Eerst via het contactformulier een vraag gesteld over een bepaalde kleur/dessin van een vorige bestelling. Direct antwoord op gekregen, met de offerte voor de mogelijke bestelling. Via de site direct het eea besteld, en binnen 8 werkdagen alles binnen ! Prima geregeld !

Snel geleverd, duidelijk wat je krijgt

Op de website stond duidelijk vermeld wat je krijgt bij je (in ons geval) elektrische rolgordijn en wat je optioneel kan kiezen. Levering was super snel en we zijn tevreden met het eindproduct!

Snelle levering, goed product.

Tevreden over het maatwerk verduisterende rolgordijn en bijzonder snel geleverd!

snel, vriendelijk, mooi.

Lamellen waren er razendsnel, goed verpakt, ziet er mooi uit, eenvoudig op te hangen. Ook de kleurstalen waren er direct, fijn! Vriendelijke service. Alles perfect, ik hoop dat ze lang meegaan.

Alles volgens afspraak geleverd .

We zijn erg tevreden!

Duidelijke site, snelle levering!

Op de site staat duidelijk hoe te meten en bestellen ging ook super. De leverings termijn was ook goed en het monteren met bij geleverde handleiding ging ook prima. Kwaliteit is ook super.

Snel precis helemaal goed

Snel geleverd. Goedgekeurd. Past precies

Super van begin tot eind

Heel nette winkel met heel goed advies en vriendelijk personeel. Snelle levering en goed verpakt. Zeer goed product, lamellen en rail zijn zeer net. Zeer aanbevelenswaardig +++++

Hele snelle levering Alles top op maat gemaakt , waardoor het allemaal zo hangt. Ideaal

Prima snelle afhandeling na bestelling.

Stalen aangevraagd, deze de volgende dag gekregen, Keuze gemaakt en de maten doorgegeven. Besteld en na enkele dagen het bestelde ontvangen. Uitgepakt en opgehangen en klaar .

Snelle goede service

Duidelijk, snel en niet duur.

Duidelijke en overzichtelijke site. Na bestelling waren de gekozen lamellen binnen 3 dagen geleverd en hebben prima prijs kwaliteit verhouding.

Snel en naar verwachting.

Snelle levering, maat en kwaliteit naar verwachting.

De losse lamellen kwamen goed verpakt met alle benodigdheden in prima staat bij ons aan. En tot onze verbazing ook nog een reserve lamel. Echt helemaal top!

Top levering

Snel geleverd goede kwaliteit

Keurig geleverd

Vlug geleverd en voor een goede prijs

Goed product, prijs kwaliteit is uitstekend, service en aflevering correct

Super goed

Alles precies, zoals besteld. Paste perfect. Snelle levering. Hele goede service. Helemaal tevreden

Makkelijk te bestellen, enorm snelle en nette levering, top kwaliteit rolgordijn. Absolute aanbeveling.

Rolgordijn supersnel geleverd en perfect op maat

Binnen 2 dagen werd het elektrische rolgordijn afgeleverd. Maat was exact zoals besteld. Configureren van motor in KlikAanKlikUit was ook heel eenvoudig. Werkt uitstekend. Enige suggestie in de maatinstructies voor de bestelling is om rekening te houden met het feit dat je boven het gordijn ongeveer 1 cm ruimte moet hebben om gordijn in de beugels te klikken.

Alles goed geregeld precies volgens de afspraak.

Beter kan niet

Zeer goede hulp

Telefonisch een aantal keren contact gehad voor en na een bestelling en super geholpen. Top.

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.