Reactie van het bedrijf
Beste Joke,
Dank je wel voor je feedback. Ik begrijp je punt en ik wil graag onze werkwijze en overwegingen toelichten. In jouw geval is er twee maal een pakketje naar je toegestuurd. Eén daarvan is gratis verzonden ivm het orderbedrag boven de 100,-, voor het andere pakketje is 3,50 gerekend. De retourkosten zijn inderdaad voor eigen rekening. Omdat een deel van jouw eerste bestelling retour is gekomen en het bedrag van die bestelling daardoor onder de gratis verzending grens van 100,- kwam is voor die bestelling ook 3,50 berekend.
De werkelijke kosten van deze twee zendingen zijn voor ons 12,60, daarvan is nu 7,- aan jou doorberekend. Dat betekent wij dus al een deel voor onze rekening hebben genomen.
Dit is wat op dit moment past in onze marges. Echter zijn wij wel continue bezig om te kijken wat de meest verantwoorde manier is om hier mee om te gaan. Vandaar ook dat we al een deel van de verzendkosten voor onze rekening nemen. Zouden we bijvoorbeeld retourneren gratis maken, dan moeten we de standaard verzendkosten omhoog doen. Wij vinden het op dit moment nog steeds het meest eerlijk om het op deze wijze te doen. Overigens staan deze regels ook allemaal vermeld in onze voorwaarden die je van te voren had kunnen inzien.
Wellicht is het hiermee voor jou iets duidelijker geworden en ik hoop je natuurlijk nog eens terug te zien in onze shop. Mocht je van te voren de maten beter in willen schatten om retouren te voorkomen, dan kun je altijd de maattabel raadplegen, die is per kledingstuk specifiek opgenomen en je mag ook contact met ons opnemen voor advies.
Met vriendelijke groet,
Ellen - Love, Peace & Joy