Voldoet aan mijn verwachting.

Zwarte lamellen besteld. Vond het wel spannend om zwarte te kiezen. Maar.... ze staan prachtig. Heel mooi materiaal. Ben er heel blij mee.

Nadat ik voor verschillende ramen en een deur stoffen lamellen had besteld en betaald bleek er een probleem te zijn met het leveren van de stof. Samen met de collega van u hebben we besproken hoe we het ontstane probleem op konden lossen. Het werd uiteindelijk een andere kleur die mijn vrouw zelfs mooier vond. Geweldig dus en het bedrijf zal ik zeker aanbevelen binnen mijn netwerk en daarbuiten. Goetjes Fam Schouten Oegstgeeststraat 69 Tilburg.

Service, contact en levering uitstekend

Wij gingen van kunststof lamellen naar stoffen lamellen, omdat de kleur zwart niet in kunststof te leveren is. Hierbij over en weer gemaild, en foto’s doorgestuurd. Omdat ik de maat moest gaan bepalen I.V.B.M het ponsgat van de kunststof lamel. Bij de stoffen is het toch iets anders. Hierbij vakkundig geholpen, en geadviseerd door Paul Lamey van de klantenservice. In de middag besteld de volgende dag laat in de morgen al geleverd, en ze hangen er keurig bij We zijn er zeer tevreden over. Paul nogmaals dank.

snel geleverd, fout hersteld

Verticale lamellen besteld. Deze werden vlot geleverd, maar er zat wel een foutje in de rail. We hebben een mailtje gestuurd en er werd direct een nieuwe rail opgestuurd. Wij zijn erg blij met onze lamellen.

Goede kwaliteit, goed verpakt en betrouwbaar geleverd.

De lamellen zijn van goede kwaliteit en precies op maat. De levering was sneller dan verwacht. De lamellen waren zeer goed verpakt. Bsl is een betrouwbare partij om er online iets te kopen.

Perfect!

Besteld en dag nadien al aangekomen. Echt een aanrader!

Totaal klasse.

Bestelling website perfect, uitleg inmeten super. Levering product geweldig. Verpakking product klasse. En product ziet er geweldig uit. Kortom 10+ en een echte aanrader.

Geweldig! Snel geleverd en keurig verpakt!

Stalen snel ontvangen als ook de stoffen lamellen. Keurig en veilig verpakt. Dikke prima!

Precies perfect

Super fijn dat je lamellen los kan bestellen! Je krijgt alles in een pakketje binnen en je kan zelf aan de slag. Het is super makkelijk en als je het toch even niet snapt dan kan je altijd nog een monteer filmpje kijken!

helemaal top

vlot geleverd en helemaal goed op maat zoals opgegeven

Top geregeld!

Ik kreeg eerst gratis 3 stukjes voor de juiste kleur. En toen besteld, snel geleverd en perfect op maat gemaakt. Helemaal top!

Snel en juist geleverd

Snel en juist geleverd. En voor een leuke prijs.

Snelle levering en de geleverde artikelen pasten perfect! Zeer tevreden!

Waar voor je geld

Door de meetinstructies op de site en het makkelijke programma is de bestelling eenvoudig te doen. De levering was erg snel. Het ophangen van de verticale stoffen lamellen ging snel. Ziet er keurig uit. Zeker een aanrader.

Hartstikke blij mee en handig en prettig systeem!!!

We hebben de rail en de lamellen net opgehangen. Zo blij mee, dat ik een volgende bestelling ga doen.

Alles verliep goed

Geweldige service en mooie kwaliteit.

Ik had lamellen in 2 kleuren besteld maar door een fout werden ze in 1 kleur geleverd. Meteen gebeld dinsdagmiddag 19 januari en op 20 januari kreeg ik met spoed de andere kleur alsnog geleverd. De service was direct goed en zeer vriendelijk. Geen discussie of korting aanbieden maar gewoon oplossen. Ik ben zeer tevreden. Bovendien meerdere offertes opgevraagd maar bij BSL Raambekleding was ik erg voordelig uit. Alsnog bedankt.

Zeer goed ervaren

Prima service, heel erg tevreden over de producten.

Gebruiksvriendelijke site en snel geleverd in prima staat!

Vlotte levering van de lamellen. Zeer tevreden.

De kapotte lamellen kunnen vervangen en het systeem functioneert weer zoals vroeger.

Positieve ervaring

Wij zijn zeer tevreden met het product, en de hele afhandeling daaromheen. Wij hadden losse lamellen besteld. Eerst op aanvraag drie verschillende stalen, zodat wij tot een goede keus konden komen. Vlotte levering en keurig verpakt. Alleen maar positief, dus.

uitstekend

Duidelijke website, levering op tijd en prijs-kwaliteitverhouding uitstekend

geweldig

Prima kwaliteit lamellen en zeer snel geleverd

Prima, en reden om inmiddels een vervolgorder te plaatsen.

De levering duurde wat langer dan verwacht, maar Corona en feestdagen zullen daar ongetwijfeld aan hebben bijgedragen. Goederen zaten prima verpakt en waren dan ook 100% in orde. Alles naar wens.

Alles volgens afspraak

Duidelijke site,en levering op tijd en volgens afspraak Alles keurig verpakt en een duidelijk filmpje over het ophangen Prima produkt

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.