Vervelend

De verkeerde filters ontvangen! Veel gezeur.

Prima in z' n totaliteit.

Keurig aangegeven vooraf dat bestelling even niet voorradig bleek. Dus vooraf ingelicht en daarna prefect afgeleverd.

Supersnel

Hele snelle levering, was verbaast dat het er al was

snel en goed

wat je bestel krijg je ook snel en netjes geleverd. zoals het hoort

Fijne opvolging

6 maanden geleden bestelden wij als nieuwe eigenaars van een woning met ventilatiesysteem een set filters. Kort geleden kregen we een reminder met vermelding van het juiste type van filter dat de filters aan vervanging toe waren . Wij ervaren dit als een teken van goede service en hebben de filters dan ook asap besteld en ze werden binnen de paar dagen geleverd … fijn zo

Juist materiaal en op tijd geleverd zoals beloofdfd

Wordt verwittigd door de couier wanneer het juist geleverd gaat worden.Werd netjesaan de achterdeur gezetk

Vlot en goede prijs

Doe al jaren zaken met wtw filters nooit een klacht altijd binnen twee dagen geleverd netjes verpakt

Gewoon uitstekend materiaal en snel geregeld!!

Bestelling verliep vlekkeloos, WTW-online levert materiaal van zeer goede kwaliteit. Heb al meerdere medebewoners enthousiast gemaakt om WTWfilters bij WTW-online te kopen!

Goede kwaliteit filters Netjes verpakt en snel geleverd

perfecte levering

perfecte levering

Prima filters

Goede filters

Goede filters en snelle levering Neem altijd ‘eigen merk ‘ maar prima filters Waarom zou je meer betalen als private label ook Prima is …

handig, de herinnering om te bestellen

Ik vind het heel handig dat er een e-mail wordt gestuurd om mij te herinneren aan het vervangen en bestellen van filters. De filters werden snel bezorgd.

Goed dat ze contact opnemen dat de filters vervangen moeten worden en dat ze het type filter weten wat er in moet! Heb er weer 3 besteld dus voorlopig weer even klaar !!! Helemaal top ‘

snel en op tijd

Bestellen verliep vlot en ook de bezorging.

Snel en goed

Het was even zoeken waar ik de filters kon bestellen en voor een vriendelijke prijs. Bij jullie dus.

Snelle levering en mooie prijs

Snelle bezorging en service

Veel keuzes, maar kan altijd makkelijk het juiste product kiezen. En je wordt snel en vakkundig geholpen.

Professioneel afgehandeld.

Bestelling soepel verlopen

Nieuwe filters besteld en keurig op tijd geleverd

Goede betaalbare producten

Ik kocht onlangs filters voor de Duco-installatie. Het pakketje werd snel geleverd voor een goede prijs.

gewoon goed

mooi op tijd en goed product

Prima service, vlotte levering

Het lukte me niet goed via de website, maar werd prima geholpen door de "chat".

Na bestelling vlotte aflevering

Stipte en correcte levering

Werd 2 dagen na bestelling geleverd. Op de webpagina zijn de producten nauwkeurig beschreven naar afmetingen en toestelcompatibiliteit

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 00 88

Over WTW-filtersOnline B.V

WTW-filtersOnline levert al sinds 2007 WTW-filters van de meest gerenommeerde merken WTW-units. Systemen voor warmteterugwinning bieden veel comfort, maar hebben wel onderhoud nodig. Met de luchtfilters van WTW-filtersOnline blijft de luchtkwaliteit prettig en aangenaam. FiltreVMC-Online fournit des filtres VMC des marques les plus renommées d'unités VMC depuis 2007. Les systèmes de récupération de chaleur offrent un grand confort, mais ils nécessitent un entretien. Avec les filtres à air de FiltreVMC-Online, la qualité de l'air reste agréable et plaisante.