Klantgericht

Ik had 2 leeskussens met sloop besteld. Bij 1 van de slopen begaf de rits het bij het omdoen van de sloop om het kussen. Met klantenservice contact opgenomen. Het werd meteen opgepakt. Paar dagen later had ik al een nieuwe sloop. Heel tevreden over dit bedrijf en personeel.

Mooi bedrijf.

Mijn score heeft alleen betrekking op de gekochte producten! Weids Wonen en Slapen is een mooi bedrijf, waar ik veel vertrouwen in heb.

Fijne dekbedden

Snelle levering en heel fijne dekbedden

Fantastisch kussen

Zending keurig optijd ontvangen.

Snelle levering, dekbed in goede orde ontvangen. Sneller dan er was gepland

Snel, goed geprijsd en warm slapen

Heb hier tweemaal een schapenwollen dekbed besteld. Eerst voor mezelf, recent ook voor onze dochter. Fijne kwaliteit voor een super goede prijs en snel geleverd, zonder onnodige extra verpakking! Top!

Fijne communicatie en snelle levering

De winkel is duidelijk en communicatie is prima.

Snelle en correcte leverng

Site eerst gelezen. Belangrijk voor ons dat bedrijf waar we kopen ook duurzaam bezig is. En dat is het geval. Bij kiezen duidelijke informatie over produkten. Komt betrouwbaar over.

Zaaaalig

Wat ligt dat schapenonderdeken heerlijk zacht en warm en ook de dekbedden zijn heerlijk

Light and warm

Highly recommend it.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima product; lekker warm en Hollands

Leuk om een dekbed aan te schaffen waaraan Nederlandse schapen een bijdrage hebben geleverd. Bestellen ging eenvoudig. Bezorging was vertraagd maar dat lag niet aan ‘Weids’. De maat was iets te groot voor de meeste van onze overtrekken maar de kwaliteit is voortreffelijk. Nadeel is wel dat mijn vrouw zich niet meer bij mij komt opwarmen ;)

Zo comfortabel!

Snelle levering, keurige retourafhandeling door een verkeerde maat opgegeven mijnerzijds en wederom een snelle levering van de juiste maat!

Prima kussen, snelle levering

Kussen is prima. Levering sirext de dag na bestellen.

Heel tevreden!

Fijn wollen dekbed, goede bezorging bij afhaalpunt! Aanrader hoor!

Prima kwaliteit

Keurige voorlichting over het gekochte produkt

Bettdecke wärmt schön und ist angenehm schwer.

So schön und praktisch die Bettdecke - so suboptimal die dazugehörige Bettwäsche. Da sie der Bezug nicht durch Knöpfe oder Reißverschluss schließen lässt, rutscht er regelmäßig nach oben - das nervt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestellen was eenvoudig en product was goed.

Bestellen was makkelijk en mijn bestelling was snel geleverd. Anti-slip matrasbeschermer is van goede kwaliteit.

Heerlijk

Wat een mooi dekbed. Het herfstdeel is voor nu warm genoeg. Snel geleverd in stevige verpakking met een lief kaartje. Goed gedaan!

Goed geregeld, fijn slapen

Prima geregeld

Goed advies en snelle service

Weids Wonen & Slapen geeft goed en duidelijk advies. De levering was snel en correct.

Ik ben blij dat ik mijn dekbed bij jullie heb gekocht. Wij zijn er bijzonder blij mee dit is een topproduct en de bezorging was ook zeer ga zo door.

Mooi dekbed!

Duidelijke website en makkelijk om te bestellen. Het wollen dekbed was snel geleverd en slaapt heerlijk!

Guter Onlineshop

Guter und seriöser Händler! Bestellung und Versand waren unkompliziert. Die Ware entspricht der Beschreibung. Also sehr zu empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Deze aankoop had ik eerder moeten doen.

Deze aankoop had ik eerder moeten doen. Keurig verpakt en de bezorging was al de volgende dag.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.