Bij een probleem wat mijn fout was, zeer goed verder geholpen

Snelle Levering

Mijn Losse Lamel Rails werd netjes en snel geleverd, Goed verpakt . Er was wel wat mis gegaan met de opdracht, Maar dat is Netjes opgelost, Toppie ben er Blij mee ( Je krijg ook snel antwoord als je een Mailtje stuurt ) + puntje

Ik kon precies de lamellen uitkiezen die ik nodig had. Bovendien had ik proefmonsters besteld. Alles werd heel snel geleverd en ook netjes ingepakt!

Super goede service

Ik had vragen over ophang systeem van onze lamellen,heb gebeld vraag voor gelegd. Volgende dag kwam er een proef plaatje voor de rail al in de bus om te proberen of het paste.

Alles prima behalve koord lengte. Jammer!

Goed product, snel bezorgd. Jammer dat de koord(en) niet geleverd zijn op de bestelde lengte.

prima en snel bezorgd.

IK WAS ER HEEL BLIJ MEE,MAAR DE MAAT KLOPTE HELAAS NIET , EEN HANDIG FAMILIELID HEEFT EEN STUKJE VAN DE RAIL GEAAGD EN ALLES HANGT NU MOOI ,IK BEN HEEL TEVREDEN. ALLES WERD OOK KEURIG EN SNEL BEZORGD.

Lamellen besteld. Na een aantal dagen werden ze op de afgesproken tijd afgeleverd.

Makkelijk te bestellen, goede informatie. Fijn dat je eerst wat monsters aan kan vragen. Ook goede prijzen. Wel jammer dat je pas laat hoort (op de dag zelf) wanneer ze konen bezorgen. Dat kwam voor mij wat onhandig uit en moest ik me haasten om op tijd thuis te zijn.

snel en goed

met 1 week me nieuwe lamellen rails binnen en kwam 2 oude lamellen van me oude rail tekort dus 2 nieuwe lamellen besteld die kwamen goed verpakt 2 dagen later binnen , ben er heel blij mee.

snelle levering en prima kwaliteit

zeer tevreden met het resultaat ik zou het iedereen aanraden

Prima produkt

Alles volgens opgegeven maatvoering. Snel te installeren.

Alles is goed gegaan

Heel netjes gemaakt

Heel tevreden en betaalbaar

Had al een keer eerder wat besteld. Nu wederom op een niet gebruikelijke maat zeer snel ontvangen wat ik nodig had tegen een betaalbare prijs.

Absolutely great!

Very nice products! We received the samples in few days and the delivery in 3 days from the order date. Thank you!

Goed bevallen

Ik heb een keuze gemaakt En word het op de afgesproken dag gebracht

Helemaal top

Alles komt volgens afspraak. Op tijd, snel en mooi verpakt. Ben er helemaal blij mee

Perfect en snel geleverd

Ik heb geen 10 gegeven omdat de lamellen ter waarde van €400,00 op onze oprit bij de deur zijn achtergelaten toen we niet thuis waren.

It's not the first time I've bought slats and slat rails from BSL Raambekleding. Always good material and a fantastic service. I definitely recommend it. That's why I give them 5 stars. Thanks.

Snel en vriendelijk geholpen

Vriendelijk en snel geholpen, ook de levering was binnen een dag!

super ervaring

gebeld kreeg ophang sample dag later binnen daarna besteling gedaan alles super snel en op maat geleverd top service snelle levering kwaliteid wat men nog meer

lamellen waren goed verpakt en bijna geen kleur verschil met de bestaande lamellen.

Gewoon perfect.

Keurige levering, goed verpakt en netjes.

Doen wat ze beloven.

Heel tevreden met bestelde losse lamellen. Kleur was wel anders dan ik verwacht had, maar ok. Ook mail die ik stuurde snel antwoord, levering prima en heel goed verpakt.

Super snel en mooi!!

Super snel en mooi!!

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.