mooie trui, maar helaas geen fietskoerier waar ik juist blij van werd...

mooie trui, maar helaas geen fietskoerier waar ik juist blij van werd...

Mooie jurk

Ik ben tevreden over het bestelde jurkje. Alleen jammer dat het niet zoals beloofd milieuvriendelijk met een fietskoerier werd afgeleverd maar gewoon met een koerier in met een auto.

Superfijne jas!

Lang genoeg (net boven de knie). Pasvorm voor mij prima. Ondanks dat de jas vrij dun is (wel met fijne voering), blijkt deze echt winddicht. Op de fiets in de koudere ochtend blijf ik aangenaam warm. Qua waterdichtheid kan ik daar nog niets over zeggen omdat het al een aantal weken niet heeft geregend en ik de jas pas net een paar weken heb.

Deze keer slecht

Weinig en slecht contact via de mail over mijn retour zending. Ik had een winterjas gekocht en een maat groter besteld zoals ik dat altijd doe bij een nieuwe winterjas. Ik kreeg de jas moeilijk aan,laat staan dicht. Ik kreeg als reactie terug dat alle jassen bij gun waren nagekeken op maat,en dat deze klopte. Tja, en nu? Geen reactie meer ontvangen helemaal niks. Heb de jas toch retour gestuurd en hoop dat ik de kosten vergoed krijg. Normaal nooit klachten hoor, maar deze keer is het allemaal waardeloos

Snelle levering en mooie winterjas

De bestelling was zeer snel in België. Zondag deed ik de bestelling en dinsdag was mijn winterjas al bij mij thuis. Dat had ik niet verwacht. Uiteraard erg blij met de snelle levering. De jas ( danefae nora in forest green in maat s) is perfect. Mooie kleur, erg warm en niet super dik zodat je er toch nog slank uitziet, maar de special thermolite voering is echt lekker warm. Ik ben zeer blij met de aankoop.

Mooie kleurige kleding van goede makelij

Alles wat ik tot nu toe gekocht heb, is van een goede kwaliteit. Ik let op duurzaamheid en die staat hier ook hoog in het vaandel gelukkig. Heerlijke kleuren waar ik blij van word.

ondanks raadplegen maatschema toch retour

Helaas heb ik, na raadplegen maattabellen, toch de schoenen retour meoten sturen. Helaas is dat op eigen kosten. Mijn voorkeur heeft de vegan schoenmode, maar helaas nu voor de tweede maal geen passende gevonden in combinatie met mijn eigen zooltjes.

Mooie kleding en leuk verpakt!

Mooie kleding en aandacht voor de klant. Heel leuk pakketje, met een leuke attentie en zorgzaam ingepakt.

Top kwaliteit

Super mooie kleding en goed kwaliteit ook. Zeer begripvolle en top klantenservice.

Goed service!

Bestelde artikelen netjes en snel geleverd. Goed verpakt. Alles Prima!

Super service

Super service: Snel, vriendelijk, mooie kleren, lekkere snoepjes :)

Elke bestelling voelt als een cadeautje voor jezelf!

Vlot bezorgd, mooi ingepakt en tot nu toe precies wat ik verwachtte!

fantastisch

heel vlug geleverd mooi verpakt gepresenteerd door normale maten

Mooi verpakt en snel verzonden.

Snel verzonden , mooi verpakt, een belevenis om het pakje te openen …

Correcte afwikkeling van mijn bestelling

Met zorg product verpakt met vloeipapier Correcte levering

Prima kwaliteit, snelle levering

Goede beschrijving, makkelijk bestellen en snel geleverd, vriendelijk mailcontact

Alles perfect

Snel verstuurd. Je voelt je gezien. Prachtige verpakking met verrassinkje.

Snelle levering, heel mooie verpakking

Opvallend is de mooie doos waarin de kleding is verzonden. De kleding was er snel. En door de maattabel, was de maat precies goed!

Mooie kleding en snelle levering. Uitpakken is een feestje.

Mooi pakket waar je blij van wordt

Met zorg ingepakte kleding, erg blij mee!

Fijne site, besteld en goed op de hoogte gehouden

Snelle levering van duurzame producten

Sjaal en legging werden snel geleverd op een duurzame manier.

Mooi produkt

Werd wel een dag later bezorgd na veel te veel mailtjes .Dat kan minder volgens mij . De broek is heel goed

Leuk verpakt en snel

Had het de volgende dag in huis en was een waar cadeautje om uit te pakken

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen