Het is gelukt...MAAR met een paar kanttekeningen
Wij hebben besteld bij bsl-raambekleding omdat zij de enige zijn die onze wensen zouden kunnen vervullen.
Dat is gelukt....MAAR er zijn wel een paar kanttekeningen te maken!
Allereerst staat er op de site: Maatwerk binnen 72 uur geleverd, nou dat mag je met een hele flinke korrel zout nemen, wij hebben op 20 september een bestelling gedaan van één kleur lamellen in drie verschillende afmetingen.
Pas op 16 oktober werden de lamellen geleverd.
De bezorger van het bedrijf zelf wilde de lamellen (één pakket) niet met de lift naar boven brengen en heeft aangebeld, het pakket neergezet en was verdwenen vóór wij iets hadden kunnen controleren.
Kennelijk was ook een handtekening niet nodig?
Ook is de communicatie van BSL zeer gebrekkig, we werden gewoon helemaal niet op de hoogte gehouden, niet eens een berichtje over de vertraging
Enfin we zullen maar denken...het is uiteindelijk binnen gekomen.
Wij hebben, omdat wij deze webwinkel niet kenden, gekozen voor afterpay.
Ook dat ging niet helemaal prettig, op 23 september kregen we al een verzoek om te betalen, maar daar hebben we uiteraard niet op geacteerd.
Ook na enige tijd kregen we een herinnering, maar aangezien er nog niets geleverd was hebben we ook nu niet betaald.
Ik heb contact opgenomen met afterpay, wat overigens heel prettig en adequaat verliep en de betaling werd in de wacht gezet.
Wat afterpay ons wél vertelde was dat zij pas overgaan tot het uitsturen van een betalingsverzoek, wanneer de leverancier een bericht geeft dat het pakket is verzonden.
Dat is dus waarschijnlijk door bsl aan afterpay doorgegeven, terwijl er dus nog niets was verstuurd.
Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik hier verder mee aan moet, het is uiteindelijk goed gekomen en we hebben via afterpay betaald, dus voor ons is het klaar.
Maar zoals gezegd echt prettig vond ik het niet