XXX
Goede reminders, snelle levering alleen heb ik geen goede ervaringen met dpd en ups maar doordat het pakketje bij nieuwe buren terecht kwam heb ik hun de link verstuurd waar ze dezelfde filters kunnen bestellen doch goed gekomen
Vlotte bestelling en goede aflevering!
Goede opvolging en betrouwbaar.Er ontbrak een luchtverfrisser in mijn bestelling maar dit werd onmiddellijk opgelost.
Goede filters. Iedere bestelling wordt heel snel geleverd.
Onze bestellingen worden netjes bezorgd. De website is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Klantcontact is zowel digitaal als verbaal heel netjes. Laatste bestelling was niet compleet en werd binnen enkele dagen kosteloos hersteld middels een nalevering.
Zondag besteld,dinsdag eind van de ochtend in huis.
Hallo Franklin, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service.
Hallo Luc, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service.
Ik wilde online bestellen. Dat lukte niet( deed blijkbaar iets verkeerd) daarna telefonisch en ik ben keurig geholpen
Hallo Ria, Hartelijk dank voor uw bericht en uw vertrouwen in onze service. Het spijt ons dat het online bestellen niet meteen lukte, maar fijn om te horen dat u telefonisch keurig geholpen bent. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij uw bestelling, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.
Iets meer uitleg had ik op prijs gesteld
Hallo Simon, Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u meer uitleg had gewenst. Wij streven er altijd naar om onze communicatie zo duidelijk en volledig mogelijk te maken. Graag geef ik u aanvullende informatie of beantwoord ik eventuele vragen die u nog heeft. Neem gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.
Ik bestelde 2 wtw filters 1 week geleden. Er stond: wordt geleverd binnen 2 dagen. Na 1 week gewachten te hebben, nog niets ontvangen…Nu heb ik mijn betaling terug gevraagd inclusief verzendkosten, want het vertrouwen is weg. Jammer!!!
Hallo Olivera, Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen. We begrijpen heel goed dat dit tot teleurstelling heeft geleid, zeker gezien de verwachte levertijd. Na onderzoek blijkt dat DPD de zending niet heeft kunnen afleveren vanwege een adresprobleem. Onze excuses voor het ongemak. Zodra wij het pakket retour ontvangen, zorgen wij ervoor dat het volledige bedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort. We vinden het jammer dat het vertrouwen is geschaad en hopen dat we in de toekomst alsnog uw vertrouwen mogen terugwinnen.
Hallo Mick, Goed om te horen dat de levering snel verlopen is. Graag tot een volgende keer!
We zijn keurig geholpen en ondersteunt door een medewerker. Het enigste was decslogan op de site: vandaag voor 12;00 besteld de volgende dag in huis. Daar kwamen 2 dagen bij. Was jammer. Wij hadden iets gepland maar hierdoor liep alles anders omdat DPD het niet kon waarmaken, jammer.
Hallo Peter, Fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door onze medewerker — daar doen we het voor. Wat betreft de levering: we begrijpen dat het vervelend is dat het pakket later aankwam dan verwacht, zeker als u iets gepland had. Helaas hebben we zelf geen invloed op vertragingen bij de bezorgdienst, maar we nemen uw feedback zeker mee in onze communicatie over levertijden. We hopen u bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn, met een vlekkeloze levering.
Snel en correct geleverd.
Hallo Jo, Fijn om te horen dat de levering naar wens en snel verlopen is. We staan graag opnieuw voor u klaar.
Vlug geleverd
Hallo Freddy , Fijn om te horen dat de levering naar wens en snel verlopen is. We staan graag opnieuw voor u klaar.
vlugge levering, goedkoop, goed materiaal.
Hallo, Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de prijs en de kwaliteit van het materiaal. We streven ernaar om onze klanten een goede service en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Graag tot een volgende keer!
Filters werken goed. En goedkoper dan de originele filters voor de WTW.
Hallo Maarten, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de filters goed werken én een voordelig alternatief zijn voor de originele. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
Vandaag aangevraagd, 2 dagen later thuis besteld. Dus perfect
Hallo Rita, Wat een mooie review – dank je wel! Super om te horen dat alles zo vlot is verlopen en je tevreden bent. Daar doen we het voor!
geen enkel probleem,zo hoort het
Hallo Nita, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen – precies zoals het hoort! Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer.
goede service en snelle levering
Hallo Wim, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
Online makkelijk te bestellen en supersnel geleverd. Het voldoet aan de gestelde eisen.
Hallo Nees, Geweldig om te horen dat het bestellen eenvoudig ging en de levering snel was. We zijn ook blij dat het product voldoet aan uw verwachtingen. Graag tot een volgende keer!
Snel besteld en levering
Hallo Arjan, Fijn om te horen dat de bestelling en levering snel en naar wens zijn verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!