Alles bestens

Die Ware ist super, die Verpackung schlau und reduziert aber spitze. Versand sehr prompt. Klasse!

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede persoonlijke service en goede producten

We hadden twee 4-seizoenen dekbedden gekocht, maar dat was net te warm voor mijn eega. Werd persoonlijk contact over opgenomen en heel soepel omgezet in een andere bestelling. Fijn contact en heel fijne producten!

DANKE

Fijn dekbed, goede kwaliteit

Dekbed is prima. Fijne kwaliteit en degelijk. Goedverpakt. Extra kussens bij besteld. Deze waren vrij zacht. Te zacht voor mij. Maar erger vond ik dat er smerige vlek in de kussens zat. Deze kussens hadden beter verpakt kunnen worden.

Heel correct

Goede service, niets op aan te merken

Fantastisch, wij zijn erg tevreden.

Wij hebben een prachtige wollen deken besteld, zeer tevreden over het product en over de levering, goed verpakt en snel geleverd, bedankt. Grt. Petra

Mooi product en goede service

Zeer snelle levering en een fijn dekbed

Goede service en snelle levering

Ik heb al eerder een product besteld en dat is prima verlopen. En het was goedkoper dan gemiddeld.

Net en eerlijk bedrijf. Mooie producten

Meer dan tevreden

Meer dan tevreden met mijn nieuwe dekbed. Op basis van de handige keuze hulp kwam ik uit op de biologische wollen winterdeken van Hefel en het is het heerlijkste dekbed dat ik ooit heb gehad! Licht en toch perfect warm, ademt uitstekend en, voor mij het belangrijkste, geproduceerd door een integer bedrijf en met eerlijke en natuur-/diervriendelijke materialen. Ik ben zeer tevreden over deze winkel en de uitgebreide informatie op de website. Ik werd nog gebeld om mij nader te informeren over de afmetingen. Erg prettig om contact te hebben met een daadwerkelijk mens (ipv alle AI....).

Super dekbed

Heel fijn en warm dekbed en heel mooi verpakt met een leuk kaartje erbij

Fantastisch service

Goede service, snelle verzending. Telefonisch advies gekregen voor bestelling online

Snelle en uitstekende service.

Nvt

Positief.

Snel bezorgd.

Tadelloser Einkauf

Bestellung und Abwicklung waren tadellos. Schade, dass es keinen Rabatt Mengen >1 gibt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product van zeer goede kwaliteit.

Matrasbeschermer is van zeer goede kwaliteit. Jammer dat de gewenste maat niet meer verkrijgbaar was en dat ik dat tijdens de bestelling te horen kreeg. Verzending probleemloos verlopen.

Heerlijk wollen slaapkussen

Het wollen slaapkussen ligt heerlijk en ik zweet ook niet meer het is warm maar niet te warm en ligt perfect.

Super blij met dit dekbed.!

Alles netjes verpakt en verzonden. Perfect! En snelle levering. Perfect!

Klare Empfehlung

Der Shop ist übersichtlich, Informationen werden schnell versendet und das Paket kam schnell an. Kann diesen Shop in Qualität und Zuverlässigkeit empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een echt bedrijf en geen koop fabriek.

Perfecte producten (dons 4 sezoenen dekbed een een heerlijk kuissrn en matrasbeschermers hier aan geschacht. Bij een (keuze) prbleem uiterst correct en pelezierig opgelost.

Goed kunnen bestellen via duidelijke website

Levering in een eerder gebruikte doos vind ik een heel goed idee!

Geweldig warme deken geleverd

Ik ben super blij met mijn nieuwe schapendekbed

exzellenter, freundlicher service, 1a ware, günstig aber qualität.

exzellenter, freundlicher service, 1a ware, günstig aber qualität.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.