Wel kwaliteit spul, paste ook precies.

Online besteld, gebeld voor aanvullende info, werd daar zelfs nog voor terug gebeld.

Mijn lamellen zijn snel geleverd en de juiste maat

Snelle levering. Zonder problemen of kosten nieuwe lamellen geleverd na foutje.

Klantvriendelijk

Toen mijn bestelling niet helemaal klopte is er meteen actie ondernomen door een medewerker en zonder problemen of kosten deze bestelling opnieuw aan mij verstuurd. Super!

Klantvriendelijk

Super service

Mijn probleem bij het aankopen van Lamellen is zonder problemen en extra kosten opgelost. SUPER!

Super service

Top , Snelle levering en goed materiaal.

Super Excellent

Ik ben zeer tevreden met de service en de kwaliteit van de lamellen ook de levering van mijn bestelling was super goed en snel.

Snel en correct

Goed en eenvoudig

Klasse

Makkelijk en duidelijke website om keuze te maken en te bestellen,snelle levering.perfecte kwaliteit product.

We zijn heel erg tevreden met de kwaliteit en de snelle levering van de door ons bestelde lamellen.

Uitermate vlotte levering, na 1 dag was mijn bestelling al onderweg

Er gold voor de door mij bestelde verticale lamellen officieel een levertijd van 3 dagen, maar tot mijn verrassing kreeg ik na 1 dag al bericht dat mijn bestelling onderweg was. Het ophangen van de rail en de lamellen wees zichzelf eigenlijk, dus het ontbreken van een montagehandleiding was geen probleem. Het geheel ziet er werkelijk keurig uit nu, ik ben heel tevreden.

uitstekend

Alles volgens afspraak geleverd op de juiste datum

Geweldig!

Makkelijk te bestellen, goede en snelle levering Mooie rails. Wij zijn er super blij mee!

Slecht

1 rail is niet vlgs opdracht afgeleverd (foutje: de schuifrichting moest rechts zijn, maar bsl heeft op links gezet. Bovendien heb ik het idee dat men mijn bestelling niet goed heeft gelezen, mbt mijn opmerking bij de stelling heeft bsl mij niet vooraf benaderd maar gelijk aan de slag gegaan. Dit was mijn 3e bestelling, de vorige 2 waren wel goed gegaan.

Snel geleverd en goed verpakt.

Ik heb nieuwe lamellen besteld en ze werden ruim binnen de levertijd geleverd. Ze waren verpakt in een kartonnen verpakking met een houten plank voor de stevigheid. Perfect.

Klantvriendelijk en efficiënt

Ik heb ervaring met hun reacties. Super klantvriendelijk en bestelling komt snel

Tevreden

Netjes, verzonden. Keurig verpak. Makkelijk op te hangen. Kortom tevreden klant.

Top geregeld

Alles op tijd en compleet en netjes verpakt.

Prima en snel

X

Superclub

Alleen maar lof

Perfect ,prima op maat, snel monster geleverd en ook de bestelling .Ik ben erg tevreden

SNELLE LEVERING EN GOEDE TERUGKOPPELING.

Industrieweg 45 c

2651 BC Berkel en Rodenrijs

010 - 512 17 67

Over BSL Raambekleding

BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.