Goed product

prima service

er wordt meegedacht

supersnel verzonden, mooie kwaliteit

de serpentine knalde echt metershoog, heel mooi! zelfde dag nog verzonden, heel fijn

Snel, goed en betrouwbaar

Ik had chassis connectors besteld met toebehoren, alles zat netjes verpakt en werd snel geleverd.

Superfijne webwinkel!

Ik bestel veel benodigdheden bij FritzEvents voor mijn werk als opnametechnicus. De bestelling wordt snel verzonden en prijzen zijn niet te hoog. De verpakking is (in tegenstelling tot een bekende concurrent in NL) niet onnodig groot en de producten zijn (eveneens in tegenstelling tot die ene concurrent) nooit een retour van een vorige klant.

Telefonisch zeer goed geholpen bij de keuze

Professionele hulp telefonisch zeer snel geleverd en kwaliteit

Geweldig Bedrijf

Snel en vriendelijk geholpen, prima service

Snelle en vakkundige service

Voor een productie moest ik last minute een vervangende platenspeler hebben. Na telefonisch contact kon dit allemaal snel geregeld worden. Alles werd meteen klaargezet en bij aankomst afgehandeld. Top service.

Snelle levering van het gevraagde onderdeel

Prima levering volgens belofte

Super service!!

Duidelijke website, snelle levering

Bij Fritz-Events vind ik meteen wat ik nodig heb, wordt er supersnel geleverd en mocht er iets niet op voorraad zijn, dan wordt daar helder over gecommuniceerd. Ook de prijzen zijn zeer acceptabel.

Is zeer goed

Is een goed alternatief voor Bax of Thomann. Zeer vriendelijk geholpen.

Great service

I am very satisfied customer. Would recommend Fritz-Events to everyone.

top

Top geleverde luidspreer beugels!

Soepel

Nadat ik de bestelling gedaan had, bleef het eventjes stil rondom de bestelde items. Na 1 telefoontje was het duidelijk waarom de levering wat vertraging had. Daarna was binnen de gestelde leverdatum het pakket binnen. Contact was erg prettig

Alles goed verlopen en snel

Gewoon goed

Er bestaan nog bedrijven die wel afspraken nakomen

Makkelijk te bestellen, prijzen viel mij enorm mee en snel geleverd ondanks DHL. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden per mailing.

goed, goede en de juiste producten voor een prima prijs, online service vind ik tegenvallen

alles is goed ,goede producten, voor een prima prijs, echter merk ik nu al twee keer op dat mailtjes niet geleverd worden, zoals het retourbewijss

toppie

Een paar x herinnering ontvangen dat ik mijn bestelling niet moest vergeten op te halen, netjes :)

Goede service, zoals je mag verwachten

Onlangs een flightcase gekocht. In de opmerkingen aangegeven dat hij later geleverd moest worden ivm. vakantie. Keurig geleverd naar verwachting.

Voor de eerste keer daar lampen besteld, levering was veel sneller dan verwacht . Ik heb in de toekomst regelmatig van deze lampen nodig ik hoop dat ze deze service en prijzen kunnen aanhouden. Mvg Kris

Zeer goede en snel geleverd.

Snel en goed verpakt geleverd

Goede producten, snelle levering

Niks op aan te merken, top!

goede uitleg en goed geholpen

Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen had meerder vragen en Fritz nam de tijd om deze goed te beantwoorden.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel inclusief showroom. In onze webshop tref je o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!