Ik had elders een verkeerd kussen aangeschaft. Via de whatsapp service met weids wonen kreeg ik snel contact en goed advies! Ik heb dat kussen direct besteld voor mijn peuter en sindsdien slaapt ze een stuk beter. Het werd ook echt snel geleverd.

Fantastisch!

De schapenwollen onderdeken ligt heerlijk.

Top kwaliteit

Snelle levering. Natuurlijk product. Voelt heel fijn aan.

Snelle service, prima dekbed

Zomerdekbed gekocht. Goede uitleg op de site, bestelling verloopt snel en vlotte aflevering.

Prima advies en snelle levering

Het telefonisch advies was prima en netjes op tijd geleverd.

Prima producten en snelle levering

De producten zijn uitstekend en voldoen aan de beschrijving op jullie site!

Perfect geholpen

Was op zoek naar een licht zomerdekbed en ik ben door de mail perfect geholpen.

Top kwaliteit

Fijne web winkel, heel blij met ons nieuwe dekbed. Top kwaliteit.

Prachtig product en snel geleverd!

We zijn erg blij met ons 4 seizoenen schapenwollen dekbed! Prima kwaliteit voor een prima prijs en het werd ook snel geleverd.

slaap erg goed

heerlijk dekbed ruikt ook heerlijk meerdere gehad deze ruikt gewoon naar schaap heb nu bijna geen slaap probleem

Duidelijke website en prima levering. Alles is goed verlopen, heb dus niks aan te merken

Het werd vlot bezorgd, 2 zomerdekens van zijde. Prima kwaliteit. Goeie website met duidelijke uitleg. Dit is mijn tweede bestelling bij Weids Wonen&Slapen!

Goede service snelle dienstverlening

Prima. Snelle levering

Gewoon goed

De tekst bij het artikel was duidelijk en klopte ook. Levering was netjes op tijd.

Het dekbed is in één woord geweldig! Het zweten is ook sterk geminderd, waardoor ik eindelijk doorslaap. Een aanrader dus!

Prima service en super fijn bamboedekbed

Ik kan niet anders zeggen dat dit een zeer goede en geslaagde aankoop is geweest met een snelle levering. Goede overzichtelijke website met goede kwaliteit producten.

Snelle antwoorden en goede service

Telefonisch advies en hulp bij voorraad controle. Direct verzonden. Kortom een betrouwbare en prettige leverancier.

Perfekt.

Heel correct en snel geleverd. Zelf een fout gemaakt bij bestellen maar werd keurig gecorrigeerd. En produkt voldoet ook prima! Een donzen dekbed.

Tevreden mee

Tevreden mee

heerlijk koel dekbed

heerlijk slapen onder ons nieuwe dekbed

prima site

een prima website met een snelle levering, ik zal het bedrijf zeker bij familie en vrienden aanraden.

Zeer klantvriendelijk!

De medewerkers zijn zeer behulpzaam

Snelle service, goed product

. Snelle en nette levering.

Heerlijk dekbed. Jaren eerder moeten aanschaffen. Nette aflevering.

Snelle verzending, goede omschrijving van product en - niet onbelangrijk - een goed product voor een redelijke prijs. Wij hebben de 4-seizoenen wollen dekbed gekocht en zijn zeer tevreden.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.