Pluspunten
klantvriendelijk, goed advies
Beste Francis, Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed te lezen, dat u baat bij ons advies had. En dat daaruit een mooi ontwerp van sticker is gekomen. Graag tot ziens bij uw volgende order. Groet team van DrukwerkExpert.
Pluspunten
zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenlevertijd zou iets sneller kunnen maar was geen issue dit keer.
Hallo Mevr Heynen-Craghs, Fantastisch te lezen dat u blij bent met uw geleverde flyers. Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij proberen bij elk product een spoed levertijd aan te bieden. Maar dit is niet altijd mogelijk. Goed te lezen dat onze prijs-kwaliteits verhouding positief is. Fijn weekend alvast. Groetjes team DrukwerkExpert
Beste Jack, Top te lezen dat je zo tevreden bent met je geleverde folders. Erg bedankt voor deze prachtige review!!!! Fijn weekend alvast. Groet team van DrukwerkExpert.
Pluspunten
Productassortiment, Prijs, kwaliteit en klantservice.
VerbeterpuntenIk ben zeer positief met jullie dus ik kan op dit moment geen verbeterpunten bedenken.
Goedemorgen Marta, Super bedankt voor deze, mega mooie beoordeling!!!!! Fantastisch te lezen dat je zo positief bent over ons. Wij zijn erg blij met jou als kant en zien je volgende bestelling graag tegemoet. Groetjes Piet,Elmer en Marieke DRUKWERKEXPERT
Pluspunten
Weinig, je bestelt vrijdag met express levering tegen extra verzend/spoed kosten in de ochtend en betaalt hem direct. Krijg je na het weekend maandag pas een mail dat het in druk is genomen? Pardon??? Je kiest nota bene voor de duurste spoed verzending en na het weekend een mailtje. Bel je er over, krijg je een dame aan de lijn, die het ook in de eerste instantie de vrijdag dit heeft opgepakt, heel laconiek praten, ja er staat 4 tot 5 werkdagen voor. Nou zoek het uit met je drukwerk, ga wel weer naar de concurrent. Prima.
VerbeterpuntenAls iemand in de ochtend ruim op tijd zijn producten bestelt, neem het dan ook dezelfde dag in behandeling. Leer van je concurrenten.
Geachte heer Aksoy, Bedankt voor uw waardering voor ons geleverde dienst. Helaas zijn er door ons in de communicatie naar u toe fouten gemaakt. Dat uw opdracht niet op de besteldag (vrijdag) direct is verwerkt is heel vervelend en is ook in een evaluatie gesprek met de betreffende medewerkster voorgelegd. Haar insteek was dat wanneer de opdracht maandag verwerkt zou worden dat de levertijd 4-5 werkdagen niet in gevaar zou komen. Donderdag (de 5e werkdag) zijn de kaartjes ook daadwerkelijk afgeleverd. Blijft over dat er niet op een correcte manier met u hierover is gecommuniceerd. Wij hebben van uw opmerking geleerd, intern zaken gewijzigd en hopen dat er duidelijker gecommuniceerd wordt bij opmerkingen over de levertijd. Met vriendelijke
Pluspunten
Altijd heel; vriendelijk en correct
Goedemorgen Marianne, Fantastisch!!!! Wat een mooie, hoog cijfer. Wij waarderen het zeer dat je wederom de moeite neemt om ons te beoordelen. Zo fijn te lezen dat je zeer tevreden bent met je stickers. Bedankt voor je vertrouwen en tot ziens bij je volgende order. Vriendelijke groet van ons, team van DrukwerkExpert.
Beste Ted, Goed te lezen dat u weer tevreden bent met het drukken van uw posters. Bedankt weer voor uw vertrouwen in ons. Tot de volgende order. Vriendelijke groet van DrukwerkExpert
Hallo Lee, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw stempelkaarten. Graag tot ziens bij een volgende bestelling. Groet team van DrukwerkExpert
Beste Vera, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je boekenleggers. En hopelijk tot snel bij een nieuwe order. Groeten van DrukwerkExpert.
Hallo Rinie, Goed te lezen dat je tevreden bent met je bestelde enveloppen. Bedankt voor het vertrouwen in ons en zien je graag weer bij je volgende order. Groet team DrukwerkExpert
Fantastisch Peter!!!! Super blij zijn wij met je geweldig, mooie beoordeling. Hier doen we het allemaal voor. Tevreden klanten. Bedankt en groet van ons van DrukwerkExpert.
