Alles ok en ook snelle levering.

XXX

Goede reminders, snelle levering alleen heb ik geen goede ervaringen met dpd en ups maar doordat het pakketje bij nieuwe buren terecht kwam heb ik hun de link verstuurd waar ze dezelfde filters kunnen bestellen doch goed gekomen

Prima geregeld!!

Vlotte bestelling en goede aflevering!

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Positief

Goede opvolging en betrouwbaar.Er ontbrak een luchtverfrisser in mijn bestelling maar dit werd onmiddellijk opgelost.

Goede filters en snel geleverd

Goede filters. Iedere bestelling wordt heel snel geleverd.

zorgeloos bestellen

Onze bestellingen worden netjes bezorgd. De website is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Klantcontact is zowel digitaal als verbaal heel netjes. Laatste bestelling was niet compleet en werd binnen enkele dagen kosteloos hersteld middels een nalevering.

Zijn snel en accuraat.

Zondag besteld,dinsdag eind van de ochtend in huis.

Uitstekend prijs/kwaliteit

Goed geholpen

Ik wilde online bestellen. Dat lukte niet( deed blijkbaar iets verkeerd) daarna telefonisch en ik ben keurig geholpen

Iets meer uitleg had ik op prijs gesteld

Verbaast

Ik bestelde 2 wtw filters 1 week geleden. Er stond: wordt geleverd binnen 2 dagen. Na 1 week gewachten te hebben, nog niets ontvangen…Nu heb ik mijn betaling terug gevraagd inclusief verzendkosten, want het vertrouwen is weg. Jammer!!!

Goed geholpen

We zijn keurig geholpen en ondersteunt door een medewerker. Het enigste was decslogan op de site: vandaag voor 12;00 besteld de volgende dag in huis. Daar kwamen 2 dagen bij. Was jammer. Wij hadden iets gepland maar hierdoor liep alles anders omdat DPD het niet kon waarmaken, jammer.

Prima filters met een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Snel en correct geleverd.

Goed bedrijf

Vlug geleverd

zeer aangenaam

vlugge levering, goedkoop, goed materiaal.

Goed en voordelig

Filters werken goed. En goedkoper dan de originele filters voor de WTW.

perfect

Vandaag aangevraagd, 2 dagen later thuis besteld. Dus perfect

geen enkel probleem.zo hoort het

geen enkel probleem,zo hoort het

goede service en snelle levering

Perfecte filters

Online makkelijk te bestellen en supersnel geleverd. Het voldoet aan de gestelde eisen.

Filter voor een goede prijs

Snel besteld en levering

34 Platinastraat