Geweldige kleding èn een super service!

Winkelen bij Love, Peace and Joy is een waar feest! Prachtige eerlijke en duurzame kleding, in combinatie met een geweldige service! Al vaker toffe nieuwe merken ontdekt en door de heldere beschrijving nog nooit een miskoop gedaan!

Blij met mijn nieuwe aanwinst!

Dik tevreden met mijn nieuwe vest!

In alle opzichten een superfijne shop!

Ik vind deze webshop echt heel fijn. Duidelijke foto’s, vaak ook filmpjes wat heel helpend is. Ook de maten staan er goed in centimeters bij..... De service is goed en de orders komen als cadeautjes binnen! Echt een feestje...

Goede kwaliteit en pasvorm

Ik kocht een jurk en broek. Beiden zaten meteen goed. De stukken waren van goede kwaliteit.

Mooie kleding, mooi verpakt, super service.

Heel tevreden met de kleurrijke kleding, fijne stoffen. Goede service.

De dag nadat ik besteld had wilde ik graag een artikel wat weer in voorraad gekomen was bijbestellen. Ze hebben dit nog in hetzelfde pakket meegestuurd. Fijne service, fijne kleding dus ik ga zeker nog eens bestellen.

Helemaal tevreden over!

Heuptasje van Huisteil gekocht. Super mooi, degelijk materiaal, tijdige levering. Tasje mocht iets groter zijn van inhoud.

Betrouwbare webshop

Alles klopt: heldere informatie, nette levering. Een compliment voor jullie inzet om duurzaam te werken en ook klanten daarover te informeren en voor te motiveren. Ik doe mee.

Een feestje!

Mooie producten, een goede omschrijving.bde producten heb je snel in huis en zijn zoooo mooi ingepakt. Contact is heel erg prettig

Mooi vest, fijne service

Love, Peace &Joy communiceert helder, service is goed, en ik ben heel blij dat er ook een mogelijkheid tot ophalen is.

Prachtige shop, met de leukste jurkjes van Nederland

Een vriendelijke snelle service.

Mooie shirts van Blutsgeschwister

Heb 2 mooie shirts met korte mouw van Blutsgeschwister online gekocht, mooi model, heel netjes ingepakt en verstuurd

Geweldig!

Heel fijne website. Dankzij de maattabel en de tip om een goedzittende jurk na te meten, heb ik nu twee prachtige jurken die allebei goed passen (hoewel de ene maat S is en de andere M). Superblij! Snel geleverd, en ook mooi verpakt. Een dikke 10!

Met zorg ingepakt en gezellig om uit te pakken!

Heel netjes verpakt en een feestje om uit te pakken!

Super mooie kleding

De kleding die ik heb besteld, past mooi, ziet er mooi uit en is goed vergelijkbaar met de foto’s op jullie site. Heel blij mee ! De volgende bestelling heb ik al weer geplaatst...

Mooie producten, fijne service

Een aantal kledingstukken besteld. Stuk voor stuk prachtige stoffen en mooie pasvormen. De artikelen worden verpakt in een mooi vloeipapiertje in een doos verzonden. De meegestuurde snoepjes ook een leuk extraatje!

Goede levering en ook op tijd. Hele leuke jurk. Prima allemaal

vrouwelijk, stijlvol en duurzaam

tante betsy klinkt als suf jaren 50, maar nee.... mooie kleding, heldere kleuren, Ik onderscheid mijzelf graag met kleurrijke zichtbare kleding. voelt duurzaam aan (niet te dunne, fragiele stof) Snel geleverd De keus in de webshop vind ik noemenswaardig: vrouwelijk, opvallende kleuren en alles duurzaam. Eco hoeft niet saai of 'shabby' te zijn.

Deze winkel maakt mij blij!

Ik heb onwijs veel geluk dat ik zelf in Zutphen woon en mijn jumpsuit gewoon kon ophalen bij Love, Peace & Joy. Altijd mooi ingepakt, klein kadootje erbij, echt top!

Geweldig.

Ik geef 5 sterren omdat ik zeer tevreden. Het product wat ik gekocht heb is fantastisch! Mooi van snit en goede kwaliteit. In een woord geweldig.

Superleuk

Leuk rib retro tasje, helemaal blij mee

Zeer goede service

Goede service, totaal niets op aan te merken, ben zéèr tevreden.

Superservice!

Mooie kleding! Snel geleverd en hele goede service.

Tevreden, mooi ingepakt

Tevreden, mooi ingepakt