Mooie producten, goede kwaliteit

Heel erg blij met blouse en wollen vest!

Simpelweg hele fijne winkel

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede en snelle service. Heerlijke jas, met aandacht ingepakt en zit goed

Snel de bestelling in huis. Zorgvuldig ingepakt. Mooie en eerlijke producten. En met kleine snoepjes erbij. Wat attent!

Goede levering, mooie kleding, met oog voor de wereld!

Ik ben heel blij met m'n jurk. Het werd mooi geleverd, met aandacht ingepakt.

Heel tevreden

Ik had het pakket snel in huis. Het zag er zeer verzorgd uit.Netjes verpakt met een kleine attentie erbij. Wel jammer dat er geen Tante Betsy meer verkocht wordt.

Fijne ervaring

Leuke rok in de opruiming besteld. Mooi afgeprijsd. In het echt net zo mooi als op de foto. Uitzonderlijk netjes verpakt afgeleverd. De reden dat is net geen 5 sterren geef is omdat ik de bezorging lang vond duren. Zaterdag besteld en pas woensdag bezorgd. Maar voor de rest niets dan lof.

Snelle levering en superfijne jurk ❤️. Dit was voor mij de eerste bestelling en zeker niet de laatste

Mooi artikel, superleuk verpakt

Nette en snelle levering, kwam als een cadeautje binnen!

Snelle levering, duurzame verpakking

Duidelijke informatie op de website, die het mogelijk maakt een zorgvuldige keuze te maken.

Beter kan het niet

Voor het 2e keer heel fijne koop-ervaring bij Love, Peace & Joy gemaakt. Behulpzaam, zeer goed meedenkend , heerlijk vriendelijke vrouwen. Heel mooie kleding . Ik heb het geluk in de buurt te wonen en mocht mijn gekozen spullen komen proberen en gelijk mee nemen

Leuk en mooi ingepakt! Kwaliteit shirt TOP

Ik ben een tevreden persoon

Super goede service

De maattabellen op de website zorgen ervoor dat je precies kunt zien hoe groot/klein het kledingstuk is. Dat maakt dat je altijd de juiste maat kunt bestellen. Daardoor heb ik nog nooit kleding terug hoeven sturen. Het inpakken en versturen is met zorg gedaan, waardoor het een cadeautje is om uit te pakken. Vragen/opmerkingen worden snel beantwoord. Echt een top winkel!

aparte kleding

Snelle levering, maar door mij bestelde rok was helaas veel te klein.

Snelle levering en mooie kleding

Niets op aan te merken

Een waar cadeautje om uit te pakken

De webshop werkt makkelijk en duidelijk. Alles verloopt super vlot. Het uitpakken is een waar feestje. Heel mooi verpakt, voelt alsof je een cadeautje aan het uitpakken bent. En de kleding is van goede kwaliteit.

Heel goed.

Goede website. Snelle levering. Mooi verpakt.

Helemaal goed!

De bestelling verliep goed, blouse is zoals verwacht en heel mooi ingepakt!!

Originele kleding van goede kwaliteit

Mooie kwaliteit kleding die net even anders is. Vlotte levering en keurige verpakking met altijd een kleine lekkere attentie. Ga zo door!

Super! Mijn nieuwe keleren passen perfect, mooie kwaliteit!

Super! Mijn nieuwe keleren passen perfect, mooie kwaliteit!

Geweldig leuk assortiment, heldere website en snelle bezorging.

Heerlijk om op deze website een beetje te rondvlooien, heel fijn is de maattabel bij elk artikel. De kleuren van de artikelen komen overeen met zoals op de website staan afgebeeld. Bovendien een goede kwaliteit kleding!

Mooie kleding en goede service, levering!

Fijn dat ik deze webshop met toeval heb ondekt!

Uitstekende service

Vraag gesteld via het webformulier, werd hier zeer snel op gereageerd. Deskundige hulp en heel snel geleverd. Kortom aanrader!

Fijn contact, snelle verzending

Een prachtig vestje

Het blauwe vestje is verpakt in een mooie doos. Een cadeau voor mezelf....

Snelle levering, mooie kledij!

Waterstraat 8

7201 HN Zutphen