Super netjes geholpen Had alles fout door gegeven en hebben me super geholpen

Goede lamellen voor mooie prijs

Even snel nieuwe lamellen besteld. 2 dagen later ontvangen. Uitstekende kwaliteit en compleet met gewichten en koord. Wij zijn heel tevreden.

geweldig product

Duidelijke web site, telefonisch prettig geholpen.

Prima jaloezieën

Moest wat langer wachten op de levering. Dankzij de prima communicatie met BSL was dat geen probleem

Via mijn broer aan jullie zaak gekomen. Langs de showroom geweest. Op donderdag besteld en dinsdag hingen ze al. Perfect. Zal jullie zaak bij iedereen aanbevelen.

Lamellen zijn super, hangt perfect, zeer tevreden.

Lamellen zijn super, hangt perfect, zeer tevreden.

Snel en goed kwaliteit..

Geweldig bedrijf

Heb een bestelling gedaan voor losse lamellen ,deze zijn supermooi en staan geweldig ! Maar het allerbelangrijkste de manier waarop ik geholpen ben,bij dit bedrijf gaat het duidelijk om de klanttevreden heid en die is er! Ik adviseer dit bedrijf bij ieder aan Ik geef daarom een dikke TIEN voor alles Hartelijk dank

Super bedrijf.

Na op internet gezocht te hebben naar nieuwe kunstof lamellen compleet met rails!!! Hebben wij een compleet systeem besteld en deze keurig op tijd ontvangen. Deze opgehangen en tot grote tevredenheid. Hierna nogmaals een compleet verticale lamellen systeem besteld en opnieuw zijn wij zeer tevreden.

Mooie lamellen en makkelijk te bestellen ik ben zeer tevreden

Vriendelijk geholpen aan de telefoon en een snelle levering tegen een zeer mooie prijs. 1 min puntje de doos waar het inzat was aan 2 kanten kapot maar gelukkig is alles heel gebleven, mssn gekomen tijdens transport

Zeer goed en een ruime keuze

Een goed bedrijf met een goede service.We hebben veel plezier van de op maat gemaakte lamellen.

Mooie lamellen mooie kleur

Ik heb losse lamellen besteld. De kleur was perfect en ze waren keurig netjes verpakt.

mooie lamellen

Super snel geleverd,en mooie kwaliteit lamellen

Heel snel geleverd en mooie kwaliteit lamellen. Heel blij mee.

Geweldig!!!

Wij zijn zo tevreden en hebben regelmatig besteld, van jaloezieën tot rolgordijnen. Bestellen is zeer makkelijk, goede prijzen, echt kwaliteit en supersnelle levering. Bij vragen helpt de klantenservice je kundig. Wat een fijn bedrijf!

Snel en accuraat geleverd.

Duidelijke orderomschrijving leverde het juiste product binnen enkele dagen. Daarbij zeer goed verpakt.!

Perfect. Voldeed voor 100% aan mijn verwachtingen.

Verticalen kunsstof lamellen besteld. Alles perfect afgehandeld. De levering was uitstekend. Zelden meegemaakt dat dit zo goed verzorgd was. Ben hardstikke tevreden en zal vrienden en/of bekenden zeker van uw site op de hoogte stellen, alsmede positieve ervaring die ik met BSL Raambekleding heb ondervonden.

Snelle, goede levering

snelle en vakkundige levering

Precies wat we zochten. Blij mee!

Goed en prima kwaliteit

Makkelijk op te hangen en snel geleverd, dus prima

Mooie lamellen en heel snel geleverd

Heel veel keus in lamellen. Stalen besteld die ik na 3 dagen al in huis had. Op dinsdag lamellen besteld en op donderdag avond kon ik al genieten van mijn mooie nieuwe raambekleding. Duidelijke website en goede communicatie per mail. Dit was mijn 2 e bestellen en zeker niet de laatste. De prijs ik ook heel goed.

Top!!

Ondanks dat er iets niet goed is gegaan ben ik keurig geholpen

Keurig netjes snel geleverd , kwaliteit voor een scherpe prijs

Sneller maatwerk bestaat er niet, helemaal mee eens !!!

kleurstalen aangevraagd en snel ontvangen. bestelling geplaatst op maandagmiddag om 16.00 uur en op woensdagochtend om 9.00 uur uitstekend verpakt afgeleverd. BSL maakt waar wat zij beloven !

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.