Super service

Hele goede service, snelle levering en een mooi product!

Correct en keurig werk.

Goede informatie verstrekking. Goed meegedacht en een keurige en snelle levering tegen een nette prijs.

Precies wat ik wilde!

Prachtige lamellen, passen precies in de sfeer van ons huis. Bovendien keurig afgewerkt, makkelijke installatie en verrassend snel geleverd!

Snel geleverd en plezierig contact via mail en telefonisch

Wederom goed en snel geleverd.

Voor ons de tweede aankoop bij BSL Raambekleding. Net zoals bij de eerste keer alles goed en supersnel geleverd tegen een zeer scherpe prijs.

Makkelijk te bestellen op de site en snelle levering.

Goed verzorgd en snel

Net als vorige keer is mijn bestelling snel en prima verwerkt en bezorgd.

het was snel en goed geleverd

alleen waarom moet dat rest stukje rails meegeleverd worden ???

Hoogwaardige kwaliteit product, goed geholpen bij het bepalen van de maten.

Ik heb lamellen besteld voor een dakkapel en ben tevreden over de kwaliteit van het product en de service die BSL heeft geboden. Ik kreeg een goed advies op maat. Verkoper heeft goed meegedacht over de indeling en de punten waar je rekening mee moet houden.

Prima gewoon prima ik heb er anders geen woorden voor

Heel goed ,boven onze verwachtingen.

10 plus

maandag besteld woensdag binnen super toch.

Snelle levering en prima product

Dik tevreden over de lamellen en de levering ervan!

Supersnelle levering.

Ik heb stoffen lamellen besteld maar de voor en achterzijde is niet het zelfde terwijl het toch vermeld staat.

Snelle levering! Goed en mooi product.

Lamellen op maat voor in de badkamer. Snel geleverd en kwalitatief goed product.

Prima geregeld.

Prima geregeld.

Onverwacht snelle levering

Ondanks de feestdagen heel snel geleverd

Prima product en snel op maat geleverd.

Prima product en snel op maat geleverd.

Zeer snelle levering én goed!

Zeer snelle reactie op aanvraag kleurstalen; ook een duidelijk antwoord ontvangen op mijn vraag en snellere levering is niet mogelijk: dinsdagavond besteld, donderdagmorgen in huis. Perfect!

Zeer slecht zal verder mijn beklag doen

Totaal niet aan de afspraken gehouden geeft een cijfer van een dikke 0 zal er verder naar de vakantie op terug komen

Snel geleverd, degelijk materiaal

Oude lamellenrails hadden het helaas begeven. Nieuwe rails besteld ter vervanging. Prima rails, lopen soepel.

Prima materiaal en snelle levering

Prima materiaal en snelle levering

prima, bedrijf

keurig geleverd, netjes verpakt en goede service

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Het was gemakkelijk om via jullie website lamellen te bestellen. Het is goede kwaliteit voor een goede prijs. We hadden ze binnen drie dagen al in huis en precies volgens de opgegeven maten. Alles was prima ingepakt verzonden, zodat er niets is beschadigd.

Goede en makkelijke site. Na bestelling een snelle en vlotte levering. We konden dezelfde dag de raambekleding ophangen en er van genieten. Een tweede bestelling volgt vandaag.

Goede service en mooie lamellen

Mijn product was niet op voorraad. Werd netjes gebeld daarover.

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.