Heel goed!

Vriendelijke medewerkster aan de telefoon. Behulpzaam en duidelijke info over het hoeslaken.

Leveren

Snel geleverd keurig netjes verpakt

De deken is optijd en goed geleverd en slaapt prima.

Tolles Gefühl auf der Haut

Die Optik und Farbe ist wirklich edel und es fühlt sich natürlich auf der Haut an. Da kann keine meiner Bettwäschen mithalten. Den ersten Waschgang hat sie auch gut überstanden.

Goed verpakt en snel geleverd.

Het tijk van wollendekbed iets te stijf

Het bestellen verliep goed via de site. Dekbed was goed verpakt. Helaas liet de pakket dienst niet van zich horen terwijl ik thuis was. Daardoor moest ik mijn pakket 6 km verderop ophalen. Product zelf is goed muv de stijven randen van het tijk, daardoor sluit het dekbed minder goed om je lichaam

prima materiaal en levering

tweede maal dat ik hier een dekbed bestel, met flink wat jaren tussenin, maar ik was blij verrast om uw winkel opnieuw te vinden op het net. opnieuw zeer tevreden

Ik snap niet dat WW&S zo'n kwaliteit kan leveren voor zo'n prijs

Mijn vriend kocht de deken eerst en was er zo blij mee dat ik besloot er ook een te kopen. Wat een goede kwaliteit voor een hele scherpe prijs!

Snel en goed

Mooie collectie goede kwaliteit en prettig geprijsd snel verzonden

Hele persoonlijke en snelle dienstverlening, plus goed product

Mijn eerste aankoop was anders dan verwacht. Maar toen ik dat aangaf hebben ze me perfect geholpen aan het dekbed waar ik wel naar opzoek was. De levering was ook super snel dus alsnog lag ik binnen een week onder een heerlijk warm dekbed

Top.

Super goede uit en duidelijke uitleg. Gewoon top!

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Goede producten met goede beschrijvingen en advies.

Heerlijk dekbed

Gewoon lekker warm.

Hoogwaardig assortiment, snelle en betrouwbare levering.

Hoogwaardig assortiment, snelle en betrouwbare levering.

Heerlijk 4 seizoenen dekbed voor een goede prijs

De aflevering verliep volledig volgens het beloofde tijdpad en de informatie daarover klopte precies.

Onze biologische hoeslakens bevallen uitstekend. Heerlijk zacht. De levering was vlot en de berichtgeving over de voortgang van de bestelling was goed.

Superfijn dekbed en fijne service

Wij hebben ook telefonisch contact gehad met deze winkel om informatie in te winnen over het dekbed en de tijk. Er was fijn contact en vervolgens werd het dekbed snel verzonden. Top !

Goed product, snelle service

Goed product waar ik elke nacht met genoegen onder lig....

in alle opzichten uitstekend

k wilde dat ik eerder had geweten van het bestaan van een Texels Classic wollen onderdeken. Ons raam van de slaapkamer is " s nachts altijd open en met de onderdeken is het zeer behaaglijk. Nu druk ik me zacht uit. Wil niet meer zonder slapen!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeer positief.

Goede dekbedden en snel geleverd.

Produkt von guter Qualität und schnelle Lieferung

Leider gab es ein Problem. Die von mir bestellten Hausschuhe waren zu klein. Ich habe es zurückgeschickt und Sie gebeten, mir eine größere Größe zu schicken. Ich habe eine Nummer größer, aber ein völlig anderes Modell von Hausschuhen erhalten. Ich habe diese Hausschuhe zurückgelassen, aber es war eine schlechte Erfahrung. Bitte achten Sie auf die Wünsche der Kunden. mit freundlichen Grüßen

Prima service!

Keurig op tijd en goed ingepakt geleverd.

Top product

Prima allemaal, goede verzending en topproduct dat doet waarvoor ik het gekocht heb.

Prima product en verzending

Katoenen kinderdekbed besteld, voldoet aan verwachting.

Endlich Traumhaft Schlafen

Wir haben diese wundervollen Betten im Urlaub kennengelernt. Ein wunderbares Schlafklima, dass wir auch gerne zu Hause haben wollten. Der sanfte Eigenduft bringt zudem wohlige Entspannung. Die Lieferung war schnell und unkompliziert. Auch eine Freundin hat jetzt diese tollen Betten und schläft endlich erholsam.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.