Pluspunten
Snelle levering en de produkten (2x Cat 6 kabels + Infra-rood extender) werken uitstekend!
VerbeterpuntenNog beter opvallen?
Pluspunten
Fijn te woord gestaan aan de telefoon
Pluspunten
Alleen maar lof, prijs/kwaliteit is top! Levering is snel en communicatie ook perfect geregeld.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle levering, track en tracé , scherpe prijzen
VerbeterpuntenWebsite personaliseren op basis van producten die bij elkaar horen. Op deze manier hoeven klanten ook niet door alle rubrieken te zoeken en hebben ze het idee dat ze een advies krijgen.
Pluspunten
Meerdere malen iets besteld bij deze netwerkproducten.com. De spullen worden uit voorraad geleverd dus je hebt de producten snel binnen! Verder heb ik 1 keer een foute kabel geleverd gekregen, ik had een cat6 stug besteld en een cat6 soepel gekregen. Even een belletje gepleegd en de volgende dag lag de juiste op mijn deurmat!
VerbeterpuntenGa verder hoe jullie nu te werk gaan, hier kunnen een hoop webshops wat van leren!
Pluspunten
Op vrijdag besteld en zaterdag in huis! Geleverd via briefpost (lage verzendkosten)
Pluspunten
Helder overzicht, winkelwagentje blijft bestaan (voor vakantie zaken uitgezocht, na vakantie bestelproces afgerond). Kwalitatief goede producten, compleet. Overzichtelijke website. Veel status-communicatie (omtrent bestelling en bezorging). snelle levering in goede verpakking.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan.
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenHelemaal niets
Pluspunten
Gisteren besteld, vandaag in huis. Wat wil je nog meer.. Opties uit postbedrijven met concurrende prijzen. Top geregeld. Onderdelen zijn ook van goede kwaliteit. Word goed op de hoogte gehouden van de status.
Pluspunten
Bij Afhalen werd ik vriendelijk ontvangen, de bestelling stond klaar. Nogmaals werd alles gecontroleerd of het compleet was. Via de mail werd ik geattendeerd over de status. al met al een Top service
Pluspunten
Het bestelproces verloopt logisch en orderlijk. Elke stap wordt middels een e-mail bericht gecommuniceerd. Op de website staat zeer handige en praktische informatie. Degelijk verpakt en een nette verzending door GLS de volgende dag.
VerbeterpuntenTip, zet op de home van de website bij de voordelen dat MP2 uitsluitend producten van professionele kwaliteit levert van gerenommeerde fabrikanten. Met daarbij de links naar de diverse toelichtingen die o.a. bij
Maandelijks maken wij een winnaar bekend voor het plaatsen van een beoordeling over onze webwinkel Netwerkproducten.com. Voor de maand juli heeft Dhr. Man uit Rotterdam de cadeaubon gewonnen ter waarde van EUR 50,00 voor het plaatsen van een beoordeling. Natuurlijk zullen we Dhr. Man hier zelf van op de hoogte stellen. Blijf de beoordelingen vooral plaatsen, want wie weet ben jij volgende maand aan de beurt!
Pluspunten
Ontzettend snelle levering, 15:00 besteld, volgende dag 9:00 in huis.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Tijdens afhalen werden we ontvangen door zeer vriendelijke medewerkers. Concurrerende prijzen.
VerbeterpuntenKlittenband is wel erg verstopt op de Website.
Pluspunten
Mijn bestelling was binne 45 minuten ingepakt en verzonden met de vervoerder. Van alle stappen kreeg ik netjes een voortgaan mail. Een mail dat ik bij niet thuis zijn de afspraak kon verzetten. Alles was netjes en zeer goed verpakt. Ik koop hier zo weer spullen
Pluspunten
- Snelle levering - Uitgebreid aanbod - Goede prijs
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Diverse goederen via de site besteld. Ik kreeg netjes een bevestiging via de mail en werd via de mal op de hoogte gehouden over de voortgang. Bij de bestelling had ik van diverse goederen 1 stuks besteld maar bij 1 goed had ik er 4 besteld. Bij aflevering bleek dat ik van alles 1 stuks geleverd had gekregen. Hierover gebeld en met excuses kreeg ik met 'spoed' en zonder kosten de 3 goederen nageleverd die ik dan ook de volgende dag binnen had. WAT EEN SERVICE!! Echt heel netjes.
VerbeterpuntenMisschien een pakbon meesturen bij de bestelling?? Verder kan ik echt niets bedenken. TOP!!
Pluspunten
Gister bestelt vandaag in huis. Top
Pluspunten
Nadat ik de bestelling had gedaan kreeg ik deze al heel snel thuis geleverd. Jammer genoeg was er 1 artikel te weinig geleverd en met 1 telefoontje was het opgelost. Die zelfde middag kreeg ik de bevestiging dat het artikel al weer onderweg was. Kijk dat is nog eens service!! Netjes geholpen aan telefoon en afspraak heel snel nagekomen. Kortom 1 grote tevreden klant!.
Pluspunten
Dit is een internetfirma die weet hoe het moet. Ik was bij mijn bestelling wat vergeten en heb het de volgende dag erbij besteld. Ik kwam daardoor over de €100,- en men heeft de door mij reeds betaalde verzendkosten toen in de verpakking meegestuurd. Klasse service.
Pluspunten
Vriendelijke personeel, snelle bezorging en elke keer een mailtje als de status veranderd, ook track en trace werkt goed, en krijg goed advies.