer tevreden mee.

Het zou fijn zijn als er een service punt in de woonplaats is waar ik de post kan ontvangen i.p.v thuis.

Fijne winkelervaring!

Fijne overzichtelijke website, makkelijk besteld en retour.

Prachtige kleding

Snelle levering kleding om blij van te worden, mooie kwaliteit!!

Wat bennik blij jullie gevonden te hebben! Ik worst helemaal blij vannjullie site. Goede communicatie en ook via social media. Een prachtig assortiment, helaas wel.al.een paar keer "achter het net gevist" Ik woon nu zelf in Noord Holaand maar kom oorspronkelijk uit Eefde. Dus dat wordt een keertje live shoppen. Goede en verzorgde verzending. Plaatje klopt helemaal.

Weer een perfecte levering!

Prachtig jurkje! Maatvoering kloppend en mooi verstuurd. Tot een volgende keer!

Snelle levering. 1 artikel per ongeluk verkeerd geleverd. Na 1 mailtje de volgende dag het juiste artikel ontvangen incl retourlabel voor het verkeerd geleverde item.

Positief maar veel kosten

Hele leuke kleding en vlotte levering. Wel jammer dat je niet enkel moet betalen voor levering, maar ook om terug te sturen. Je moet ook terugsturen via een eigen leverancier, en als particulier is dat wel erg duur. Omwille van deze kosten wert ik niet of ik hier nog ga bestellen.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen