Snelle levering Goede kwaliteit en afwerking

Het is gelukt...MAAR met een paar kanttekeningen

Wij hebben besteld bij bsl-raambekleding omdat zij de enige zijn die onze wensen zouden kunnen vervullen. Dat is gelukt....MAAR er zijn wel een paar kanttekeningen te maken! Allereerst staat er op de site: Maatwerk binnen 72 uur geleverd, nou dat mag je met een hele flinke korrel zout nemen, wij hebben op 20 september een bestelling gedaan van één kleur lamellen in drie verschillende afmetingen. Pas op 16 oktober werden de lamellen geleverd. De bezorger van het bedrijf zelf wilde de lamellen (één pakket) niet met de lift naar boven brengen en heeft aangebeld, het pakket neergezet en was verdwenen vóór wij iets hadden kunnen controleren. Kennelijk was ook een handtekening niet nodig? Ook is de communicatie van BSL zeer gebrekkig, we werden gewoon helemaal niet op de hoogte gehouden, niet eens een berichtje over de vertraging Enfin we zullen maar denken...het is uiteindelijk binnen gekomen. Wij hebben, omdat wij deze webwinkel niet kenden, gekozen voor afterpay. Ook dat ging niet helemaal prettig, op 23 september kregen we al een verzoek om te betalen, maar daar hebben we uiteraard niet op geacteerd. Ook na enige tijd kregen we een herinnering, maar aangezien er nog niets geleverd was hebben we ook nu niet betaald. Ik heb contact opgenomen met afterpay, wat overigens heel prettig en adequaat verliep en de betaling werd in de wacht gezet. Wat afterpay ons wél vertelde was dat zij pas overgaan tot het uitsturen van een betalingsverzoek, wanneer de leverancier een bericht geeft dat het pakket is verzonden. Dat is dus waarschijnlijk door bsl aan afterpay doorgegeven, terwijl er dus nog niets was verstuurd. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik hier verder mee aan moet, het is uiteindelijk goed gekomen en we hebben via afterpay betaald, dus voor ons is het klaar. Maar zoals gezegd echt prettig vond ik het niet

Prima rails voor verticale lamellen

Ik heb een nieuwe rails gekocht voor verticale lamellen (oude rails was kapot). Vragen per email werden snel beantwoord. Snelle levering en prima product.

goed geholpen

verticale lamellen aangeschaft, ophanging paste eerst niet. andere ophanging gekregen, goed opgelost

Snel en goed.

goed.

Snel en accuraat. Tevreden klant!

X

Snelle levering lamellen

Op maat gemaakte lamellen, goede kwaliteit, zeer tevreden

Super mooie lamellen, en snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over m’n aankoop

Ik heb lamellen op maat laten maken, ze zijn super mooi en hele goede kwaliteit. Snel geleverd volgens afspraak. Als ik weer Raamdecoratie nodig heb bestel ik zeker weer bij jullie.

Gewoon goed.

Zie boven

Afspraak nagekomen zeer vlot en netjes afgeleverd

Netjes en goed verzorgd afgeleverd

maatwerk en vlotte afhandeling

Op de website zijn de afmetingen van de lamellen heer precies op te geven. Er is veel keus. De bestelling is vlot afgehandeld. Fijn ook dat je via Afterpay achteraf kunt betalen

Geen negatieve beoordeling te bedenken

Gemakkelijke bestelmogelijkheid, snelle service, vriendelijk personeel. Het bestelde werd snel en volgens afspraak geleverd.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Wij hebben losse lamellen besteld nadat we in de showroom zijn geweest in Berkel en Rodenrijs. Daar hebben ze alle kleuren en soorten ophangen. Doordat wij al een rail hadden en nogal wat verschil in hoogte hadden was het lastig om de maat te bepalen. Gebeld en langs geweest, kregen we een malletje mee, waardoor het makkelijker te bepalen was. Daarnaast kun je diverse hoogtes bestellen. Kortom, leuk bedrijf, mooie kwaliteit en redelijke prijzen.

Netjes geleverd en prima kwaliteit.

Goederen werden keurig op tijd en prima verpakt geleverd. De rails zijn makkelijk te bevestigen. Alles precies op maat. We zijn dik tevreden.

vlugge levering met probleem

Lamellen op maat besteld , snelle levering echter met een probleem met de rails . gelijk gebeld , ik kreeg wat instrukties om te kijken om het probleem op te lossen (1 houdertje draaide niet mee),maar dat werkte niet(was op vrijdag ) Op woensdag werd er een nieuwe rails bezorgd.

Uitstekende service

De bestelling was heel goed te doen. Het artikel was heel gemakkelijk te volgen en was binnen een paar dagen in mijn bezit.

goed, maar waarom tegenwoordig voor iedere scheet 'n enquete wil hebben, wordt wel 'n beetje flauw.

Snelle service, duidelijke website en prima lamellen!

Lamellen zijn van mooie en strakke kwaliteit Via de website is het heel makkelijk de juiste lamellen te bestellen Na bestelling zijn de lamellen heel snel geleverd

Netjes op maat gemaakt en aflevering was op tijd

ik zal het in mijn kennissenkring zeker aanbevelen

Mooie strakke lamellen.

Lamellen zijn strak en mooi van kleur. Alleen zat er een blokje in de rails niet goed. Is opgelost toen ik naar het bedrijf in Berkel en Rodenrijs ben gereden. Nu werkt alles perfect.

Fijne organisatie om zaken mee te doen.

Snelle levering, duidelijke website.

Mooie lamellen

super blij met mijn nieuwe lamellen

perfect

Ik ben bijzonder tevreden met uw levering van dit mooie product. Wij moeten nog voor een raam de oude lamellen vervangen, deze zullen wij t.z.t ook weer bij u bestellen.

perfecte snelle levering !!

Goede en snelle offerte. Snelle levering !

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.