Zeer vriendelijke bejegening; snelle antwoorden op mails. Zeer prettige shop-ervaring; ben ook in de showroom geweest. Kan op afspraak.

Fijne transactie

Mooie website van duurzame kleding, precieze maattabellen, snelle levering. Positieve ervaringen met vragen via de mail, deze werden snel en goed beantwoord.

Ik had de volgende dag mijn bestelling al in huis.

Betrouwbaar!

Ruime keuze, snelle levering.

Voortreffelijke service, kwaliteit en keuze

Aangeboden kleding us modieus, geschikt voor alle leeftijden, kleurrijk en uitstekende service. Kortom top

Prachtige kleding snel geleverd

Altijd een feestje om een pakket te ontvangen, superleuk verpakt, met zorg en mooie uitstraling

Geslaagd!

Mooi verzorgd pakketje; de inhoud was perfect. De extra info op de site, over de maten van de kleding, werkt goed, zodat je bestelling in 1 keer goed is. Dat scheelt overbodige bezorgkilometers!

Pakket werd op tijd bezorgd, was im prima conditie en ook de inhoud keurig verzorgd en geheel naar wens. Zeer tevreden.

Geweldige winkel

Mooie kleding. Goede maat tabel op de website. Vriendelijk personeel.

kwaliteit snelle levering

heel mooie kledij

Helemaal goed!

Fijne webwinkel, met mooie kleding en accessoires, die goed omschreven zijn en duidelijke uitleg over de pasvorm en maat. Ik heb nog nooit iets terug gestuurd omdat het niet past. Ga zo door!

Mooi product en super netjes geleverd

Erg tevreden over deze trui, prachtige kleur en leuk model. Was snel binnen en erg verzorgd verpakt.

Altijd een fijn en vriendelijk contact.

Een mooie collectie en een vragen worden vriendelijk en zorgvuldig beantwoord. Een prettige en bewuste (levens) houding.

Leuke, mooie producten. Goed en netjes verpakt.

Mooie site Ik heb al vaker besteld en producten retour gestuurd vanwege verkeerde maat. Deze afhandeling vind ik best lang duren. Bijvoorbeeld de duur dat je, je geld teruggestort krijgt.

Alles klopt!

Mooie kleding, goede kwaliteit en wordt liefdevol verpakt en verstuurd. Je ontvangt echt een kadootje voor jezelf!

Levering was netjes en met zorg verpakt.

Prachtige merken die met hun tijd meegaan

Love, Peace & Joy heeft eigentijdse merken in het assortiment, die er voor zorgen dat er voor iedereen wat wils is. Dat is goed, ga zo door!

Mooie kwaliteit

Wat een schitterend vest. Ik ben er erg blij mee. Grote keus in modellen en maten op de site.

Uitstekende webwinkel met sympathieke dienstverlening

Veel informatie in tekst en beeld om een goede keuze te kunnen maken. Geen items retour hoeven sturen om deze reden. Pakket is leuk en met zorg ingepakt. Er worden merken aangeboden die ik ken maar ook die nog onbekend waren. Door de leuke voorbeelden kom je in aanraking met nieuwe mogelijkheden

Ben blij dat ik love peace enjoy heb ontdekt

Jurk was goed verpakt, zag eruit als een kadootje, wat me aansprak was ook dat er een heel papier bij was over niet zomaar terug sturen, maar goed te kijken van te voren bij hun maatvoering. En als je toch iets wilt terugsturen, dan zorgen dat geen geurtjes aan komen etc… Alles in kader van duurzaamheid! Super Ik vind het ook heel fijn dat ze per kledingstuk op hun site de maten beschrijven. Daarnaast ben ik gewoon heel blij met mijn CissiochSelma jurk!

Leuke artikelen, goede service

Leuke artikelen, goede service

Mooie broek

Op tijd, mooi verpakt en naar mijn tevredenheid

Snel, duidelijk en zorgvuldig.

Duidelijke webshop, snelle service, je weet waar je aan toe bent en het bestelde wordt zorgvuldig ingepakt. Ook weer met duidelijke informatie over retourneren en dergelijke.

Ik zocht en ik vond :)

Ik wilde graag een vestje van INTI en die vond ik hier. Superblij mee natuurlijk maar ook met de duidelijke afmetingen op de site om zo onnodige retouren te voorkomen.

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen