Perfect op maat, kwaliteit uitstekend.

Snelle, goede levering, zeer goed verpakt. Aanrader

snelle en goede service

Snelle service, met het opsturen van de kleurstaal, en van de levering van de lamellen. Heel vakkundig verpakt en keurig op maat. Vakwerk. Klasse

alles is prima in orde

De maten die opgegeven ,past precies alles ziet er goed uit

Keurige lamellen

De lamellen waren keurig opmaat en een snelle levering

Snel en verzorgd

Eerst binnen 2 dagen de kleurstalen gekregen. Ik had daarna binnen 3 dagen de lamellen in huis. Heel netjes verpakt. Zelfs een extra lamel geleverd.

Geweldig goed!!!!!!!!!!

Alles is keurig op maat gemaakt, heel stevig verpakt met een plank aan de zijkant dat het niet kan buigen om beschadigingen te voorkomen. Word ook keurig op tijd geleverd, dit bedrijf kan ik aan ieereen aanbevelen.

Prima goed

Gewoon geweldig

Geweldige service, goede levering. Erg behulpzaam aan de telefoon . Ik blijf klant

Goede en snelle service

Top, we hadden lamellen besteld en die waren al binnen een paar dagen geleverd. Perfecte pasvorm

Ziet er verzorgd uit

Jammer dat wanneer je een hoogte opgeeft, er in de praktijk 4 cm afgehaald wordt. Lamellen hangen nu wel wat verder boven de grond dan gewenst.

slecht

Lamellenrail besteld, levertijd 10 werkdagen, na 16 dagen nog niets gehoord, contact opgenomen. Antwoord: we gaan er achter aan, weer een poos niets gehoord, toen ineens een telefoontje, ja dat late kwam door het slechte weer. Echter: de rail was al veel te laat voordat het weer slecht werd. Vervolgens bleek de rail niet goed uitgevoerd, er werd een nieuwe besteld met spoed. Duurde toen 8 dagen, waarna de rail kwam. Maar toen zat er een verkeerde bevestigingsclip bij, dus weer opnieuw wachten, kortom na 32 dagen was het eindelijk geregeld. Excuses of enige vorm van compensatie? Niets over gehoord.

Product van goede kwaliteit en snel geleverd

Duo rolgordijn besteld via de website. Binnen een week geleverd. Het product kwam goed verpakt aan. Blij verrast door de robuuste kwaliteit van het rolgordijn. Perfect op maat.

Super service, snelle reactie en levering

Zeer tevreden over BSL raambekleding.

Snelle levering, past perfect!

Zelf opgemeten volgens de instructies. Bestelling was eenvoudig te plaatsen en werd snel geleverd. Alles keurig verpakt.

Losse lamellen besteld, goed geholpen met de juiste kleur vinden. Goed product. Snelle levering. Vooraf status e-mails.

Prijs-kwaliteitverhouding is prima en dan nog de levering is ook uitstekend,daarom geef BSL raambekleding een dikke 10!

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

goed kwaliteit

Het was voor ons een tweede bestelling. Dit hebben we gedaan daar de eerste bestelling aan onze verwachtingen had voldaan. Het is kwalitatief een hoogstaand product.

Perfect geregeld

goede service komen afspraken na.

Perfecte service

snel en goed afgeleverd

artikel netjes en snel geleverd

Snel, betaalbaar en opmaat

Exact zoals je wilt in deze tijd, advies opmaat, ruime keuze, opgepaste afstand en binnen paar weken gemonteerd.

bestelling liep vlot , goed verzorgd , klantvriendelijk , goed verpakt , echt een aanrader voor een volgende bestelling.

Zeer snel service

Binnen 3 dagen op maat gemaakte lamellen ! Fantastisch !

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.