De service was geweldig. Snelle levering. Duidelijke website. Maatvoering was niet geheel juist maar is voortreffelijk opgelost. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ga zo door! Tip: Onze raambekleding hangt in de natte ruimte van onze douche. In dergelijke omstandigheden is het wenselijk om een afwateringsgaatje te boren in de behuizing van het koordgewicht. Met vriendelijke groet, F. Sijtsma

Super netjes. Lekker snel. De website zou iets makkelijker mogen met betrekking tot weergave van uit te zoeken lamellen. Iig via de telefoon.

Correcte service. Volgens afspraak geleverd. Uitstekend verpakt.

Snel en geen service

Snelle productie, bij navraag was product niet geschikt.

Mooie kwaliteit verticale stoffen lamellen. Perfect op maat gemaakt.

Duidelijke website en mooie showroom. De medewerkers zijn allemaal ontzettend klantvriendelijk. Kortom leuk bedrijf zeker een aanrader.

Goede producten, levering en communicatie.

We hebben diverse artikelen op maat laten maken bij BSL, waaronder lamellen en (electrische) rolgordijnen. Het zijn mooie materialen en een mooie kwaliteit. De levering was erg goed verpakt en er wordt duidelijk gecommuniceerd wanneer deze verzonden worden. Ook bij vragen achteraf goed bereikbaar en ben goed te woord gestaan. Hele goede ervaring dus.

Snel geleverd en goed verpakt. Toppie.

Mooi product en betaalbaar, makkelijk te monteren.

Alles perfect

Alles zoals afgesproken geleverd

Goede service, snelle levering.

Online besteld en nog even telefonisch contact gehad omdat ik de levering graag op een specifieke dag geleverd wilde hebben. Fantastische service en zeer vriendelijk geholpen. Bedankt!

Ze denken mee in al je problemen, en zoeken een voor jou goede en snelle oplossing.

Uitstekende service

Zeer goede kwaliteit, 4 extra lamellen geleverd gekregen dan besteld (altijd handig voor als er 1 kapot zou gaan) en vriendelijk te woord gestaan toen ik met een vraag belde.

Prima en snel!

Lamellen besteld mbv de meetinstructie. Bestellen was simpel. Levering prima, goed en stevig ingepakt. Ik zou zo weer bestellen!

Mooi en passend

Mooi en gemakkelijk te monteren, alleen jammer dat ik zelf contact moet opnemen wanneer het geleverd gaat worden (na 16 dagen)

Goede service probleem direct opgelost

Zie bovenstaande

Zeer snelle levering en netjes verpakt!

Dit was de derde keer dat ik een bestelling had geplaatst; dat zegt genoeg!

Niet twijfelen maar direct naar BSL

Leuk contact vooraf, goed geadviseerd. Eenvoudig besteld en binnen gestelde tijd ontvangen. Resultaat was naar verwachting.

Super snelle levering top

Super snelle levering en de lamellen op maat kan niet beter top bedrijf

Staaltjes ontvangen. Ideaal. Bestelling geplaatst en snelle levering. Goed verpakt. Maat en kwaliteit perfect.

Goede producten ruim assortiment Goede levering en bereikbaar voor overleg

Alles naar wens

Bestelling in orde en snel geleverd

Prachtige kunststof lamellen

Hele mooie kunststof lamellen besteld, steiger grey. Zo apart, er ie geen herhalend patroon te zien, dus net echte steigerplanken. Het staat heel chique, zijn er erg blij mee.

Top, zeker de service om staaltjes gestuurd te krijgen van de lamellen. Na het plaatsen van de bestelling de bestelling met 2 dagen in huis. Geweldig!!

Goede kwaliteit voor een gunstige prijs.

Zeer goede ervaring met BSL, op maandagavond verticale lamellen op maat besteld en woensdag al in huis. De lamellen waren uitstekend verpakt en van een mooie kwaliteit, ik ga dit bedrijf zeker verder aanbevelen.

Zeer goede service

Ben er dik tevreden over. Mijn hele huis heeft nu de lamellen van BSL. Alles op maat gemaakt en perfect

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.