Bestelling sterk vertraagd

Drie sterren, mijn bestelling, op woensdag geplaatst. Uiteraard nodig voor het weekend, werd maar half geleverd op vrijdag. De 2e colli is kwijt of nog niet ontvangen bij PostNL.... Normaal zou ik minder sterren geven, maar Klantenservice reageert snel op de vragen en mogelijk ligt de fout bij PostNL.

Prima communicatie

Het enige nadeel was dat Post-NL veel dagen nodig had om een klein brievenbus pakketje af te leveren. Product voldoet aan verwachtingen.

Doen wat is beloofd!

Het is mijn 2e order bij dit bedrijf. Ze maken waar wat ze beloven.

Uitstekende service - Snelle levering

Best een uitgebreid assortiment. Het product was voorradig en werdt snel geleverd. Dat was heel fijn omdat we het product ook snel nodig hadden.

Prima en snel

In het geval van Mij, waarbijde maat belangrijk was voor het inleg schuim , had het iets duidelijker mogen zijn verder prima

Uitstekend, correct & snel!

Groot in assortiment en voorraad

Gewoon top

De snelheid van het reageren op de mail met een vraag gaat zo snel. Ik had zelf een foutje gemaakt en had een verkeerd huisnummer genoteerd, ook dit hebben ze perfect opgepakt Blij met deze service

Super goed contact en snel geregeld

Via via bij Fritz events terecht gekomen maar door goede communicatie is alles snel geregeld en afgeleverd thuis wat ik graag wilden hebben.

Gewoon goede ervaring.

Het is mooi qua prijs en wordt snel verzonden, dus zeker de moeite waard om hier te kopen.

Goed product, goede prijs, snelle verzending!

Precies wat je wil van een online shop

Duidelijk communicatie en verzending

Order was nog niet compleet bleek na bestellen , maar kreeg gelijk een mail met de actie en diverse oplossingen.

Supergoed en deskundig geholpen

Zeer netjes en vriendelijk ontvangen, waarna de verkoper alle tijd nam om ons goed voor te lichten en alles uit te leggen. Al met al een zeer fijn bedrijf met bekwaam, meedenkend en vriendelijk personeel.

goede service

ik kwam binen en daar werd ik al vriendelijk aan gesproken dat doet al heel wat

Vriendelijk en meedenkend

Ik kwam naar deze zaak voor een inear monitor set (IEM). Ik kwam voorbereid de zaak binnen en de verkoper ging daar tof me om. Hij legde alles duidelijk uit een nam de tijd om mij te helpen. Ik heb ook nog twee systemen kunnen testen en hij gaf me eerlijk en betrouwbaar advies. Ik ben heel tevreden over Fritz-Events.

Netjes op tijd geleverd en goede producten

Had wat confetti kanonnen besteld, goed en op tijd geleverd.

Top medewerkers! Ben erg tevreden!

Website is handig en duidelijk. Bij het ophalen stond de bestelling al klaar en kon je meteen betalen.

Prima levering

Deze bestelling omvatte enkel een Wolfmix lichttafel. Prima verpakt, netjes geleverd en zelfs een handgeschreven kaartje erbij.

De kabel die ik had besteld was snel beschikbaar om op te halen en de kabel werkte super!! Zeer te vreden

Snelle wn juiste levering

Duidelijk omschreven product.snel geleverd

Denken altijd mee, verzenden super snel & producten altijd goed naar waarde

uitstekende service

werd netjes gebeld na dat er onderdelen niet op voorraad waren en netjes daarna op tijd geleverd

Top producten

Dit was mijn eerste order dat ik bij jullie had geplaats. de producten zijn top en het werkt allemaal. Ben er heel erg blij mee! Bedankt!

Top bedrijf

Goede service , vriendelijke mensen , Nemen de tijd voor je als je vragen heb

Een top bedrijf !

Een super goed bedrijf ! , Alles wordt goed uitgelegd , en ze nemen daar echt de tijd voor je ! Bovendien is de winkel heel netjes en overzichtelijk ! Dit voelt als thuis komen ! Echt super goed ! Ga zo door Fritz events.

Netjes geleverd

Met 2 dagen had ik alles in huis echt top. Door had wat kleiner gekund, maar dat is zeker geen minpunt

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!