Kussens prima, de slopen passen maar zo zo.

We hebben Silvana kussens gekocht, die werden keurig de dag erna bezorgd in plastic hoezen. Niets op aan te merken, daarna kijken we naar de gratis bijgeleverde slopen. We weten het is gratis dus wat zou het zijn, je kunt ze wel gebruiken maar helemaal passend is het niet. Alles bij elkaar toch wel positief.

Prima product en snelle levering

Ik ben blij met mijn nieuwe bamboe dekbed. Snel geleverd en handig verpakt.

Gute Ware, günstiger Preis

Habe ein Oberbett als Weihnachtsgeschenk gekauft. Das Bett macht einen sehr guten Eindruck und war nicht zu teuer. Das Geschenk sollte ein Erfolg werden....

Dekbed is perfect, zo ook de levering.

, ik slaap er prima onder, en de kat is ook tevreden met mijn keuze voor de Duitse maat. Ze kan nu lekker languit van de schapenwol genieten.

Gewoon geweldig

Snelle levering van een geweldig product

Duidelijke website

Veel info op de website, snelle levering.

snelle levering voor goede prijs!

Ben zeer tevreden over mijn aankoop

Ik had per ongeluk een foute bestelling doorgegeven, maar dit werd zeer snel opgelost. Deze firma geeft een prima service na verkoop en hun personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam!

Keurig!

Ik ben zeer tevreden.

na bestelling was een vlotte levering

Ben in diverse winkels geweest voor een wollen deken maar in geen enkele winkel hadden ze wollen dekens.Alleen wollen dekbedden.Zag op internet Weids wonen & slapen zodoende de bestelling.Ben diktevreden met de deken.

Leveringsdatum niet gecommuniceerd vooraf waardoor we het op moesten halen bij t dhl ophaalpunt. Redelijk snel geleverd.

Snelle levering, heerlijk warm dekbed

Snelle levering. Wel kwamen de mails bij mij in de spam terecht dus ik moest de bevestiging even opzoeken. Makkelijk en snel contact met Weids wonen. Aanrader!

Beste Bettdecke, die ich je hatte

Wir haben noch nie so gut und warm geschlafen wie jetzt mit unserer Schafwolldecke. Wir sind wirklich zufrieden, 5 Sterne!

Alles super

Twee 4seizoenen dekbedden gekocht. Prachtige dekbedden, materiaal is heel mooi en het is heerlijk om er onder te slapen. Warm genoeg. Binnen een week in huis en dat in Oostenrijk. Kortom helemaal niets negatiefs aan te merken, alles perfect.

Mooi dekbed en lekker geslapen

Kwaliteit dekbed

100% Positief

De website is overzichtelijk en geeft een duidelijke uitleg over het product.

Mooi product

Ons dekbed was aan vervanging toe en we hebben een voorkeur voor Texels wol. Dit exemplaar bestaat uit twee delen, samen een warm dekbed.

Vlotte service

Via de klantenservice had ik een vraag gesteld; deze werd zeer snel beantwoordt. Ik ben zeer tevreden.

TOP.

Ik had veel punten om af te wegen, waaronder rekening houden met een wol allergie, stofallergie en warmte. Maar met een dame die heel goed kon adviseren en mij de ruimte gaf dit alles te overdenken had ik het gevoel dat ik gewoon in de winkel was en goed geholpen werd. We hebben ook duidelijk besproken hoe ik het dekbed mocht uitproberen en eventueel kon retourneren. Ik heb totaal geen verkoopdruk ervaren. Dit was heel prettig. Zo kon ik in de avond met mijn man eerst overleggen, omdat hij er tenslotte onder moet liggen. Uiteindelijk hebben we het dekbed gekocht en zijn we er heel blij mee. Tencel was voor ons de perfecte oplossing. Onze hartelijke dank.

Hele mooie kwaliteit hoeslaken en snel geleverd

Website duidelijk en vlot een keuze te maken.

Es hat alles reibungslos geklappt.

Unproblematische Bestellung, schnelle Abwicklung, schneller Versand, einwandfreie Ware.

Het bestellen ging makkelijk. De administratie was goed en de bestelling was zoals afgesproken.

Snel en niet duur

De inkt van de bestelling was nog niet droog en daar was het bericht dat het bestelde er aan kwam. Het bestelde dekbed hoes was niet helemaal naar de smaak , met hulp door een aardige mijnheer van weids wonen& slapen, terug kunnen sturen en het geld per omgaande ontvangen. Klasse

Goed advies en afspraken nagekomen

Telefonisch goed advies gekregen. Dekbed van schapenwol is heerlijk. Elke avond een feestje om naar bed te gaan.

Goede ervaring, goed product

Had de verkeerde maat besteld. Werd netjes opgelost via de klantenservice. Geld netjes terug gekregen en juiste maat ontvangen.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.