Pluspunten
Uitgebreide keuze, prima site, snelle levering en status-updates.
Pluspunten
Overzichtelijke website met duidelijke uitleg en YouTube filmpjes. Vragen kun je altijd stellen aan de technische dienst van het bedrijf. Artikelen zijn kwalitatief goed
VerbeterpuntenDe ervaring met PostNL is wat minder. Ze laten via de app weten dat de volgende dag geleverd wordt, maar eind van de middag is er in eens vertraging in de zending en wordt het een dag later geleverd.
Pluspunten
* Snelle vriendelijke service * Uit voorraad leverbaar en direct af te halen
Pluspunten
bedrijf verkocht mij prima pluggen welke bruikbaar waren op cat7 kabel. de stekkerdozen waren geweldig simpel te monteren en installeren.. duidelijke handleiding. mooie afwerking en gebruiksvriendelijk. als 71 jarige direct goed geinstalleerd
Verbeterpuntensommige netwerkabels alleen in wel erg korte uitvoering. zocht 30m cat7 kabel met pluggen er al op. heb alle cat6 kabels vervangen door cat7 met verschillende kleuren (nu helaas elders gekocht).
Pluspunten
Zeer positief over dit bedrijf, sinds september een aantal bestellingen gedaan en tot op heden altijd goed bevallen. Nette prijzen en altijd snel geleverd.
Pluspunten
Nadat ik een e-mail kreeg dat de levering wat vertraagd was heb ik zelf gebeld met de vraag of er een oplossing is. Er werd mij een goed alternatief geboden en we hadden de producten alsnog de volgende dag binnen. Top als een bedrijf zo flexiebel / klantgericht is!
VerbeterpuntenOp de site stond een product op voorraad waardoor ik deze site koos om het te bestellen en bleek het niet op voorraad te zijn. Desondanks goed opgelost!
Pluspunten
Goede service snel antwoord op vragen
Pluspunten
prima eenvoudige duidelijke site goede / beste prijzen accuraat per mail
Pluspunten
Altijd op tijd
VerbeterpuntenPakket gps systeem
Pluspunten
Duidelijke website met veel informatie over het aansluiten van een goed netwerk. Alles is goed te vinden en op voorraad.
Pluspunten
Snel antwoord en verzending. Komen hun afspraken na. Zeker een aanrader dit bedrijf
Pluspunten
snel en correct geleverd tegen een goede prijs.
Pluspunten
zeer snelle levering en zeer goede communicatie. Ook het product is zeer goed verpakt en van zeer goede kwaliteit.
Pluspunten
Zeer Positieve
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Bestelling werd snel geleverd, alles zat netjes verpakt. Na openmaken kwam ik er achter dat 1 product er niet bij zat. Mailtje gestuurd en meteen de volgende dag een verzendbevestiging en een mailtje met excuses en de melding dat het product nageleverd word.
Pluspunten
Klantgericht bij telefonisch contact en zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
Ik heb een simpel netwerkkabeltje besteld. Bij aankomt bleek de stekker beschadigd waardoor het product niet goed te gebruiken is. Na een telefoontje hebben ze een vervangend exemplaar gestuurd. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
naar het verkeerde huisnummer gestuurd ,en kostenloos de fout hersteld