Geweldige winkel, mooie kwaliteit producten, goed service.

Drie keer een dekbed gekocht bij deze winkel . Kwaliteit van producten is heel hoog. Service en advies is heel goed. Medewerkers hebben veel kennis van de producten die ze verkopen en geven goed persoonlijk passend advies. Uiterst behulpzaam en coulant als het gaat om omruilen van product. Kortom een geweldige winkel!

Super. Ik had een te koud dekbed besteld. Zodra ik het uitpakte voelde ik al, dit is te dun voor de winter. Ik werd super geholpen om het om te ruilen, zowel aan de telefoon als per mail. Ik slaap nu onder een lekker warm dekbed dankzij Weids Wonen.

Kwaliteit en service zoals beloofd!

Snelle levering en en onze verkeerde keuze bied geholpen en binnen 24 uur een heerlijk dekbed !

We hadden 2 dekbedden uitgezocht die we echter niet warm genoeg vonden .Na telefonisch contact hebben we ze weer teruggestuurd met motivatie en nieuwe wollen dekbedden gevraagd. Ik werd op woensdag gebeld en we hebben een goede afspraak gemaakt. Direct het bij te betalen bedrag overgemaakt en de volgende dag ! de dekbedden die uitstekend bevallen in huis gekregen ! Jan Haasjes

Prima kwaliteit volgens verwachting, aanrader.

N 1 bestelling van geruwd katoen ook slopen bijgesteld Zo fijn,

Prima levering en prima dekbed

Prima levering en Prima dekbed

Snele en correcte levering

Prachtige collectie

Mooi assortiment en keurige updates oger voortgang van mijn bestelling

Schnelle Lieferung, gute Qualität

Alles problemlos.

Super Qualität und Preis

Tolles Preis Leistungsverhältnis!

goede producten, snelle levering

goede kwaliteit van producten, snel geleverd

Goede kwaliteit hoofdkussen

Ik heb een hoofdkussen van wol gekocht passend bij het dekbed dat ik eerder gekocht heb. Beiden zijn zeer goed en geven me een goede nachtrust.

Goede produkten

Heel tevreden over de kwaliteit en de snelle verzending. Ook goed bereikbaar en adviseren je goed.

Goede informatie op de website en prima verzending

Snelle en keurige aflevering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Mooie aankopen

Producten snel ontvangen en prima tevreden.

Prima dekbed. Volgens afspraak, binnen een week geleverd. Goede omschrijving van de producten.

Heerlijk dekbed!

Heb 4-seizoenen wollen dekbed gekocht (Texelse comfort) gekocht. Het voor-/najaarsdeel gebruik ik en mijn man het zomerdeel. Voor mij en voor hem is dit heerlijk warm. Niet te warm, niet te koud, maar een zeer aangename warmte. Niet zweterig, gewoon heerlijk! Ook de levering erg snel en goed verpakt. Ben er zeer tevreden over en raad het iedereen aan!

Qualität, Kommunikation und Zustellung sehr gut. Jederzeit wieder...!

Sehr schnelle und unkomplizierte Abwicklung meiner Bestellung!

Geleverd conform afspraak

Bestelling en levering volledig zoals aangekondigd. De dekbedden zelf zijn nog niet uitgeprobeerd, dat gaan we doen nadat ons vakantiehuisje in orde gemaalt is.

Ik heb een dekbed gekocht en is snel geleverd, 4 seizoen dekbed ik kan het aanraden.

Snelle levering en mooi product

Dekbed werd snel geleverd en we zijn helemaal tevreden met de kwaliteit.

Gewoon geweldig....

Gewoon geweldig, fijn geholpen, goede levering. En mijn dekbed ligt is heerlijk warm

Top!!

Super snelle afhandeling ! Alles verliep zoals het hoort te zijn.

Alddyk 18

9044 MN Bitgum

+31 58 2894125

Over Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan. Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Met materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij streven continu naar een verbetering van onze dienstverlening en ontvangen dan ook graag uw feedback en tips. --------------------------------------------------- Weids Wonen & Slapen ist ein Familienunternehmen mit mehr als 40 Jahren Erfahrung in der Bettenbranche. Wir glauben, dass eine gute Beziehung wichtiger ist als ein schneller Verkauf. Gute und fundierte Beratung, abgestimmt auf Ihre persönlichen Bedürfnisse, dafür stehen wir. Wir glauben, dass eine gute Nachtruhe eine Voraussetzung für ein gutes, gesundes und glückliches Leben ist! Basierend auf dieser Überzeugung verkauft Weids Wonen & Slapen nur hochwertige Produkte. Mit ausgewählten Materialien nach bester Qualität zu einem fairen Preis. Wir sind ständig bestrebt, unsere Dienstleistungen zu verbessern und freuen uns daher über Ihr Feedback und Ihre Tipps.