supersnelle levering, goede kwaliteit, compleet

snelle levering, netjes en compleet en heel afgeleverd en nu weer heel veel plezier van, ga zeker in de toekomst nog meet bestellen

Mooie product

Mooie product en zonder schade afgeleverd, klasse!

Erg blij met mijn nieuwe lamellen

Mijn (ooit witte) PVC-lamellen waren na >20 jaar behoorlijk vuil en nodig aan vervanging toe, maar het bleek nog niet zo eenvoudig om een leverancier voor losse lamellen te vinden. Via internet BSL gevonden en de website uitvoerig bekeken. Twee maal om drie stalen gevraagd, geen probleem en snel ontvangen. Na bestelling had ik de lamellen twee dagen later in huis en sinds afgelopen zondag hangen ze te pronken voor mijn schuifpui. Ik ben erg tevreden over de service en snelle levering.

Is heel goed! Snel en perfect verpakt afgeleverd. Lamellen zijn ook heel mooi en past precies. Is een aanrader voor iedereen!

Voldoende

Materiaal en levering prima. De klantenservice pagina onvoldoende in het hele proces werd alleen de koopdatum vermeld maar verder geen enkele mededeling over voortgang en leveringdatum.

Supergoed

Snelle levering, zorgvuldige verpakking, de lamellen pasten meteen, prima dus

Snelle levering van zowel de staaltjes als de uiteindelijke lamellen. Zelfs 1 lamel extra!

snelle levering, correcte verpakking.

Losse lamellen besteld. 15 stuks in de verpakking zat er 1 extra. Snel in huis. Netjes een mail gekregen wanneer er bezorgd zou worden.

Eerste keer besteld. Goede kwaliteit.

Bestellen ging vlot. Levering toch later dan op de website aangegeven. Navraag gedaan. Kwam omdat de lamellen niet in voorraad waren maar bij fabriek moesten worden besteld.

Keuze gemaakt,bestelt en snel geleverd.

De vertikale jaloezieen kwamen binnen en een korte tijd later hingen ze er prachtig bij. Perfect. Blij dat we dit gedaan hebben.

Kwaliteit prima, levering binnen aangegeven tijd.

BSL een uitstekend bedrijf. Alleen jammer van de bezorgdienst. Vorige bezorging was ronduit slecht, dit keer iets beter, maar zijn niet klantvriendelijk.

De site is duidelijk, bij vragen reageren ze snel en vriendelijk. Prijs kwaliteit is goed.

Geweldige service

Geweldige service, heel snel, uitstekende kwaliteit

Helemaal prima

Enorm snelle levering en prima kwaliteit. Ook erg prettig dat het mogelijk is om losse lamellen in verschillende maten te bestellen.

heel goed en heel beroerd

snelle levering van losse lamellen, maat en kleur was goed. Alleen....het zijn niet de lamellen die ik kan gebruiken. Voor mij was de website niet duidelijk genoeg. Ik koos gewoon de eerste mogelijkheid van een witte lamel zonder rail. Ik wist niet dat er ook PVC lamellen bestonden (ik heb altijd alleen maar stoffen lamellen gehad). De PVC lamellen kan ik niet gebruiken en ook niet retourneren; dus een verlies van 330 euro. verzoek om -op uw website- na keuze, nog eens te benadrukken, dat het niet lichtdoorlatende lamellen zijn.

Kwaliteit rail valt er tegen

Rails loop zwaar, sluit soms niet geheel en geheel open zijn de lamellen niet aan beide kanten 1 mooi pakketje.

Perfect, geen enkele nadelige opmerking

Zeer positive ervaring

Makkelijk te bestellen snelle service en levering

Fijn bedrijf, snelle correcte levering.

zoals besteld gekregen

zie boven

Mooi product, snel geleverd!

Een mooi product, zondag besteld en al woensdag in huis! En dat voor een perfect op maat geleverd product. Hij hangt heel mooi bij ons in de badkamer.

Een goed werkend lamellen systeem en op tijd geleverd

De lamellen kwamen op tijd en netjes verpakt aan en het was precies Zoals ik het wilde dankjewel

zeer goed

mooie lamellen snelle levering plafond steunen waren ze vergeten te leveren was zo op gelost volgende dag in huis

duidelijk en goede service bij het contact van BSL Raambekleding

Werd goed geholpen bij het bestellen van het rolgordijn het advies dat ze gaven was super qua kleuradvies werd gelijk aangeboden om staaltje op te sturen en ook de uitleg van het meten van het rolgordijn was duidelijk Het rolgordijn was qua maat daardoor goed geleverrd

Hele fijne zaak , snelle levering ik ben heel tevreden!

Veel assortiment en een leuke prijs ook nog!

Snel geleverd, prima kwaliteit

Ongevraagd en gratis enkele extra lamellen geleverd.

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.