Goede en duidelijke communicatie, vlotte levering

Tevreden

Top bedrijf, doen wat ze beloven!

Nog ouderwets eerlijk en kundig advies. niet alleen maar willen verkopen maar de klant adviseren waar hij iets aan heeft.

Uitstekende service en begeleiding.

Zelf al voorwerk gedaan en wat uitgezocht - Fritz-Events luisterde heel goed naar de eisen/verwachtingen (voor een basisschool) en kwam zelfs met een betere én goedkopere oplossing! Deze keer een andere verkoper, maar bij de vorige aanschaf precies dezelfde ervaring: uitstekend luisteren en meedenken en zoeken naar de beste oplossing!

Nette en persoonlijke service!

Rustig en uitgebreid advies gekregen! Top!

Snel, goed en betaalbaar = AANRADER !!

Snell;e levering, goed contact, goede spullen dus AANRADER!!

Vakkundig , snel en vriendelijk.

Na mijn offerte aanvraag is mij terug gebeld om te overleggen en advies te geven. Zodat ik de juiste keuze kon maken

Veel keus, snel geleverd én blij !!!!

Ik had wat onderdelen nodig om m'n flightcase op te knappen en kwam "Fritz Events" tegen op het internet. Na het scrollen door het uitgebreide menu had ik wat spulletjes bij elkaar geschraapt én voor 1800 uur besteld. De volgende dag had ik de bestelling al binnen én kon ik gelijk aan de slag. Ik ben zeer tevreden én zal hier meer bestellen. FRITZ-EVENTS.....TOP SHOP !!!!!

Goed snel

Geweldig snelle levering en een hele scherpe prijs.

Zeer goede verpakking en snelle levering.

Degelijk product, goed verpakt, ook tegen vocht.

Goede communicatie en advies

Er wordt snel gereageerd op mail en je wordt snel (terug)gebeld. Adviezen zijn gebaseerd op de voor jou beste koop en niet op zoveel mogelijk omzet halen. Bij een afspraak in de winkel wordt echt tijd genomen voor je. Vanuit Utrecht helaas wel nogal uit de richting. Geen dozenschuivers maar mensen met verstand van zaken.

Super tevreden!

Producten goed omschreven, prima kwaliteit, netjes verpakt, snel geleverd en een zeer goede prijs.

Geweldig goed geholpen.

Na een lange zoektocht op het www en diverse telefoontjes naar verschillende webshops voor een bepaald type riemclip eindelijk goed geholpen door Fritz-events. In overleg wat mogelijk zou zijn konden ze mij de gewenste riemclip leveren....... Nb, helemaal top...kosten slechts de verzendkosten!!! Top dus!

Snelle levertijd, prima service

Konden mij snel helpen aan de pioneer cdj 3000.

wat een bijzonder snelle levering.

binnen 1 dag geleverd. Mooi.

Goed product

prima service

er wordt meegedacht

supersnel verzonden, mooie kwaliteit

de serpentine knalde echt metershoog, heel mooi! zelfde dag nog verzonden, heel fijn

Snel, goed en betrouwbaar

Ik had chassis connectors besteld met toebehoren, alles zat netjes verpakt en werd snel geleverd.

Superfijne webwinkel!

Ik bestel veel benodigdheden bij FritzEvents voor mijn werk als opnametechnicus. De bestelling wordt snel verzonden en prijzen zijn niet te hoog. De verpakking is (in tegenstelling tot een bekende concurrent in NL) niet onnodig groot en de producten zijn (eveneens in tegenstelling tot die ene concurrent) nooit een retour van een vorige klant.

Telefonisch zeer goed geholpen bij de keuze

Professionele hulp telefonisch zeer snel geleverd en kwaliteit

Geweldig Bedrijf

Snel en vriendelijk geholpen, prima service

Snelle en vakkundige service

Voor een productie moest ik last minute een vervangende platenspeler hebben. Na telefonisch contact kon dit allemaal snel geregeld worden. Alles werd meteen klaargezet en bij aankomst afgehandeld. Top service.

Snelle levering van het gevraagde onderdeel

Prima levering volgens belofte

Super service!!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel inclusief showroom. In onze webshop tref je o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!