Pluspunten
Erg goed geholpen nadat pakketje niet bezorgd was door de post.
VerbeterpuntenNee
Beste Mevr. Tissink, Helaas hebben wij geen invloed op het vervoer. Wel proberen wij zo snel mogelijk een goede oplossing te vinden zodat de klant zijn order toch nog bijtijds ontvangt. Gelukkig kon dit ook bij uw spandoek. Veel plezier ermee en graag tot ziens. Met Vriendelijke Groet DrukwerkExpert
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ze verlenen excellente service en werken zeer zorgvuldig. Bovendien is de prijs vele malen lager dan bij veel andere drukkerijen. Dit alles, samen met de zeer snelle levering, maakt dat ik dit bedrijf absoluut anderen aanbeveel!
Verbeterpuntennvt
Hallo Bianca,Wat een geweldige mooie review heb je gegeven.Heel erg bedankt.Wat leuk dat je onze positieve punten benoemd.Dit omdat we deze juist extra willen belichten in ons bedrijf.Tot ziens bij je volgende bestelling.Groet DrukwerkExpert.
Pluspunten
Zeer tevreden over dit bedrijf. Er ging iets mis met mijn levering. Ik belde op, kreeg direct iemand aan de telefoon. Ging met mijn probleem aan de slag en binnen een half uur werd ik gebeld en was er een fantastische oplossing gevonden met alleen maar voordeel voor mij. Verder vind ik de ontwerptool prettig werken, hebben ze scherpe prijzen, goede kwaliteit en is de levertijd prima.
Beste Odette,Wij willen je super bedanken voor deze fantastische beoordeling!!! Fijn om te lezen dat ondanks er iets mis ging met leveren, je zeer tevreden bent over ons. Vervoer is een van de dingen die wij niet in de hand hebben. Maar gelukkig konden we het snel en goed oplossen.Bedankt en graag tot ziens bij je volgende bestelling.Groeten van ons, DrukwerkExpert.
Beste Alan,Super bedankt voor deze prachtige review!!!Bij ons staat extra persoonlijke service hoog in het vaandel. En zijn dan ook extra blij met dit prachtige compliment.Groeten van team DrukwerkExpert
Pluspunten
snel,accuraat,aanrader!
Beste Fulco,Erg blij zijn wij met je mooie review.Vooral met onze pluspunten die je extra vermeld.Bedankt voor je complimenten en graag zien we je volgende order tegemoet.Groet team DrukwerkExpert
Pluspunten
Heel hulpvaardig om dingen te verbeteren.
Goedemorgen Liliane,Bedankt voor uw mooie beoordeling.Goed te lezen dat u blij bent met het eindresultaat van uw folders. Wij hebben u graag geholpen.Groet van team DrukwerkExpert
Hallo Rudi,Bedankt voor je tijd en moeite om dit mooie review over ons in te vullen.Goed te lezen dat je zeer tevreden bent over ons.Tot ziens bij je volgende order.Groeten van ons team DrukwerkExpert.
als de zending verstuurt is, en we deze mail ontvangen verwachten we niet dat hij een uur later op de stoep staat met 2 pallets drukwerk. dus we waren niet thuis en de zending is dus later opnieuw aangeleverd.
Hallo Popke,Super blij zijn wij met je fantastische beoordeling.Bedankt!!!Jammer dat de communicatie van het transport wat verkeerd liep. Vervoer is helaas een punt waar wij bijna of geen invloed op hebben. En hopen dat dit niet meer voorkomt.Tot ziens bij je volgende order.Groeten team DrukwerkExpert
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Goedemiddag Rangeeni,U noemt nu net de punten waarmee wij ons positief proberen te onderscheiden van de concurrentie.Wij zijn dan ook extra blij met uw compliment.Bedankt!!Groeten team van DrukwerkExpert
Goedemorgen,Dank u wel voor deze mooie beoordeling.Goed te horen dat de adres etiketten naar wens zijn.Tot ziens.Groet van het team DrukwerkExpert
Pluspunten
Top bedrijf. Goede communicatie. Goedkoop en kwalitatief goed!
Goedemiddag Rick,SUPER!!!!!!!!, blij zijn wij met deze FANTASTISCHE beoordeling. Een tevreden klant staat bij ons op nummer 1. Bedankt en tot de volgende bestelling.Groet team van DrukwerkExpert