Gewoon geweldig .

Ik had lamellen besteld . Kreeg ze netjes op tijd geleverd en ook de goede maat . Het ziet er netjes uit mooi afgewerkt . Misschien wil ik er nog voor de slaapkamer bestellen . Ga zo door .

Heb losse lamellen besteld, dat was met een verkeerde kleur geleverd, kontact opgenomen met BSL Raambekleding zij hebben het met spoed weer opnieuw kunnen leveren. De kwaliteit en services is prima. Ik kan BSL Raambekleding zeker aanbevelen.

Prima kwaliteit

Pakket eerd goed verpakt aangeleverd. Kwaliteit is prima en contact met de verkoper ook. Helemaal tevreden.

Alles snel en efficiënt geregeld.

Op vragen per mail werd direct gereageerd en mee gedacht in oplossing . Na bestelling steeds op de Hooge gehouden levering conform toezegging lamellenrail paste perfect.

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Kleurstalen de volgende dag in huis, 2 dagen later de offerten en 3 dagen later de lamellen ontvangen, en ik ben er zeer blij mee, dank jullie wel. J. B. te IJsselstein

Prima montage, ziet er weer goed uit!

zeer goed

perfecte behandeling en uiterst tevreden

Geweldig.

Lamellen besteld ( voor onze buurvrouw ) werden snel geleverd en passen en staan geweldig , bedankt nog.

Perfect verpakt

Rails hangt. Maat goed en met mijn eigen lamellen hangt het prachtig. Ben er zeer tevreden mee.

Uitstekend produkt

Had losse lamellen besteld, was snel in huis. Goede kwaliteit, en op maat gemaakt. Een aanrader.

Service goed.

Hallo, Wij kregen een nieuw huis aangeboden, waar overal al lamellen railsysteem hingen. Dus ik was van plan om daar gewoon nieuwe losse lamellen in te plaatsen. Eerst na goed rondkijken en meten besloten om ze te bestellen bij BSL raambekleding. Eerst geprobeerd met 1 kamer en als dat goed ging voor de rest van het hele huis. Dat verliep uitstekend de goede kleur en de juiste maat en ook nog binnen 3 dagen in huis inklikken en klaar. Dan nu de rest ook maar bestellen ,en daar ging wat mis,Ik had nog 112 losse lamellen nodig om alles af te maken,en had die dan ook bested. Het was de kleur grijs, en toen ze aankwamen had ik de kleur groen gekregen, wel een verschilletje toch! Maar na telefonisch contact ,moesten we er allebei wel om lachen,nieuwe lamellen in de juiste kleur gekregen en ook weer snel binnen. Dus eind goed al goed. Service goed en precies op maat hangt nu mijn huis vol met prachtige grijze lamellen. Top gedaan ook al kwam er een foutje tussendoor! Goed bedrijf en waar mensen werken kan er ook wel eens iets fout gaan,maar met deze Service is dat geen probleem. Ik raad BSL zeer aan voor goede raambekleding.

Mooie verticale lamellen

Positief: -mooie afwerking. -zeer snelle afwerking van het order. Spijtig, toch 2 negatieve puntjes : -hadden bewust voor een langere trekkoord gekozen omwille van handigheid gebruik, en geen kinderen in huis. Toch werd een kindveilige (te korte) trekkoord aangebracht. - toevallig 's morgens de tracking van de levering even bekeken....om te ontdekken dat de levering voorzien was tussen 10.30h-12.30h, wat ook gebeurde....en onbegrijpelijk... om 15h werd er een mail verstuurd dat we de zending tussen 10.30h-12.30h zouden ontvangen ????. Gelukkig waren we voorheen thuis. Voor de rest zeer tevreden van prijs/kwaliteit!!!

Gelerd wat we hebben gevraagd.

Geweldig bedrijf. Mooi assortiment

Zocht op internet en kwam bij BSL uit. Heel mooi assortiment voor een meer dan concurrerende prijs. Vrijdag op de site, zaterdag naar de showroom om even goed naar de kleuren te kijken. Super vriendelijke ontvangst, goede uitleg en veel mogelijkheid om vanntwee kleuren een paar voorbeelden mee te nemen. Zondag besteld, woensdag in huis. Echt helemaal TOP!!

Prettige koopervaring bij BSL Raambekleding

BSL Raambekleding verkoopt een ruim aanbod aan kwaliteitsartikelen, hanteert een informatieve website en heeft een goede customer support.

‘S avonds lamellen besteld, 2 verschillende lengtes en per abuis ook 2 verschillende breedtes. Volgende ochtend direct om 09.00 uur gebeld en kon zonder problemen nog aangepast worden. 2 dagen later in huis. Ben er erg blij mee!

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.

geslaagde actie om alleen een rail te kunnen kopen.

Goed te monteren Functioneert goed.

Goede kwaliteit en snelle levering

TOP

prima, alleen levering met vertraging door beschadeging product.

Was fijn dat we de lamelken konden bestellen zonder rails dat kan niet overal.

top

De aanvraag was makkelijk in te vullen, de levering was binnen 3 dagen, de producten waren zeer zorgvuldig ingepakt. Alles klopte. Zeer tevreden

Niet helemaal goed

De rail is van een afwijkende maat, maar dat is niet helemaal te voorkomen. Wat mij wel verbaast, is het feit dat er bij een rail van 108 cm een koordje zit van 73 cm incl gewicht. Dat vind ik belachelijk kort omdat een lamellenrail toch meestal boven de ramen zit, in ons geval tegen het plafond en dat zit gemiddeld op 275 cm. Kortom: ik kan er nog net bij, mijn echtgenote moet een trapje pakken. Om deze reden kan ik jullie helaas niet aanbevelen.

Wat een goede service heeft BSL-raambedekking geleverd!

Ten eerste goede adviezen tijdens telefonisch overleg over de keuze voor de soort verticale lamellen. Ten tweede de snelle levering in verband met verhuizing. Ten derde de fantastische service met omruilen omdat de kleur van de lamel in praktijk anders bleek dan de foto op de website!

Bestelling op tijd geleverd en goed ingepakt, dus geen beschadigingen. B

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.