Top ervaring

Serieus goede zaak. Zou volgende x zeker weer eerst bij jullie checken wat er te krijgen is. Goede eerlijke service!!!!

Geweldige service, uitstekende kwaliteit, meedenkend personeel

Ik was onder de indruk van de klantgerichtheid. Onze bestelling kon niet geleverd worden en direct werd er via de mail contact gezocht en werd er een aantal opties geboden; andere sterk overeenkomende kleur, of wachten op de bestelling, 10 tot 15 dagen. Of bestelling annuleren. Een datum aangegeven waarop de lamellen uiterlijk geleverd konden worden. Daar werd direct op gereageerd en contact opgenomen met de leverancier en dat moest zeker lukken. De lamellen kwamen op tijd, keurig netjes verpakt en tip top in orde. Los van de prima kwaliteiten uitermate servicegericht en meedenkend. Misschien niet de goedkoopste, maar wel een uitstekend bedrijf. Ik weet waar ik in de toekomst weer naar toe ga. Top.

geweldig

Goede service, perfecte levering en goede kwaliteit !!!

Prima product

Ruime keus, prima product

als je de maten goed doorgeeft dan komt het voor elkaar.

met behulp van mijn schoonzoon was de klus in een half uur geklaard

Vriendelijk, maar zeer onhandige verpakking

Bestelling vriendelijk, maar ik kan nog steeds niet begrijpen waarom bij bestelling rails 2x 2m60 en 1x 1m en lamellen 2m50 een verpakking gemaakt wordt van 3m90. Ik had met opzet de rails in tweeën besteld, maar ik had dus gewoon rails van 3.60 kunnen bestellen. Gevolg was, dat die grote verpakking niet in onze grote lift paste. De bezorgers !! namen niet de moeite om e.e.a. boven te brengen. Ze plaatsten twee verpakkingen in de lift naar 5 e etage en pakket van 3.90 werd in de hall gegooid. En verder : “zoek het maar uit”. En dat was voor 83 jarige ontvanger een uiterst onaangename en moeilijke verrassing. Klacht reeds telefonisch doorgegeven.

Alles was top van het begin tot eindproduct.

Wij zijn zeer tevreden. Bij het bestellen goede info gekregen over het opmeten. Zeer veel keus in kleur en mogelijkheden. Een snelle levering van een mooi product.

Grote klasse!

Ik had vier nieuwe, losse lamellen nodig. De vier oude lamellen waren aan vervanging toe Het pakket was goed verpakt en de levering was snel. Daarna was het een kwestie van bijknippen om de lengte iets aan te passen en ophangen. Ik ben uiterst tevreden over deze webwinkel.

Uitermate tevreden

Snel, nee zeer snelle levering en goed materiaal.

Mooi afgewerkt, perfecte kleur en prima prijs voor zulke mooie lamellen,!

Snelle service, prima materiaal. Ben er blij mee.

Mis de mogelijkheid bij bestellen van vervangende rail voor kunststof lamellen het aantal lamellen door te geven. Dat kan problemen voorkomen als oude lamellen niet meer zijn te bestellen. Nu blijkt dat bij u de onderlinge afstand wat krapper is vanwege grotere overlapping. Gelukkig kon ik nog 2 lamellen ergens anders vandaan halen. De oude situatie bij deze lengte van de rail was 22 lamellen, op de door u geleverde rail is plaats voor 24 stuks.

Super, eerst verschillende kleurstalen besteld, aan de hand daarvan mijn bestelling geplaats en keurig, precies de zelfde kleur geleverd gekregen. Zelf ingemeten en perfect volgens opgegeven maten geleverd.. ziet er zeer netjes uit een ben dan ook zeer tevreden. Een absolute aanrader!

Stoffen lamellen

Zeer snelle levering! Goede kwaliteit. Alleen zat er geen handleiding bij hoe de lamellen in elkaar te zetten, ketting aan de onderkant was fout, dit loshalen koste veel moeite. Een handleiding zou fijn zijn. Verder zeer tevreden.

Bezorgen gaat niet goed

Tot .nog toe wat maten gaat alles prima maar wat de Bezorging. Gaat het helemaal mis ik ben nu 3 weken aan het wachten alle onderdelen zijn nog niet compleet Maar dat komt door waarschijnlijk door transmision de Bezorging hopelijk komt het wel goed naar 3 weken Henk beumer

Snel secuur en niet te duur

Het is makkelijk te bestellen en wordt netjes thuis bezorgt

Veel keuze goed product

Goeie website, veel producten en kwalitatief goed!

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Eerste keer een rail besteld en nu losse lamellen. Wordt goed verpakt. Enige opmerking is dat de bezorger het niet tot de deur bezorgd heeft maar in de lift heeft gezet, moest het zelf uit de lift halen.

Zeer goed en snelle service zeer tevreden

Er waren bij de levering enkele lamellen beschadigd doch werd zonder problemen opgelost!! Zeer vriendelijke service!!!

service uitstekend en levering prima

Een zeer snelle service, besteld en vier dagen later had ik de lamellen in huis, het product werd netjes en op de afgesproken tijd (via de mail) afgeleverd. Met BSL lukt het op deze manier wel.

Precies zoals besteld

Zijn zoals ik had verwacht. Prima kwaliteit

top geregeld en goede service

past goed

Toppie

Perfecte en correcte afhandeling van de geplaatste order.

Door een kleine onvolkomenheid in de levering werd onmiddellijk een actie opgezet om het euvel op te lossen, geheel tevreden over BSL Raambekleding.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Uitstekende service

De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.