Product wat besteld was, bleek niet op voorraad. Binnen 30 minuten na bestelling telefoon gehad en het probleem werd uitgelegd. Vanuit Fritz werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status van levering. Product werd uiteindelijk op tijd geleverd. Duidelijke communicatie en goede telefonische bereikbaarheid.

31 maart besteld en in dezelfde week geleverd!

Onze inkooporder werd gelijk bevestigd en zeer spoedig geleverd

Super service

Gewoon prima

Doet wat het moet doen.

Snelle levering, juiste levering, groot aanbod.

Gewoon goed

Snelle en goede service!

Handig mijn je mixer

ik hen een mooi doosjes gemaakt voor de lamp

Uitstekende zorg voor een positieve klantbeleving

Je merkt dat er binnen het bedrijf met elkaar wordt gecommuniceerd en daardoor ontstaat duidelijkheid voor de klant. Het leveringsproces verliep perfect. Hulde. Dat gaat niet overal zo.

Veel keuze en makkelijk besteld

Heb al meerdere bestellingen hier gedaan, veel keuze en goede omschrijving van producten. Bestelling wordt snel en goed geleverd.

Goed product netjes geleverd

Zat niet in een doos met manual, leek alsof het niet in de originele verpakking zat. Meestal zit er een case bij ook om hem mee te nemen

Bestelde kabels zijn van goede kwaliteit. Snel en correct geleverd.

Goede service en veel op voorraad.

Goed geholpen en meegedacht bij het bouwen van mijn flightcase.

In de winkel geweest, vriend van me had interesse in een koptelefoon en deze werd uit de doos gehaald om hem te mogen testen.

Snel en goede service

Producten worden snel geleverd en bestelling wordt goed opgevolgd als er iets moet nageleverd worden.

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag al in huis. Ze snelle levering en service!

Goede prijs Goede communicatie Goede levering

Echt snel geleverd, niet te duur en uitstekend verpakt

Binnen 3 dagen geleverd, een mailtje gekrgen omdat er 1 dag vertraging was i.v.m. tekort aan materiaal, en netjes verpakt zonder nodelize ruimte.

Prima alternatief voor BAX

Snelle, duidelijke, prima service!

Goede en snelle service

Product besteld wat op tijd binnen moest zijn voor een optreden. Ik werd keurig op de hoogte gehouden en het was op tijd binnen! Kortom, prima service.

Een goede service

Ik werd netjes gebeld dat het product niet voldoende op voorraad was en dat als het binnen was met de rest mee mochten sturen.

Perfect geholpen, super webshop

Klant is hier daadwerkelijk koning. Dat zie je maar zelden meer... Dank, Frits voor je keurige terugkoppeling en snelle verwerking van mijn order! Ik kon zorgeloos het podium op met mijn nieuwe telefoonhouder (teksten onthouden is soms erg lastig)

Top bedrijf!

Goede service en snelle levertijden! Erg te spreken over. Ook net andere keuze dan bij andere leveranciers.

Alles op op voorraad en heel goed advies

Kwam er voor 2 JBL305P monitor luidsprekers. Heb daarbij 2 passende mooie degelijke standaards uitgezocht. Ook de benodigde XLR connectors en kabel meegenomen. Heel fijn dat er in regio nog zo’n mooie fijne winkel is voor dit soort spullen waar je goed advies krijgt en kunt zien en kopen!

Snel en afgesproken na gekomen

Super fijn bedrijf

Fijn om hier te bestellen, altijd netjes optijd bezorgd zoals aangegeven.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!