Heel mooi dekbed gekocht voor een wel zeer concurrerende prijs. Snel geleverd, erg blij mee

Ich bin sehr zufrieden mit meiner Entscheidung bei Ihnen Gekauft zu haben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon geleverd zoals het hoort

Goed verpakt

Snelle levering en goede prijs.

2 overtrekken besteld en ik ben zeer tevreden.

Je wordt hoe op de hoogte gehouden van de verzending. Alles keurig verpakt . Fijn.

Prima Klamboe

Mooi product werkt goed makkelijk op te hangen duidelijke site

Nice quality for a reasonable price

Sehr gute Qualität

Angenehmer Stoff

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eindelijk toch nog een dekbed gevonden met katoenen tijk. Super, slaap als een marmot!!

Compleet tevreden

Een bed besteld, goed op de hoogte gehouden van de bezorg informatie, snel en netjes geleverd, en een geweldig product. Zeer tevreden!

Het product is prima, alles naar wens.

Op tijd, alles in orde!

prima en geen opmerkingen

geen problemen met levering en correcte afhandeling

Heerlijk dekbed

Eindelijk een lekkere deken die groot genoeg is om samen onder te liggen. Top!

Bestelling

Snel gevonden op de site. Goede communicatie over de bestelling. Snel geleverd en netjes verpakt.

prachtig dekbed

superkwaliteit en heerlijk slapen onder ons nieuwe dekbed

Eerlijke winkel

Geeft goed gevoel zowel website als persoonlijke communicatie

Bestelling heel vlug toegekomen. Product beantwoordt volledig aan omschrijving.

Goede kwaliteit dekbed

Ik ben erg tevreden over mijn 4 seizoenen, Texelse wollen dekbed. Het werd snel verzonden, tot mijn verbazing alleen in de opbergzak van de producent. Dat was op zich prima, scheelt extra verpakking, maar had beschadigd aan kunnen komen.

Ruime keuze producten en fijn geprijsd

Bestellen ging eenvoudig. Ik koos voor bestelling als gast zonder account. Kreeg geen verzendgegevens. Pakket werd iets later dan verwacht bij buren afgeleverd. Gelukkig kwamen zij dit melden anders had ik niet geweten waar mijn pakket was. Het dekbed geleverd is speciale tas en dat wordt netjes gedaan. Scheelt weer veel karton en het seizoensdeel wat je tijdelijk niet nodig hebt kun je er handig in opbergen.

Ware gut/Verpackung schlecht

Die Decke ist, wie erwartet gut! Der Versand in einem Karton, der hier halbzerfetzt und eingedrückt ankam, weniger. Hochwertige Ware sollte man auf jeden Fall besser auf die Reise schicken!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede uitleg en makkelijk bestellen

Voordat ik een donzen dekbed bestelde heb ik telefonisch informatie gevraagd. Goed uitleg over de verschillende vullingen. Daarna dekbed online besteld. Werd korte tijd later netjes verpakt bezorgd. Fijn dekbed!

Prima product voor scherpe prijs

De gekochte wollen dekbedden bevallen prima. Weids Wonen & Slapen bieden hun artikelen voor een scherpe prijs aan en de bezorging verloopt ook nog eens soepeltjes. Niets te klagen dus.

Snel,goede communicatie, prachtig product.

Na enig onderzoek op internet kwam ik bij Weids Wonen uit. Een Texels vier seizoenen dekbed 2,10 lang uitgezocht snel en goed verzorgd verzonden en gearriveerd. Het is een prachtig dekbed wat heerlijk slaapt. Aan alle goede recensies voeg ik graag die van mij toe.

Een prachtig dekbed van katoen voor een redelijke prijs

Geweldig.

Een heel fijn dekbed besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.